Šiandien tiktų užsiimti seniau atidėtais reikalais

Reikėtų likti principingiems, tačiau nepraraskite ramaus orumo: venkite ginčų, konfliktų. Spręskite vakarykštes problemas, tiesa, aiškumo nepadaugės – tai apgaulingas metas prieš Saulės užtemimą rugpjūčio 11 d. Itin būkite atsargūs ir budrūs tvarkydami dalykinius, ypač juridinius, piniginius ir turto, reikalus. Šiandien nereikėtų siekti naudos – šie ketinimai bus tušti. Tad per daug nenorėkite: nei pinigų, nei turtų, nei garbės – dabar lengva pervertinti savo galimybes. Dėl dabartinių klaidų galite netrukus būti apgauti, sukompromituoti. Ypač būkite apdairūs su užsieniečiais. Tiktų užsiimti atidėtais reikalais, ypač jei jiems reikia bendrų pastangų. Beje, ši diena palankiausia šią savaitę imtis veiklos, spręsti problemas. Darykite tai, kas šiuo metu svarbu, kas užvilkinta, prisiminkite ir nepavykusius darbus, imkitės to, ko neįmanoma atidėti artimiausioms dienoms. Nors diena palanki romantiškiems pasimatymams, netinka užmegzti naujų santykių ar aiškintis anksčiau kilusių nesklandumų (aiškiai nesusikalbėsite, vargu ar rasite kompromisą). Gera proga šiandien mesti burtus ties savo namų slenksčiu siekiantiesiems pasirinkti. Senovės Persijoje buvo daroma taip: išėjus į lauką būdavo metamas burtas (moneta, kauliukas ar dar koks nors sutartinis daikčiukas) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo svarbesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus sapnas, kuriame negalėjote vandens pasisemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais, – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais ir aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, iki kraujo susižeisti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti, nebaigtiems darbams užbaigti; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Prieštaringas metas, kai galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar sutuoktinio, tačiau dalykinei veiklai ne pats geriausias laikas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Jei nenorite darbe sulaukti kritikos ir priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko, dėmesio – tyliai atlikite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijų. Verta labiau užsiimti šeima, namais – padarykite tai, ką seniai žadėjote artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, būsite suprasti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos. Beje, tai bumerango metas, tad reikėtų labiau mąstyti, ką kalbate ir su kuo kalbatės, – pasisaugokite pavyduolių, kurie ims liežuvauti, net kurstyti prieš jus. Nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais žmonėmis, ypač jei tektų keliauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Tikėtini pasiūlymai – juos verta priimti. Tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti, palanki proga ir dovanai įteikti. Tinka pasirašyti nebent gerai parengtus finansinius dokumentus. Gali užsimegzti tarnybinis romanas. Jei norisi paišlaidauti, geriau nepirkite ilgo naudojimo daiktų, – geriau ką nors pigaus, laikino, bet gražaus. Nepalanku pirkti indus, veidrodžius ar kitokius dūžtančius daiktus.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas metas imtis darbų, kuriems negalite prisiruošti. Nors jausitės stiprūs, tačiau labai nepasikliaukite savo jėgomis ir išmanymu, nerizikuokite savo vardu, įtaka, einamomis pareigomis, pinigais. Būkite atidesni bendraudami su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, teisininkais – tikėtini rimti nesusipratimai. Būkite atidesni aplinkiniams – stenkitės jiems pagelbėti. Nepažeidinėkite Kelių eismo taisyklių.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkokas laikas – aplinkybės gali versti aklai priimti svarbų sprendimą. Šiandien niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Romantiškos viltys gali išsipildyti.

Mergelė (08 23–09 22). Tai pavojinga diena, kai atrodo, jog viskas gerai, tačiau įpusėjus reikalui netikėtai paaiškėja, kad tai – aklavietė. Ne laikas žengti atsakingą žingsnį, prisiimti atsakomybę – geriau niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras – vargu ar jos išdegs. Venkite konfliktų su kolegomis ir šefu – įgysite slaptų priešų. Šiandien galite pasitikrinti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbo tempas ir įtampa didės, tiesa, jėgų ir ištvermės nemažės. Tik venkite rimtų pokalbių su vadovybe – tam tiks kita savaitė. Dabar naudingiau aptarti reikalus neoficialioje aplinkoje. Netikėtai šiandien galite sulaukti dėmesio iš jums svarbaus asmens. Būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę ir sveikatą. Nederėtų barti vaikų. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Skorpionas (10 24–11 22). Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai, patiems irgi palanku įteikti dovaną. Tiesa, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti netinkamas metas – būsite pernelyg patiklūs. Ne viskas auksas, kas mums patinka. Galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški – iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti daug dėmesio. Būkite nuoširdesni su savo vaikais – vakare reikėtų rimtai pasikalbėti.

Šaulys (11 23–12 21). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų), tikėtinas ir skolos grąžinimas. Bet nepamirškite, kad šiuo metu užmirštas darbas, neįvykdytas pažadas ar skola gali įšaldyti jūsų pačių planus net keliems mėnesiams. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Išlieka konfliktų su kolegomis ir traumų tikimybė – būkite atsargesni kelyje. Bus geriau, jei šiandien reikalus vilkinsite ar tiesiog atidėsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai apgaulingas laikas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama, tad geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų ir nieko nesirinkti. Juridines ir finansines problemas geriau atidėti kitai savaitei. Nepatartina aiškintis ir meilės santykių ar šeimos biudžeto – vėliau būsite išmintingesni ir rasite geresnį sprendimą. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių ir sutuoktinio.

Vandenis (01 20–02 18). Smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti nemalonumu, tad kad ir kuo užsiimsite, pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, saugokite daiktus ir dokumentus, nes jie gali pasimesti ar būti supainioti. Būkite pasiruošę artimųjų, kolegų, viršininkų pretenzijoms – jei nesiginčysite, tai bus greitai pamiršta. Atsargiai siūlykite dalykines idėjas, projektus – vargu ar jie bus tinkamai įvertinti vadovybės, rėmėjų, partnerių. Labiau pasaugokite sveikatą, ypač per keliones.

Žuvys (02 19–03 20). Nebloga diena – optimizmo pakaks. Imkitės sudėtingų dalykinių problemų – išeitį rasite. Bus svarbu vengti avantiūrų, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus, taip pat siekti aplinkinius gerai nuteikti. Pasistenkite labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite. Netikęs laikas užmegzti romantiškas pažintis, aiškintis santykius su mylimu asmeniu, ypač jei jis kitame mieste ar kitoje valstybėje. Iš savo vaikų daug nereikalaukite ir neduokite daug kišenpinigių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą