Horoskopas sekmadieniui, sausio 7 d.

Avinas Galimi konfliktai su tais, kurie stengiasi reguliuoti jūsų gyvenimą. Gali nuskambėti skaudūs antausiai veikiau perkeltine prasme nei tiesiogine. Nesiseks piniginiai, turtiniai reikalai. Galbūt kuo nors piktnaudžiaus arba apvils partneris.

Jautis Dėl kitų žmonių spaudimo galimi praradimai, nuostoliai. Galite susidurti su psichologine ir kitokia prievarta. Tikriausiai ne itin seksis tvarkyti finansinius, buhalterinius reikalus, derėtis.

Dvyniai Stigs dvasinės ramybės, harmonijos. Norėsis ištrūkti iš namų, bet niekur nerasite sau vietos. Pasisaugokite provokacijų darbe, moksle. Nepatartina imtis svarbių, atsakingų užduočių.

Vėžys Šiandien pravartu pabaigti darbus, jei tik tai nesusiję su rizika susižeisti, pridaryti klaidų per skubėjimą, nekantrumą. Galite pajusti kolegų priešiškumą. Tikėtini juridiniai kazusai. Būkite atsargesni su technika, elektra.

Liūtas Būsite aktyvūs, seksualūs, bet yra didelis pavojus susižeisti. Neprovokuokite priešiškų jums asmenų. Mažiau problemų patirsite, jei jums nepatinkančio pasiūlymo ar peršamos prekės atsisakysite iš karto.

Mergelė Naujiems darbams, naujoms idėjoms, nors jų ir nestigs, šiandien nekoks metas. Kur kas geriau seksis gilintis į savo vidinį pasaulį, ieškoti prieglobsčio religijoje, meditacijose. Saugokite asmenines bei dalykines paslaptis.

Svarstyklės Gana šiurkšti, įtempta diena. Bendraudami su žmonėmis pasistenkite juos išklausyti, nors tai ir būtų nelengva. Nesielkite arogantiškai nei namuose, nei kitur, nes sulauksite tokios pat reakcijos.

Skorpionas Stenkitės būti gerai informuoti, saugokite dokumentus, asmenines vertybes. Pavojinga veikti aklai, apgraibomis, ypač komerciniuose, finansiniuose reikaluose. Rimtai įvertinkite atliktus darbus bei perspektyvas.

Šaulys Tikėtina, kad aplankysite jums neabejingą asmenį arba gausite įsimintiną laišką. Stenkitės susilaikyti nuo impulsyvių poelgių, sprendimų.

Ožiaragis Galite turėti nemalonumų dėl iki galo neatliktų darbinių pareigų, be to, iškils sunkumų su tėvais, įvairių šeiminių problemų. Pasisaugokite buitinių traumų, susižalojimų dėl technikos ar elektros instaliacijos gedimų.

Vandenis Jūsų elgesys bus ne toks, kokio aplinkiniams norėtųsi. Tikėtinas pavydas, pataikavimas savo silpnybėms ir norams, lengvabūdiškas žaidimas kitų žmonių jausmais. Derėtų itin saugoti ir prižiūrėti vaikus.

Žuvys Savo versle šiandien nepasitikėkite netgi gerais draugais. Geriau viską darykite patys. Galimi netikėti technikos gedimai. Jei kiek nepasiseks, taisykite situaciją - įdėkite daugiau konkrečių pastangų nei kalbų ir verkšlenimų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą