Tai viena lemtingiausių dienų metuose

Kritinis metas, prasidėjęs nuo gegužės 2 d., vis dar tęsiasi. O ši savaitė ypatinga tuo, kad bus susijusi su kardinaliais pokyčiais ir nulems ilgalaikius įvykius. Tai viena lemtingiausių dienų metuose, kai viskas mainosi, verčiasi ir galimi visiškai nelaukti rezultatai. Tvyros įtampa, didžiųjų perversmų, sprogdinančių stereotipus tiek politikoje, ekonomikoje, visuomenėje, tiek žmogaus viduje, nuotaikos.

Nebus lengva tiek dėl nepalankios Urano, Marso ir Merkurijaus padėties, tiek dėl permainų gausos: baigsis Mėnulio mėnuo ir 14 val. 48 min. stos Jaunatis, o 18 val. 16 min. Uranas (permainų, revoliucijų valdovas) įeis į Jaučio ženklą (tokie pokyčiai būna tik kas 8 metai). Be to, Merkurijus ką tik (sekmadienį) perėjo į kitą ženklą (Jautį), o Marsas rytoj pakeis savo buvimo vietą (iš Ožiaragio pereis į Vandenį). Šiandien netiks nieko nauja pradėti, žadėti, įsipareigoti, tiek žodžiu, tiek raštu, investuoti pinigų. Pirma dienos pusė palanki darbams užbaigti, senoms klaidoms taisyti. Bus svarbu taikytis – atsiprašykite savo artimųjų, draugų, giminaičių. Nuo 14 val. 48 min., kai stos Jaunatis, derėtų apmąstyti ateitį, kurti planus. Tiesa, patartina kuo abstraktesnius – Uranas, atsakingas už planus, projektus, dar ne kartą privers jus peržvelgti ankstesnes pozicijas ir viską pakeisti... Diena kupina staigmenų, ir nebūtai tokių, kokių norite, kai tenka rinktis ne tai, ko norisi, o ką siūlo (švelniai tariant) gyvenimas. Vargu ar bus paisoma asmeninių interesų – pasiruoškite juos paaukoti dėl bendro reikalo. O sąjungoms, susivienijimams ši diena bus sunki, net pavojinga: tarp bendraminčių, gerų draugų ar partnerių netikėtai gali išryškėti esminių prieštaravimų, nesutarimų. Tai laikas, kai staiga išsiskiriama, išduodama, atsisakoma ankstesnių įsitikinimų bei ketinimų pagaliau ką nors svarbaus išvydus ar supratus. Pagaliau viskas gali tapti aišku. Tad įvykiai gali pakrypti nenumatyta linkme – pakaks netvarkos, įtampos, nervingumo. Vis dėlto stenkitės nesielgti karštakošiškai.

šlieka didelė traumų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, išsiblaškymo. Nepalankus metas kelionėms, taip pat pramogauti, švęsti, romantiškoms pažintims bei pasimatymams. Galima nukentėti per įvairius fanatikus, ekstremistus, cholerikus ar tiesiog eksperimentuotojus. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, taip pat kompiuteriais, – nepalanku jų įsigyti. Diena bloga vyrams, vadovams, kariškiams, sportininkams, taip pat vaikams, paaugliams. Labiau pažeidžiama bus galva, akys, kojos, sprandas. Gegužės 13 d. 15 val. 40 min. Merkurijus įėjo į Jaučio ženklą ir juo judės iki gegužės 29 d. Šiuo metu nepalanku ko nors keisti ar diegti naujų idėjų. Kol Merkurijus Jautyje, bus sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį. Pakaks praktiškumo, konservatyvumo, organizuotumo, bet stigs lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lems užsispyrimas. Bendravimas taps ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus laikotarpis spręsti materialines problemas. Šiandien 18 val. 16 min. Uranas įeis į Jaučio ženklą, juo judės iki lapkričio 6 d. ir nuo 2019 m. kovo 6 d. Iki 2025 m. liepos 7 d. Uranas Jautyje yra kritęs – tai jam nepalanki padėtis. Oro ženklo planeta, siejama su permainomis ir netikėtumais, atsiduria stabiliame bei konservatyviame Žemės ženkle, valdančiame formą bei materiją. Uranas Jautyje skatins keisti požiūrį į pasenusias formas tiek ekonominių santykių, politikos, valstybės valdymo, tiek estetikos srityse. Uranas Jautyje provokuoja revoliucines idėjas, kurios blogiausiu atveju priartėja prie anarchijos ribos, o geriausiu – tai galimybė rasti naujus kelius į finansinę gerovę tiek asmeniui, tiek valstybei.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, kelionėms, svarbiems susitikimams; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Kritinis laikas, kai reikia vengti kategoriškų sprendimų ir bet kokios konfrontacijos. Deja, dabar toks laikas, kai būsite linkę spręsti savo problemas su kalaviju rankose. Aišku, jei reikia nukirsti santykius su kuo nors, kas jus žlugdo, pirma dienos pusė tam puikiai tinkama, bet neskubėkite sakyti „ne“ artimam žmogui, draugui. Vėliau dar ne kartą to pasigailėsite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus – nerizikuokite sukauptu turtu, santaupomis. Beje, dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai – ir asmeniniai, ir dalykiniai.

Jautis (04 21–05 20). Lemtingas metas: Uranas įeina į jūsų ženklą (pastarąjį kartą tai nutiko 1934 m. birželio 7 d.). Jaučiai nėra permainų gerbėjai, deja, šis Urano apsilankymas jus privers sukrusti ir ką iš esmės pakeisit savo gyvenime (jei geruoju nenorėsite atsiverti permainoms, tai bus atlikta ir be jūsų sutikimo ir nebūtinai taip, kaip norėsite). Šiandien bus išbandytas jūsų šaltakraujiškumas, pasitikėjimas savimi bei draugais – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Diena pavojingesnė tiems, kurie gimė pirmomis ženklo dienomis. Likite nuosaikūs ir santūrūs. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugus (juolab menkai pažįstamus žmones) į namus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiafišuokite – jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos narių. Ne laikas ilgalaikiams įsipareigojimams – nei asmeniniams, nei dalykiniams. Gerkite nervus raminančias arbatas, pasistenkite gerai išsimiegoti.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami pinigų, turto reikalus – pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite esamą padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebebendrauti.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savų reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl netikėtų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi. Itin turėtų būti atidūs tie, kurių gimtadienis pirmomis ženklo dienomis, – reikėtų labiau pasaugoti savo darbo vietą bei gerus santykius su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Pasiruoškite netikėtumams, pasikeitimams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės – viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti (nebent per stebuklą). Gali paaiškėti, kas yra jus yra kada nors išdavęs (ir asmeniniame gyvenime, ir dalykinėje srityje). Taip pat gali tekti nusivilti žmogumi, kurį laikėte savo mokytoju, kuris buvo jums autoritetu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesmagus laikas. Geriau nieko rimto neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką nors negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite tuo patikėti, nepulkite aiškintis santykių: galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“ efekto.

Skorpionas (10 24–11 22). Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo sudrumsti vandenį... Iš nieko nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių parama. Ir mažiau tikėkite pažadais, gautais iš vadovybės, ar jums parodytais neva draugiškais jausmais – dabar jūs padėsite, bet kai patiems reikės pagalbos, nesulauksite iš šefo atsakomojo žingsnio. Labiau pažeidžiami bus gimusieji pirmomis ženklo dienomis. Jiems itin reikėtų susirūpinti santykių su antrąja puse stabilumu ir pasirūpinti apsauga nuo priešų bei konkurentų.

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Deja, jei jums dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti, tik ji artimiausiu metu tikrai vargu ar nusišypsos. Teks laukti net iki gimtadienio...

Ožiaragis (12 22–01 19). Nauda kol kas miglotas dalykas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi vėliau. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų – taip galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus, pasirūpinkite jų žaidimų saugumu, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus, vaistus.

Vandenis (01 20–02 18). Daug kuo lemtingas ir gana pavojingas metas, ypač jei gimėte pirmomis ženklo dienomis. Kol kas situacijos nekontroliuosite, tad pasistenkite likti neutralūs, nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, dėl to valandą X galite atsidurti duobėje. Ir neleiskite sau, kad išsilietų susikaupęs nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu – sulauksite tikrai nenumatytų pasekmių. Tad stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas. Nepriiminėkite radikalių sprendimų savo šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu. Blogas laikas pradėti remontą, pirkti baldus ar naują buitinę techniką. Didesnė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Neverta imtis tvarkyti svarbių, ypač finansinių, reikalų – galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų. Ir neskubėkite nieko pasirašinėti – tai gali atsigręžti prieš jus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą