Palmiros horoskopas šeštadieniui, spalio 21 d.

Šeštadienis sudėtingas. Tai maištingas laikas, kai sunku save kontroliuoti, kai net menka klaida ima ir viską sugadina. Kita vertus, nepasitenkinimas savimi, savo pasiekimais pastūmės į naudingus apmąstymus mėginant suvokti savo pašaukimą. Nors gali tekti susidurti su tam tikrais iššūkiais, sunkumais, bet greitai (bent jau sekmadienį) įsitikinsite, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gera.

Na, o svarbiausia šeštadienį nesiimti aptarinėti santykių problemų. Kad nebūtų laiko bei jėgų aiškintis santykius, verta imtis sunkių darbų, tvarkymosi iš esmės. Tai ne pats geriausias laikas kelionėms, viešnagėms ar svečių priėmimui. Galite būti kiek sudirgę bei linkę nesiskaityti su kitų nuomone – visos sąlygos rimtam ginčui. Nepalankios viešnagės. Venkite ir gausių susibūrimų. Dabar geriausia – poilsis namuose su savais. Labiau saugokitės vagių bei sukčių. Derėtų vengti rizikingo vairavimo – autoavarijos labiau tikėtinos nei paprastai. Netinkamas laikas pirkti transporto priemones, telefonus, vertingus žiedus, apyrankes, brangias rankines. Tiesa, prabangos prekėms pirkti bus tinkamas jau sekmadienis iki pavakarės. Šeštadienį išaugs ne tik konfliktų, bet ir traumų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Asmenys, turintys silpną širdį, turėtų labiau save pasaugoti. Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti dinamiškus sapnus. Blogai buvo regėti gyvūnus, vandenį, maistą, kirpti plaukus, būti nuogam. Blogas ženklas: susidurti su agresyvias naminiais gyvūnais, paslysti, nukristi, išsitepti, jei batas suplyštų. Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, išlieti pieną; pastelinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Daug nereikalaukite nei iš savęs, nei iš artimųjų šeštadienį. Neverta imtis svarbių reikalų tvarkymo – galite kai ką svarbaus sugadinti. Jūsų lūkesčiai vargu ar pasiteisins. Tądien bus didesnė konfliktų, traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį galimas praregėjimas, net persilaužimas. Tik nepraraskite savitvardos bei objektyvumo išgirdę naujienas apie giminaičius, draugus, dalykinius partnerius.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis nekoks – liūdesio minutę net gali pasirodyti, kad toliau nėra nei kur eiti, nei kur skųstis. Bet tai laikinos nuotaikos, kurios išsisklaidys jau sekmadienį. Na, o šeštadienį verta nusiraminimo ieškoti tvarkant namus, sportuojant, bet ne rizikingai važinėjant gatvėmis ar išlaidaujant parduotuvėse. Ypač venkite ginčų su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Nepraraskite šeštadienį humoro jausmo, tiesa, atsisakykite perfekcionizmo, kitaip gana greitai nuvils ir visuomenė, ir artimieji, ypač sutuoktinis, giminaičiai. Kad ir kaip nepatiktų išgirstos naujienos, įvykę nesusipratimai, nesureikšminkite jų – tai tiesiog sudėtingas metas tarp užtemimų.

Liūtas (07 23–08 22). Jei susiruošėte kam padėti šeštadienį, darykite tai dėl savo malonumo ar iš pareigos jausmo, nes vargu ar sulauksite dėkingumo ar bent jau deramo įvertinimo. Labiau pasaugokite savo ramybę, sveikatą bei gerą reputaciją. Galimos netikėtos buitinės avarijos bei traumos, nesėkmės, nelaimės kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Viskas gerai dabar būti negali, tad nesureikšminkite galimų nesklandumų, kaip ir nedėkite didelių vilčių į šeštadienio pasiūlymus bei pažadus. Jei išvengsite priekaištų mylimam asmeniui, savo tėvams, būsite atidesni savo vaikų kalboms bei žaidimams, jums pavyks išvengti konfliktų ir apsaugoti artimą žmogų bei vaikus nuo nelaimių, nusivylimų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Užsiimkite šeštadienį vien namais, šeima, bet nepervarkite. Nepamirškite patinginiauti ir mokėkite atsiriboti nuo smalsių, jums neįdomių žmonių. Venkite tądien išlaidauti, skolinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tylėjimo menas šeštadienį apsaugos nuo pačių įvairiausių nesklandumų. Patartina atsisakyti kelionių bei neprivalomų susitikimų su giminaičiais. Ne laikas ir veltis į ginčus su kaimynais. Didesnė autoavarijų bei vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus. Venkite atsakingų pokalbių – tiek dalykinių, tiek asmeninių telefonu. Labiau pasaugokite sveikatą bei turtą.

Šaulys (11 23–12 21). Vargu ar šeštadienį aplinkiniams (gal ir antrajai pusei) bus svarbi jūsų nuomonė, poreikiai bei kilnūs siekiai. Neverta dėl to nuliūsti ar pakeisti vektorių – kad ir ką dabar naujo nuspręsite, apsiriksite. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, ryšio, transporto priemonių, na, o svarbiausia – aiškintis santykių su sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį aplinkiniai gali versti apsispręsti svarbiu klausimu, kaip ir prisiimti atsakomybę, deja, jums nepalankiomis sąlygomis. Patartina vilkinti laiką ir išsisukinėti nuo konkrečių pažadų, įsipareigojimų. Galimi didesni pavojai kelyje. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį erzinsitės dėl neesminių dalykų. Verčiau tądien neturėti išankstinių nuostatų bei mažiau tikėtis iš artimųjų. Jus gerai paveiks poilsis vienatvėje. Jei liksite namie – pasistenkite savo kalbomis ar nenoru džiaugtis gyvenimu niekam nesugadinti nuotaikos. Itin būkite atidūs vairuodami automobilį, labiau pasaugokite savo daiktus bei pinigus. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį taps aišku, kokiais draugais galite pasitikėti, o kokių turite vengti. Į kažkieno atsitraukimą žiūrėkite filosofiškai – juk nieko nėra amžino. Ne pati geriausia proga užmegzti naujas pažintis. Būkite atsargesni su kompiuteriais, elektros prietaisais. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą