Šiandien neverta persistengti

Rami diena, neverta persistengti. Tai pasyvus metas – niekur neskubėkite, nieko neskubinkite. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – tikrinkite, ką darote. Tai kiek nepalankus metas tiems, kurie dirba su informacija, dokumentais, besimokantiems, kuriems tenka daugiau rašyti, skaičiuoti. Verčiau nesiimkite daug darbų – kokybė šiandien sunkiau pasiekiama. Verta imtis anksčiau atidėtų darbų, ieškoti klaidų ir jas taisyti.

Jie turite skubių reikalų, svarbių susitikimų, neatidėkite jų rytdienai. Šiandien gerai siūlyti savo idėjas, pristatyti naujus sumanymus vadovybei bei visuomenei ar įvairioms organizacijoms – liksite suprasti, sutiksite asmenų, kurie taps bendraminčiais, net gerais draugais. Ieškokite reikalingų žmonių, sunkiai prieinamos informacijos, aiškinkitės painius klausimus. Bus palanku atnaujinti ryšius. Aplankykite senus draugus, seniai matytus giminaičius. Šiandien labiau stigs susikaupimo, atsargumo, tad galite pamesti svarbius daiktus, dokumentus, raktus. Gali suįžūlėti vagys, sukčiai, apgavikai. Didesnė automobilių avarijų tikimybė. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs, jei buvo ryškūs, spalvoti. Puiku buvo regėti šventes, iškilmes. Blogai būti nuogam, jausti šaltį.

Blogas ženklas: jei jus gatvėje kas nors supainiotų su kitu asmeniu, rasti monetų ar kitokių smulkių metalinių daiktų – neverta jų pasisavinti, jei lūžtų skėtis, lazda, jei kelią perbėgtų juoda katė – saugokitės apgaulių, vagysčių, nesiimkite reikalo (bent šiuo metu), dėl kurio dabar kur nors einate, jei raktas sulūžtų, jį pamesti, jei namie suplyštų užuolaida, staltiesė, jei savaime kas nors namie užsidegtų.

Geras ženklas: jei kas nors vardu pašauktų gatvėje, jei sutiktumėte iš toli atvykusį žmogų ar jus prisimintų senas draugas – paskambintų ar į svečius užeitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį nepalanku aktyviai tvarkyti reikalų, imtis naujų darbų; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna, vengtini ryškiai geltoni atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Nepraleiskite pro ausis jokios informacijos, net su jumis nesusijusios nuogirdos dėl veiklos – tai padės ateityje išvengti klaidų, apsisaugoti nuo galimų problemų. Beje, šiandien geras laikas pasikalbėti su viršininku ar įtakingu asmeniu jums svarbiu klausimu.

Jautis (04 21–05 20). Aplinkybės klostysis naudingai – mokėkite jomis pasinaudoti. Problemas spręskite gražiuoju – jums netiks rizikuoti, veltis į kovą, konkurenciją. Tinkama diena bet kokiems darbams atlikti, taip pat lankyti šeimos draugus ir jiems teikti dovanas.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite ryžtingi, nesikuklinkite – tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors bus svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę – drauge daugiau nuveiksite. Jums gali būti patikėta svarbi paslaptis, o mokėjimas ją saugoti, padės įgyti ypatingą draugą. Svarbių ar skubių reikalų rytdienai neatidėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėkite tuo, ką jaučiate – ir viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime: nuo rytdienos viskas gali kuriam laikui įstrigti, tad verta susitaikyti su galimais trukdžiais, stabdžiais.

Liūtas (07 23–08 22). Jūs nepatenkinti, kaip klostosi reikalai? Tačiau šiandien (ypač rytą) bus galima kiek pakoreguoti įvykių eigą. Diena palanki aptarti verslo, finansinius reikalus. Tik rūpindamiesi reikalais nepamirškite ir to, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

Mergelė (08 23–09 22). Jei šiandien jums bus pasiūlytos naujos pareigos, nauja veiklos sritis, kitas darbas – verta sutikti. Palanku aptarti su šefu anksčiau siūlytas idėjas, projektus. Verta priminti ir jums duotus vadovybės pažadus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos taikytis: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams, pamokymams bei užsimezgusioms pažintims – dėl jų galite kai ką svarbaus suprasti. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, veiklos plėtimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų nerimas perdėtas – nebijokite rizikuoti. Gera proga spręsti keblius klausimus – rasite naują išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Verta kreiptis pagalbos ir į draugus – labiau jais pasikliaukite. Tinka tvarkyti kredito reikalus, palanku apsidrausti.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Šiandien daug ką galima pakreipti jūsų naudai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas tarnybiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujos darbo vietos. Jei jus slegia netikę santykiai su kolega ar su artimu žmogumi, draugiškai pasikalbėkite draugiškai – tikrai daug kas išsispręs.

Vandenis (01 20–02 18). Daug kuo laiminga diena, žadanti nuoširdžių pokalbių, pažinčių – draugiškų ir dalykinių. Tiks ieškoti ir dingusių iš akiračio draugų (mylimo asmens), taip pat dokumentų, piniginių, pirštinių, žiedų, apyrankių.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien geriau patinginiauti – jums reikia nusiraminti. Dabar, kai prasidėjo Avinas, itin svarbu išmokti būti dėkingiems likimui – susitaikykite su tokiu gyvenimu, kokį turite. Ir spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės esamus nesklandumus – dabar pavyks geriau suprasti artimuosius, vaikus, tėvus.

 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą