horoskopas trečiadieniui, kovo 13 d.

Avinas Būsite įžvalgūs, intuityvūs, seksis gilintis į gilius psichologinius dalykus. Tikėtina nauda iš finansinės veiklos, arba atsiimsite skolą, gausite kompensaciją, alimentus. Jei su kažkuo norite nutraukti ryšius, tai atliksite nekonfliktiškai.

Jautis Tai turėtų būti įdomi diena. Tiktų vykti į kelionę, dalyvauti susirinkimuose, apsilankyti pažintinėje paskaitoje, kreiptis į įtakingus asmenis. Neblogas metas įskaitų, egzaminų laikymui bei egzaminavimui.

Dvyniai Dalykiniai reikalai vyks sklandžiai, jei pasitelksite diplomatiją, kantrybę. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį daugeliui žmonių. Vis dėlto už jūsų nugaros bus slapto priešiškumo, intrigų. Nesureikšminkite to, bet ir neprovokuokite.

Vėžys Jus sups nemažas būrys draugų ir gerų pažįstamų. Galbūt dalyvausite renginyje, per kurį darysite kitiems kažkokią svarbią įtaką. Bet kuriuo atveju atidžiai klausykite, stebėkite, kas vyksta visuomeniniame ir politiniame gyvenime.

Liūtas Svarbiems apsisprendimams šiandien dar ne laikas. Tačiau planuoti, svarstyti, aptarinėti galima ir patartina. Galbūt turėsite reikalų su veikėjais, užsiimančiais medicina, socialine veikla. Domins magija, įvairios paslaptys, apkalbos.

Mergelė Proto ir intuicijos sąjunga bus geriausias jūsų talkininkas. Bendraudami, tardamiesi su aplinkiniais galite išsiaiškinti svarbių dalykų. Galimas svarus patarimas, vertinga informacija.

Svarstyklės Tęskite pradėtus darbus, derybas, stenkitės įsisąmoninti reikalingus dalykus, trūkstamas žinias arba atsisakykite to, kas ne jūsų jėgoms. Būkite atidūs, jei teks tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Atkreipkite dėmesį į vaikų poreikius.

Skorpionas Kūryba, mokslas šiandien teiks ir pasitenkinimą, ir apčiuopiamą naudą. Palanku užsiimti su reklama, ryšiais, informacija, prekyba susijusia veikla. Artimų žmonių patarimai turėtų padėti susiorientuoti painioje tikrovėje.

Šaulys Venkite didelės skubos, siekite ramybės, nes būtinas vidinis komfortas. Neverta imtis ko nors naujo. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Artimieji bus dėkingi už sukurtą jaukumą, darnius tarpusavio santykius.

Ožiaragis Turėtumėte noriai imtis kūrybinės ar su pramogų verslu susijusios veiklos. Tikėtina, kad būsite pakviesti į pramoginį renginį, pasimatymą. Gali susitikti seną gerbėją ar bičiulį. Puikiai seksis bendrauti su vaikais.

Vandenis Kasdieninio darbo, kūrybos reikaluose nusimato neblogi poslinkiai. Jeigu ieškote tinkamų darbuotojų ar mėginate įsijungti į kažkokį projektą, įmanomi konkretūs susitarimai. Tačiau naujas idėjas dar derėtų subrandinti, pergalvoti.

Žuvys Būsite aktyvūs, energingi, tačiau norint gero rezultato visuose šiandieniniuose kontaktuose patartinas santūrumas ir subtilumas. Galbūt abipusiu susitarimu pratęsite svarbų bendradarbiavimą.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą