Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 19 d.

Ketvirtadienį stiprės maišto, protesto, griovimo dvasia. O naikinti seksis. Jei iš tiesų norite kažko atsisakyti (žalingo įpročio, netikusio draugo, žmogaus, kurio nebemylite), reikėtų pasakyti „ne“.

Kad ir kuo užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite tiek savas, tiek svetimas klaidas, trūkumus. Vis dėlto stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiam pykčiui – tai gali sunaikinti ir gerą intenciją, ir jus pačius. Beje, savo interesus, savo nuomonę reikėtų atskirti nuo kolektyvo – kolektyviškumas nieko gero neduos. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant. Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje, jei sulūžtų peilio ašmenys – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo, jei skėtis sulūžtų – vienatvė, jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys, jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis. Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų, rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs raudoni tonai, vengtini – žali.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį galvokite, ką kalbate, venkite patarinėti – kam jums prisiimti atsakomybę už svetimą likimą? Ir mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Taip pat nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, velsitės į avantiūras. Būtinas didelis atsargumas juridiniuose, finansiniuose reikaluose. Venkite užsispirti bendraudami su artimaisiais.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį už iniciatyvą arba neatidumą šefo, kolektyvo nuomonei galite nukentėti. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų: nuovargis, susierzinimas išmuš iš vėžių. Neskubinkite finansinių problemų sprendimo. Nebūkite agresyvūs, bet pasisaugokite ir aplinkinių agresijos. Venkite neprašomi kištis į kitų reikalus – vėliau būsite apkaltinti, jog suklaidinote, paskatinote pralaimėjimą, nuostolius.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nesitikėkite objektyvumo savo atžvilgiu ir nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti – tai dar labiau komplikuos jūsų padėtį. Labiau derinkitės prie jums keliamų sąlygų. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės nuomonei, net jei ji bus nepriimtina. Blogas laikas juridinių reikalų tvarkymui, susitarimų, sandorių tvirtinimui. Nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos, kad ir kas atsitiktų.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį įvairūs nesklandumai, neesminiai kliuviniai, netikėtai užgriuvusių darbų gausa gali erzinti. Deja, tai apmaudžių profesinių klaidų metas, kai galite įgyti priešų tarp kolegų, pavaldinių. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija. Vis dėlto dabar esate stiprūs, kad įveiktumėte įvairius nesklandumus, kad adekvačiai sureaguotumėte į jums keliamas pretenzijas. Labiau pasaugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nepervertinkite savo galimybių – net jei viskas atrodys patikima, negalima rizikuoti. Neskubinkite įvykių – ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kaip nors užsiminti. Galimos problemos dėl vaikų – geriau ant jų nepykti ar itin griežtai nebausti. Būkite atidesni bei lankstesni savo vaikams, žmogui, kurį mylite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis – apribojimų laikas, kai neverta atkakliai belstis į užrakintas duris. Kol kas atsitraukite ir nusiraminkite. Ir nebūkite labai patiklūs – nepasiduokite svetimam spaudimui, įkalbinėjimams. Nieko nekeiskite. Darbe nieko naujo, juolab papildomų darbų, nesiimkite. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį atsipalaiduokite, nurimkite, kitaip pirmam klevo lapui ant galvos užkritus imsite krūpčioti, jog „dangus griūva“. Neverta skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Tikrinkite informaciją. Nevarginkite savęs bendravimu (ginčais), ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, nieko nežadėkite, neįsipareigokite bei nepasirašinėkite svarbių popierių. Saugokitės vagių bei kontrolierių. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį dėl skubėjimo, neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai netinkamas laikas pinigus investuoti ar skolinti. Galimi konfliktai darbe – vadovas ar klientai gali pareikšti pretenzijų dėl jūsų atliktų darbų kokybės. Taupykite jėgas, saugokite sveikatą – tad neapsiimkite didelio darbų kiekio. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Blogas sumanymas būtų ir aiškintis ištikimybės klausimą, aptarinėti šeimos išlaidas.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį gali stigti savikontrolės, objektyvumo. Gali daug kas nepatikti, erzinti. Svarbiausia nereaguoti, nepriimti svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais (ypač užsienio), tiesa, su jais, o taip pat sutuoktiniu nesivelkite į konfliktus. Neverta santykius aiškintis, pyktis, tuščia ir tartis, derėtis – nerasite nei teisybės, nei kompromiso. Neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai, ypač vairuodami ar eidami keliu būkite atsargūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – sudėtinga diena, nepasiduokite liūdesiui. Tai praradimų, nusivylimų ir netikėtų praregėjimų metas, kai nustembame dėl savo ankstesnio aklumo... Geriausia nuo visų atsiriboti ir išlaukti. Nepatartina imtis atsakingų darbų – padarytos klaidos pakenks dalykinei reputacijai. Ir labiau pasaugokite sveikatą – didelė traumų tikimybė. Neatidumas, greičio viršijimas važiuojant gali tapti lemtingas.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį mažiau tikėkite pažadais jums padėti. Darbe galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo (o jo stigs) priklausys, ar neužkirsite kelio į karjeros aukštumas. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – pavojinga bus supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius: viskas gali apsiversti atvirkščiai. Pasiruoškite netikėtumams, kurie gali sugriauti planus, atimti viltį. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių. Galimas šantažas, išdavystė. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį aplinkiniai gali klaidingai vertinti jūsų elgesio motyvus. Tačiau patys irgi nieko neteiskite, nemerkite. Labiau pasaugokite darbo vietą, sveikatą, gerus santykius su savo vaikais bei pora. Būkite pasiruošę, kad nesklandumų gali padaugėti, ypač darbe: šefas bus linkęs priekaištauti – jo verta vengti, o svarbų pokalbį atidėkite. Beje, duotą pažadą šefas gali pamiršti – tad dėl nieko svarbaus nesitarkite. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą