Horoskopas antradieniui, vasario 13 d.

Avinas Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu.

Jautis Sunkokas laikas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Šiandien neverta niekur skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras.

Dvyniai Esate prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Kreipkitės į draugus, jie pagelbės.

Vėžys Slegiantis metas. Iš jūsų gali pareikalauti grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su uždarbiu, pelnu.

Liūtas Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Neužmegzkite naujų pažinčių: nei darbo, nei romantiškų.

Mergelė Geriausia, jei liktumėte namie (jei tik turite tokią galimybę). Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo.

Svarstyklės Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai, galite išgyventi, nervintis, ypač dėl pinigų, santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Pasikliaukite savieiga – jūsų problemos vis vien ilgai nesitęs.

Skorpionas Būkite atidūs ir atsargūs darbe. Venkite konfliktų su vadovais, pasiruoškite priekaištams. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Šaulys Negeras laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių supratimo. Neverta dalytis savo jausmais, svajonėmis, norais.

Ožiaragis Diena sunki, tad būsite linkę ir be priežasties nusiminti, ką jau kalbėti, jei tam bus pagrindo. Nepalanku skolinti pinigų, juolab juos investuoti. Negeras laikas įsimylėti.

Vandenis Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, atidėkite svarbius pokalbius, keliones. Analizuokite nueitą kelią: galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą.

Žuvys Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su viršesniu už jus žmogumi geriau atidėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą