Daugiau laiko skirkite sau asmeniškai

Venkite svetimų žmonių ir pernelyg neužsiimkite dalykiniais reikalais – daugiau laiko skirkite sau asmeniškai: juk vis nerandate laiko geriau pažinti savo jausmus, norus, poreikius, bendraukite su tais, kurie jus supranta, – draugai kartais gali ypatingų, įdomių dalykų apie jus pačius pasakyti. Šiandien svarbu netrikdyti niekieno ramybės, tad pasistenkite elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Venkite ginčų bei santykių aiškinimosi, ypač su artimaisiais. Bendraujant pagarba taps itin svarbi – siekite ne tik išklausyti, bet ir įvertinti kito nuomonę: šios dienos jėga reikšis per sąjungą, bendradarbiavimą. Kad ir kuo užsiimsite, labiau remkitės intuicija – taip pasieksite geresnių rezultatų, mat galimos keistos, keblios situacijos, kur logikos dėsniai vargu ar pasitvirtins. Naujų darbų pradžiai netinkama diena. Svarbesniems reikalams tvarkyti palankesnis metas tik ryte iki 11 val. Šiandien bus palanku ką nors užbaigti, apibendrinti, susisteminti. Vertingesnių daiktų, ypač transporto, ryšio priemonių, nepalanku pirkti po 11 val. Bus didesnė rankų traumų tikimybė. Atsargiau vaikščiokite gatvėmis, būkite atidesni važinėdami dviračiais, paspirtukais, nerizikuokite vairuodami – transporto avarijos labiau tikėtinos.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite esamą krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį rekomenduojamas ramus poilsis šeimos aplinkoje.

Avinas (03 21–04 20). Nepraraskite realybės jausmo sužavėti pasiūlymo, kurio seniai laukėte, ar išgirdę komplimentą iš jums labai patinkančio asmens. Būkite dosnesni artimiesiems, ypač sutuoktiniui. Po 11 val. nepalanku megzti naujas pažintis. Labiau pasaugokite rankas, taip pat svarbius dokumentus, telefonus, pinigines, savo transporto priemonę – galite ką nors pamesti, užmiršti, susižeisti ar likti apvogti.

Jautis (04 21–05 20). Įvairūs nesklandumai darbe, pagaliau netvarka namie gali priversti imtis ryžtingų (blogiausiu atveju – karštakošiškų) veiksmų. Vis dėlto diena bus naudinga (ypač vyresnio amžiaus asmenims) ir jums pavyks sutvarkyti svarbų reikalą. Tiesa, venkite priekaištauti sutuoktiniui, ne laikas ir ginčams bei santykiams aiškintis. Vakaras tinkamas priimti svečius.

Dvyniai (05 21–06 21). Kol kas situacijos nekontroliuojate, tačiau ją neblogai jaučiate, tad labiau pasikliaukite intuicija. Būkite pasiruošę, kad viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės, bet kitas kelias irgi bus naudingas. Nieko rimto nesiimkite – reikšmingus susitikimus atidėkite kitai savaitei. Šiandien svarbesnius reikalus geriau tvarkyti per tarpininkus. Ir daugiau ilsėkitės, stenkitės ilgiau pamiegoti.

Vėžys (06 22–07 22). Situacija nėra stabili, tad aplinkybės dar gali keistis bet kuria linkme. Įsiklausykite į intuiciją, į aplinkinių: draugų bei priešų, sutuoktinio – įspėjimus, pastabas, dažniau konsultuokitės su reikalo žinovais. Diena sėkmingesnė vyresnio amžiaus asmenims bei tiems, kurie turi daugiau patirties. Remkitės draugiška pagalba, bet ir patys neatsakykite prašantiems.

Liūtas (07 23–08 22). Savo siekite ramiai, nepersistengdami. Tiesa, svarbesnius reikalus suskubkite sutvarkyti iki 11 val., o vėliau kai kas gali pasisukti jūsų nenaudai. Jei reikia su vadovybe aptarti veiklos perspektyvas, irgi patartina pasikalbėti ryte – vėlesni pažadai vargu ar bus tesėti. Jei sumanysite aiškintis kokius nors nesklandumus darbe ar namie, likite taktiški, kantrūs. Ne laikas užsiimti sutuoktinio auklėjimu.

Mergelė (08 23–09 22). Tinkamas laikas bendrauti su užsieniečiais ir svečiams iš toli priimti savo namuose. Tiesa, kad ir kokie optimistiški būtų pokalbiai bei gauti pažadai, neskubėkite priimti svarbaus sprendimo iš karto, ypač jei susitikote su žmogumi po 11 val. Netinkamas laikas kelionėms. Nepalankus metas ir diskusijoms su vaikais apie jų ateitį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neramus laikas, kai lengva išprovokuoti ginčui, konfliktui. Kitaip kalbant, šiandien jūsų atsakomoji reakcija turi būti išimtinai pozityvi – piktumu viską sugadinsite. Juk ne veltui sakoma: sėsi vėją – pjausi audrą! Beje, tai tinkamas metas nukirsti nereikalingą ryšį, trukdantį jūsų šeimai. Geriau jausitės tik kitos savaitės pradžioje.

Skorpionas (10 24–11 22). Nebus lengva įrodyti savo teisumą, tad verčiau nesiginčyti ir neįsipareigoti, nes vėliau kas nors kuo nors ims ir apkaltins. Tiesa, tai neblogas laikas romantiškam pasimatymui, ypač vyresnio amžiaus asmenims. Pasistenkite ką nors gero padaryti sutuoktiniui dar ryte. Vakare bus gražu, jei apsiribosite komplimentais ir pamiršite priekaištus, kritiką.

Šaulys (11 23–12 21). Gali varginti neaiškios nuojautos, nesuprantamas nepasitenkinimas, deja, tai diskomforto metas, kai vargu ar teisingai suprasite, kas iš tiesų gerai, kas blogai, kas teisus, o kas klysta. Tad geriau nieko nevertinti, nebarti, taip pat mažiau tikėtis, reikalauti. Ką nors mokyti irgi nepatariama – jūsų nuomonė bus tik balsas tyruose. Šiandien padės išsikrauti, nusiraminti įtemptas darbas, didesnis fizinis krūvis (geriau tai daryti namuose, darže, sode).

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai gana sėkmingas laikas, ypač jei veiksite vieni, jei jus rems partneriai, šeima. Tiesa, diena bus laiminga ir vyresnio amžiaus asmenims. Palanku imtis sudėtingų darbų, tinkamas laikas ir svarbiems susitikimams. Galite rizikuoti, tiesa, avantiūros turi būti apgalvotos. Meilės pasimatymui geras vakaras. Vyresnio amžiaus asmenims geras laikas romantiškoms pažintims užmegzti.

Vandenis (01 20–02 18). Namuose įtampa slūgsta, o darbe tegu viskas klostosi savaime. Labiau pasaugokite savo sveikatą, venkite nereikalingo bendravimo. Svarbesniems susitikimams tinkamas tik rytmetys iki 11 val. Vėliau apgaulingas laikas, kai situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Gali atsirasti naujų rūpesčių dėl vaikų. Bus nepalanku aiškintis meilės santykius – ne laikas priekaištauti, ko nors reikalauti.

Žuvys (02 19–03 20). Nereikėtų daug planuoti, blaškytis dėl ne itin svarbių dalykų ar svetimų rūpesčių. Beje, jums bus pasirengęs padėti ne vienas, tik reikėtų rinktis, iš ko galima priimti rūpestingumą, pagalbą. Galite sužinoti svarbių, nors ne visai malonių dalykų. Būkite atidesni artimiesiems, ypač mamai. Po 11 val. netinkamas laikas spręsti keblius klausimus šeimoje. Netiks ir pirkti ką nors vertingo namams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą