Horoskopas ketvirtadieniui, sausio 18 d.

Avinas Rytas gali būti įtemptas, nes atsiras remiančių jus prie sienos, kažko reikalaujančių - įsipareigojimų ar pažadų vykdymo, atsakomybės prisiėmimo ir pan. Vakare tiktų pramogauti, susitikti su bičiuliais, užsiimti visuomenine veikla.

Jautis Jums gali pavykti įgyvendinti slaptą sumanymą arba pasinaudoti konfidencialia informacija ir išvengti kažkokios bėdos. Labai domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Puikiai veiks intuicija.

Dvyniai Gyvenimo patirtimi ir išmintimi šiandien primygtinai norėsite pasidalyti su kitais, net jei tie kiti vengs jūsų pamokymų. Būsite reiklūs, valdingi. Turbūt tai padės laimėti, ko siekiate. Kažkam padarysite stiprų įspūdį.

Vėžys Bus ir energijos, ir noro darbuotis, ypač jei jums pažadėta nebloga suma už pastangas. Tikėtini svarbūs komerciniai reikalai, ilgalaikė verslo ar nuomos sutartis. Nemalonumų galite patirti tik tuo atveju, jei neapdairiai išlaidausite.

Liūtas Teks rūpintis įvairiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais. Galite sudaryti ilgalaikę verslo ar turto sutartį, gauti jums svarbią pažymą, informaciją. Tai, ką jūs pasakėte ar parašėte, kažkam turės didelę vertę.

Mergelė Nesijausite užtikrintai, bus daug vidinio nerimo, abejonių, bet turbūt rasite konkrečius būdus, kaip spręsti problemas. Turėtumėte gauti pajamų, tačiau teks nemažai pinigų skirti šeimos poreikiams.

Svarstyklės Galite pajusti stiprų susižavėjimą kažkuo ir nertis iš kailio, kad laimėtumėte aistros objektą ar kokį nors prizą. Kūrybinis arba kūrybinis-mokslinis darbas duos puikių rezultatų. Galite pradėti projektą, suteiksiantį daug patirties.

Skorpionas Tikėtini nauji dalykiniai sumanymai ir naujos profesinės galimybės. Galite susitikti buvusį bendradarbį ir iš jo gauti reikalingos informacijos. Skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Galbūt pasiryšite keisti įvaizdį.

Šaulys Ši diena žada svarbius kontaktus. Galbūt dalyvausite kokiame nors konkurse, kažkam oponuosite, tarpininkausite ar ką nors telksite, organizuosite. Jei stosite prieš komisiją, ginsite savo interesus, pasikaustykite juridinėmis žiniomis.

Ožiaragis Būsite psichologiškai įžvalgūs, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti savo geležiniais argumentais. Galvosite apie įsidarbinimo, investavimo galimybes. Nusimato išlaidos mokesčiams, alimentams ar dovanoms.

Vandenis Domins kelionės ir filosofinės tiesos. Būsite atviri tam, kas dar nežinoma. Tikėtinas pokalbis su asmeniu, galinčiu patarti, pakonsultuoti teisės, švietimo, užsienio reikalų, tarptautinių projektų ir mainų klausimais.

Žuvys Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Nusimato pokalbis su įtakingu asmeniu arba kalba iš tribūnos, susirinkime ir pan. Gali spręstis politinis ar profesinis klausimas. Jei yra visuomenės palaikymas, autoritetas, jums pasiseks.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą