Ant nieko nepykite, nieko nebauskite

Aktyvus ir, deja, konfliktinis, kaip ir vakar, metas, tad nesivadovaukite ambicijomis – noras visus aplenkti, būti geriausiems, šauniausiems itin pakenks pirmąją dienos pusę. Kad ir kaip bus sunku susilaikyti, ant nieko nepykite, nieko nebauskite, venkite konfliktuoti su asmenimis, už jus viršesniais, vyresniais, taip pat su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais (ypač kelių policija). Pirma dienos pusė itin nepalanki politikams, dvasininkams, keliautojams, taip pat kariškiams, teisininkams, asmenims, užimantiems aukštus postus. Ir šiandien išlieka nemenka traumų, įvairių avarijų, kritimo iš aukščio tikimybė, taip pat galimybė nukentėti dėl užkritusio daikto. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti arklius ir šunis. Blogai – kitus gyvūnus bei artimuosius, negerai buvo save nuogą išvysti.

Blogas ženklas: greitai išsitepti, jei jus pravardžiuotų, ne vietoje išberti šiukšles, valgyti vištieną, jei jus paukštis paženklintų, išberti kuopas, grūdus.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus, jei virš galvos dangus išsigiedrytų. 

Žvilgsnis į priekį: penktadienis itin palankus iki 13 val.; patartini tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Rytas įtemptas, tačiau antra dienos pusė įdomi: jums pavyks daug ką pasiekti, ypač per mokėjimą bendrauti, per tarpininkus, draugus.

Jautis (04 21–05 20). Iki pietų komplikuotas metas, tačiau po pietų viskas savaime sėkmingai susiklostys. Vakaras džiugus – praleiskite jį su tais, kuriuos mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Rūpesčiai per antrąją pusę, partnerius. Nepraraskite savitvardos – galite padaryti ką nors, dėl ko vėliau tikrai gailėsitės. Beje, šiuo metu darote didelę įtaką aplinkiniams, tad savo tikslui pasiekti jums nereikės jokių jėgos priemonių.

Vėžys (06 22–07 22). Gana sudėtinga diena – nepasitenkinimas savo darbu ar įtaka, nuoskaudos dėl neįgyvendintų kūrybinių sumanymų, dėl mylimo asmens ar sutuoktinio gali tapti nebepakeliamos. Kad ir kaip jaustumėtės, nepradėkite panikuoti – po pietų netikėtai viskas gali išsispręsti.

Liūtas (07 23–08 22). Galimos nemalonios staigmenos, kitokie rūpesčiais tiems, kurie nepaiso įstatymų, visuomenės nuomonės. Siekite taikytis, geruoju spręsti bendravimo problemas su vaikais, mylimu asmeniu, taip pat kolegomis. Pasistenkite, kad tarp jūsų neliktų jokių nuoskaudų, nes gana greitai tai gali jums nesmagiai atsirūgti.

Mergelė (08 23–09 22). Bus sunku rasti kompromisą, ypač pateisinti artimo, mylimo žmogaus elgesį. Būkite kantresni – tai, kas šiandien gali atrodyti net beviltiška, artimiausiomis dienomis gali savaime išsispręsti. Vakare pasistenkite būti kuo dėmesingesni mylimam asmeniui, sutuoktiniui – tai meilės metas, kurį bus lengva sugadinti priekaištu, tuščiu pavyduliavimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rytmetį būsite veiklūs optimistai, tačiau ne visi bus tokie smagūs ir geranoriški kaip jūs, tad reikalai gali strigti. Tik nepradėkite po pietų priekabiauti prie artimųjų dėl nepavykusio reikalo. Antros dienos pusės pažintys, ypač romantiškos, bus perspektyvios.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepulkite iškart prie visų darbų, niekur nepersistenkite – tik laimėsite, jei ką nors atidėsite antrai dienos pusei, kai būsite kur kas veiklesni bei darbingesni. Vakaras geras meilės pasimatymui, ramiems pokalbiams su mylimu asmeniu, taktiškai aiškintis santykius.

Šaulys (11 23–12 21). Be paliovos atsiduriate dėmesio centre, tačiau šiandien būtina atsargiau elgtis, apdairiau bendrauti – galite netikėtai susikompromituoti. Galimos provokacijos tiek iš savų, tiek iš svetimų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą