Nuotraukos autorius: 123rf

Penktadienis – svarbi diena veiklai

Penktadienis – svarbi diena veiklai, kai atkakliomis pastangomis galima laimėti „didįjį prizą“. Tądien būsite energingi, sumanūs, tačiau tai konfliktinis, emociškai įtemptas metas, kai aplinkiniai užsispyrę, įsikibę į savo nuomonę, kai žmonės, su kuriais dirbate, – vadovybė, klientai – nepatenkinti darbo kokybe (tempu ir pan.). Tačiau jei dirbdami susikaupsite, rezultatai bus puikūs ir jūsų pastangos bus įvertintos. Tvarkydami reikalus dažniau prisiminkite, kad tai dvilypis metas, kai sėkmė, aplinkinių palaikymas, entuziazmas ir kliūtys, priešiškumas – greta. Ko gero, daug kas priklauso nuo užimamos pozicijos, lankstumo bei optimizmo – nepraraskite jo ir venkite konfrontacijos: šiandien svarbu užsitikrinti jūsų reikalui svarbių žmonių paramą. Bendraudami būkite kantrūs ir atidūs kitų nuomonei. Savo nuomonės nepirškite ir pasistenkite nesiskųsti, nedejuoti – deja, šiuo metu kiekvienam labiau rūpės tik jo kiemas: atjauta – ne šios dienos bruožas. Nesitikėkite didelio nuoširdumo, nelaukite atvirumo, patys irgi nedemonstruokite familiarumo – liksite nesuprasti. Gali kilti keblumų tvarkant biurokratinius reikalus, dirbant su informacija, dokumentais. Nebūkite patiklūs, viską tikrinkite. Būkite atsargesni kelionėse. Didesnė traumų judant (lipant, bėgant, lankstantis), važiuojant ir įvairių avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs. Itin reikšmingi išgirsti žodžiai – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Puiku, jei regėjote kelionę, medžius – laukia geros permainos, jei susitikote su mirusiais savo artimaisiais – esate saugomi. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus, danties netekti.

Blogas ženklas: pamesti piniginę, jei sulūžtų peilio ašmenys, taip pat skėtis.

Geras ženklas: rasti odinį daiktą, ypač piniginę – sėkmė tvarkant reikalus, šeiminių santykių pagerėjimas, pamesti smulkių pinigų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, tiesa, planai netikėtai gali suirti.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis palankus su vadovybe aptarti jūsų karjeros perspektyvas.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis kiek giedresnis, gali atsirasti proga išspręsti vakar kilusias problemas. Diena tinkama tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite kategoriški su savo vaikais, ypač penktadienį – jūsų žodžiai bus tarsi žirniai į sieną.

Vėžys (06 22–07 22). Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite pažadus artimiesiems, namuose atlikite seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką iki šiol vilkinote.

Liūtas (07 23–08 22). Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu ar kreditoriumi, tokį susitikimą planuokite penktadieniui ir gerai pasiruoškite, kad niekam nepavyktų jūsų išmušti iš vėžių ir priversti karščiuotis. Atsargiau vairuokite – galimos baudos, gresia avarijos.

Mergelė (08 23–09 22). Atidžiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, analizuokite detales. Jūsų nuomonė gali pasikeisti gavus naujos informacijos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tvirtai laikykitės ankstesnių pozicijų, nekeiskite ankstesnės nuomonės. Imkitės tik to, ką gerai išmanote. Neleiskite savęs suklaidinti gražiais pažadais dėl naujo darbo, galimo pelno. Būkite atidesni mylimam asmeniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas, nors šiomis dienomis galite išgirsti keistų dalykų. Stenkitės negirdėti „geradarių“ patarimų, įvairių nuomonių – tai bus kvailos ir neteisingos apkalbos. Tad labiau pasaugokite savo bei mylimo asmens ramybę, taip pat pinigus.

Šaulys (11 23–12 21). Jėgos metas, jau penktadienį pavyks sėkmingai išspręsti seną problemą ir pakreipti įvykius reikiama linkme, ypač jei sugebėsite į situaciją pažvelgti priešininko akimis (o jis gali būti ir savas, ir svetimas). Tačiau nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite ir sugadinti gerus santykius darbe bei namie, su draugu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šiomis dienomis svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais asmenimis). Nieko nesiimkite įniršę ar kerštaudami – galite padaryti rimtų klaidų. Vandenis (01 20–02 18). Šiomis dienomis geriau savo valia nieko nekeisti. Labiau tikėkite (ir pasitikėkite) tais, kuriuos mylite. Atsargiau važinėkite.

Žuvys (02 19–03 20). Dažnai būsite linkę be reikalo dramatizuoti aplinkybes. Tad venkite ginčų ir neatsisakykite gautų pasiūlymų (atidėkite sprendimą). Nepamirškite, kad jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Susitikite su geru draugu, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą