Tinka tvarkyti svarbius reikalus

Harmoningas metas, padedantis nusiraminti, stiprinantis pasitikėjimą savimi bei tikėjimą ateitimi, taip pat poreikį su visais sutarti. Tai bus geras metas svarbiems ir sunkiems reikalams tvarkyti, teisinėms problemoms spręsti, susitikti su įtakingais asmenimis. Palankus laikas ir viešnagėms, kelionėms. Tiks taikytis, teikti vertingas dovanas, taip pat patiems įsigyti vertingų daiktų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata; jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę; jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės; veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas; ugnį – jėgų netektis, kančia; žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – mėnesį galimi nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesį patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indus sudaužyti – netinkamas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu kas nors aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus, o moterims – derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė; rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos; jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, piniginiams, turto ir socialiniams reikalams tvarkyti; palanki žalia spalva.

Avinas (03 21– 04 21). Niekur nesiveržkite – pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei šiandien ne viską padarysite: dabar savaime kai kas svarbaus išsispręs jūsų naudai.

Jautis (04 21–05 21). Galima netikėta sėkmė. Beje, jūsų laukia praregėjimai – kai ką svarbaus šiandien sužinosite, suprasite, tik siekite daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų.

Dvyniai (05 21–06 22). Gerų laimėjimų metas, kai verta su vadovybe aptarinėti jūsų veiklos perspektyvas. Palanku susitikti su nauju darbdaviu. Daugiau dėmesio skirkite tėvams – paisykite jų valios.

Vėžys (06 22–07 22). Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Galite šiandien gauti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Sėkmingas metas verslo kelionei, susitikti su žmonėmis iš toli.

Liūtas (07 22–08 23). Pavyks rasti išeitį, kaip sutvarkyti dalykinius, finansinius reikalus. Tinkamas laikas spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo reikalus. Ir būkite atlaidesni sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 23). Tampate objektyvūs ir teisingi. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Tai palankus metas deryboms, svarbiems susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų, taip pat namų tvarkytojos, auklės darbo ir pan. Tinka pradėti remontą savo namuose ar biure.

Skorpionas (10 23 –11 23). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės metas. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Daugiau bendraukite su vaikais – jie įvertins jūsų tiesas. Palanku ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl reikalo finansavimo ir pan. Geras laikas pirkti dovaną ir ją įteikti.

Šaulys (11 23–12 22). Puiki proga tvarkyti senus, atidėtus reikalus, spręsti finansines problemas. Tinka ieškoti naujų pajamų šaltinių. Palanku spręsti nekilnojamojo turto, žemės klausimą. Tiks tikrintis sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būsite kupini optimizmo bei gerų sumanymų ir visi noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų, įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių. Tiesa, šiandien gauti pasiūlymai naudingi bus ne iš karto.

Vandenis (01 21–02 20). Gera diena tiems, kieno įdirbis nemenkas, – gausite užtarnautą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Žuvys (02 20–03 21). Praeitis sugrįžta, apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais bei draugais taip, kaip jums norisi. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą