Horoskopas penktadieniui, liepos 26 d.

Avinas Palanku bendrauti su įžymybėmis, politikais, kultūros veikėjais, susipažinti su svetimšaliais, priimti iš toli atvykusius svečius arba svečiuotis. Galbūt pasiseks pasėti idėją, kuri atneš ir naudos, ir kūrybinio pasitenkinimo.

Jautis Šiandien pravartu imtis praktinių, konkrečių darbų, kai ką užbaigti, padaryti išvadas, parengti ataskaitas. Laisvalaikiui tikėtina šauni kompanija, įmanomas meilės flirtas, nuotykis.

Dvyniai Diena žada aibę draugiškų kontaktų, pokalbių, diskusijų. Sugebėsite organizuoti, intensyviai bendrauti, žaviai vilioti priešingą lytį. Tačiau įmanomas ir veidmainiavimas, slapti meilės žaidimai, neracionalus pinigų švaistymas.

Vėžys Šiandien jus valdys pasąmonės srautai, vaizduotė, intuicija. Ne itin norėsis bendrauti, judėti. Galima nauda iš slaptos ar mistinės, meninės, medicininės ar farmacinės veiklos. Konfidenciali informacija gali labai pasitarnauti.

Liūtas Nusimato antplūdis prisiminimų, susijusių su meilės istorijomis, kelionių įspūdžiais. Galite patirti kažką malonaus ir tuo pačiu keliančio nerimą, nes kaina, kurią gali tekti sumokėti už jums patinkantį dalyką, būtų nemenka.

Mergelė Dairysitės, iš kur gauti daugiau naudos, kaip geriau realizuoti sugebėjimus ir privalumus. Turbūt sugalvosite, kaip pastumti į priekį reikalus, susijusius su verslu, nuosavybe.

Svarstyklės Tikėtina, kad šaunų pasiūlymą pateiks arba pažadės paramą artimas giminaitis, kaimynas ar draugas. Galite patirti džiaugsmo ir įspūdžių, jei mokėsite išklausyti kitus, laiku pasakyti nuoširdų komplimentą, iš širdies patarti.

Skorpionas Šiandieną turėtumėte daug nuveikti tvarkydami buitinius bei nuosavybės reikalus. Tikriausiai sulauksite dėmesio iš žmogaus, kurį vertinate. Regis, jis bus malonus. Tik venkite dalinti veidmainiškus pažadus.

Šaulys Seksis artistinė ir kūrybinė veikla. Galite patirti aistringą nuotykį, užmegzti ar atnaujinti meilės romaną. Arba su ypatingu įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, grožio, komforto savo aplinkoje. Gali pasisekti loterijoje, žaidime ar konkurse.

Ožiaragis Daug dėmesio pareikalaus ūkiniai reikalai. Gali būti nedidelių nemalonumų, kurie greitai susitvarkys. Tiktų įsigyti naują drabužį, rūpintis odos priežiūra, grožiu, stiliumi. Neblogai klostysis partnerystės reikalai.

Vandenis Šiandien jūsų emocinė būklė bus nestabili. Tai spinduliuosite meilę, tai kelsite kivirčus dėl niekniekių. Tačiau pasistengę sugebėsite suprasti ir toleruoti kitokį požiūrį bei nuomonę. Pavyks išsiaiškinti nesusipratimus, suderinti interesus.

Žuvys Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų finansinių galimybių bei sugebėjimo adaptuotis. Nepulkite strimgalviais į naują meilės nuotykį ar finansinę avantiūrą. Verčiau pataupykite, nors tai ir nepatiktų aplinkiniams.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą