Pats laikas prisiminti vaikystės draugus

Nors trečiadienis iki vakaro – sudėtingas pilnaties metas, kai vargina emocinė įtampa ir galime pernelyg audringai sureaguoti į neatsargiai ištartą žodį, pasiekusią naujieną ar netikėtai atsiradusį kliuvinį, vis dėlto iki 14 val. 10 min. – išskirtinis laikas, kai viską galima sutvarkyti geru žodžiu arba per draugus, tarpininkus. Ryšiai, mokėjimas bendrauti dabar bus lemtingi. Beje, pats laikas prisiminti ir vaikystės draugus – dėl senų gerų prisiminimų bus kalnai verčiami. Tai puikus laikas ieškoti reikalingos informacijos, sunkiai prieinamos literatūros. Atidžiai klausykite ir kuo daugiau skaitykite, galbūt ir be atrankos – netyčia, atsitiktinai pavyks aptikti itin įdomių, intriguojančių dalykų. Iki 14 val. 10 min. tiks pasirašyti atsakingus dokumentus. Pažintys – tiek dalykinės, tiek draugiškos, užsimezgusios iki 14 val. 10 min., bus sėkmingos ir naudingos. Vėliau – įtemptas metas, patartina atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir susitelkti tik į savo darbus – bus nemenka klaidų tikimybė. Derėtų vengti ginčų. Netiks ir santykius aiškintis – tik dar labiau susipyksite. Vėlus vakaras suteiks susitaikymo palaimą: nuo 22 val. 18 min. prasidės šviesusis taikos metas pagal Mėnulio kalendorių. Tai bus puiki proga atsiprašyti, santykiams su jums brangiais žmonėmis taurinti. Šiąnakt 2 val. 49 min. Merkurijus įėjo į Dvynių ženklą ir juo judės iki birželio 12 d. Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet padaugės ir lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė; pamesti sagą – liga; jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; palankios blankios spalvos.

 

Avinas (03 21–04 20). Iki 14 val. 10 min. palankus metas, tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su kelione, užsienio partneriais, geras susitikti su įtakingais asmenimis. Beje, kai kas iš senų draugų, o gal kadaise jums simpatizavęs asmuo gali palengvinti kilimą karjeros laiptais ar bent jau apsaugoti nuo galimų nesėkmių – nesidrovėkite paprašyti pagalbos. Tiks ir su šefu aptarti jūsų veiklos ir finansines perspektyvas. Vakaras geras susitikti su senais gerais draugais.

Jautis (04 21–05 20). Paprastas problemas būsite linkę spręsti komplikuotais, kartais dramatiškais būdais. Tiesa, apgalvotai sukeltas skandalas iki 14 val. 10 min. gali būti naudingas – jūsų energija net kalną išjudins, ką jau kalbėti apie viršininką, nenorintį girdėti jūsų puikių sumanymų (reikalavimų, grasinimų), nesąžiningą skolininką, filosofiškai pamiršusį apie laiko tėkmę, ar egoistišką sutuoktinį (mylimą asmenį), nepastebintį jūsų pavasarinio žavesio ir atsiradusių naujų poreikių. Nors tai įtempta diena, iki 14 val. 10 min. tinka kreiptis į draugus, giminaičius pagalbos, skolintis pinigų, tvarkyti kredito reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Prieš reikšdami pretenzijas pamėginkite kitą pateisinti. Ši diena iki 14 val. 10 min. leis rasti visus tenkinantį kompromisą, tad neatsisakykite kalbėtis, aiškintis, derėtis. Tai tinkamas metas bendrauti, deryboms, atsakingiems susitarimams – tiek su svetimais (ypač tiktų pasirašyti bendradarbiavimo sutartis), tiek su savais, pvz., susitarti su antrąja puse ar vaikais dėl jums svarbių dalykų: pinigų taupymo šeimai reikalingam daiktui įsigyti, bendros tvarkos palaikymo, pagarbos kiekvieno asmeninei teritorijai namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite nuoseklūs ir atidūs, o kilusias problemas spręskite iki 14 val. 10 min., tuomet pavyks su daug kuo susitarti, išsklaidyti kieno nors įtarimus, nepasitikėjimą ir įgyti simpatiją. Iki to laiko tinka spręsti sudėtingas darbo problemas, aptarti dalykinius pasiūlymus su partneriais ar šefu. Vėliau būkite atidūs, kad nepradėtumėte kritikuoti aplinkinių, ypač artimųjų. Jei taip nutiktų, prisiminkite, kad šiandien būsite itin linkę kituose įžvelgti savo trūkumus. Imkitės kasdienių darbų, siekite viską atlikti kuo geriau. Ir nebūkite formalistai – tai trukdys suvokti reikalo esmę.

Liūtas (07 23–08 22). Nebloga proga tvarkyti skubius darbo reikalus ar ieškoti laikino uždarbio, ypač tiems, kurie verčiasi iš kūrybos. Šios dienos pasiūlymai bus įdomūs, perspektyvūs. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą verta planuoti iki 14 val. 10 min. – kad ir ko imsitės, sulauksite puikių rezultatų. Itin geras laikas laisvų, kūrybinių profesijų atstovams. Dalykinės pažintys ir dalykiniai pasiūlymai, gauti iki 14 val. 10 min., reikštų, kad likimas jums suteikia ypatingą progą.

Mergelė (08 23–09 22). Patys nieko neskubinkite – viskas susitvarkys savaime. Jei jums reikia rizikuoti, jei norite pasikalbėti svarbiu klausimu su įtakingu asmeniu, šefu arba mylimu žmogumi, skirkite susitikimą 14 val. 10 min. – per tą laiką turite suspėti aptarti jums lemtingus dalykus. Vėliau svarbia veikla neužsiimkite – atidėkite kitoms dienoms. Daugiau laiko praleiskite namuose. Tai gera diena šeiminiam bendravimui – kuo daugiau laiko skirkite artimiesiems, ypač vaikams ir sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galima taktiškai išsakyti, kas susikaupė, dalykiniam partneriui, sutuoktiniui, draugui, su kuriuo susipykote, ar įkyriam giminaičiui iki 14 val. 10 min. Tai padės išsiaiškinti tikrąją nesklandumų priežastį ir daugiau prie to nebegrįžti. Iki 14 val. 10 min. geras ir naudingas metas, ypač tinkamas finansinėms problemoms spręsti. Neatsisakykite ir vakaro susitikimų, kvietimų pasisvečiuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien kai kas gali pasikeisti jūsų naudai, tad iki 14 val. 10 min. galima rizikuoti ir žengti svarbų žingsnį. Pirma dienos pusė – geras laikas tvarkyti finansinius, socialinius, buitinius reikalus. Pasirašinėkite sandorius, naujas darbo ar partnerystės sutartis. Tai naudos metas, ir jums nestigs nei praktiškumo, nei sėkmės. Gerai pinigus investuoti, pirkti dovanas, ypač vaikams, žmogui, kurį mylite. Vakaras palankus pasisvečiuoti pas draugus ar giminaičius.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite energingi, tad imkitės seniai suplanuotų, bet neatliktų darbų – lengvai juos nudirbsite. Tvarkykite svarbius reikalus, spręskite aktualias dalykines problemas iki 14 val. 10 min. Tiks pasirašyti ir naują darbo sutartį. Beje, atsakingo sprendimo patartina nepriimti vieniems – tegu atsakomybe su jumis dar kas nors pasidalija. Ir stabtelėkite prieš pasakydami svarbų dalyką, pasižadėdami vaikams, mylimam asmeniui – pažadą reikės tikrai įvykdyti, aplinkiniai priekabiai stebės jus ir reikalaus iki galo tesėti žodį (antrą dienos pusę to geriau nedaryti, nebent po 22 val.).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ramybės ir slaptos sėkmės laikas: verta atsiriboti nuo bet kokių rūpesčių, nereikalingo bendravimo. Dėl nieko griežtai neįsipareigokite, nedarykite to, ko nesinori. Vis dėlto pirma dienos pusė iki 14 val. 10 min. palanki konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Vėliau geriau atsiriboti nuo pasaulio – jums reikės ramybės ir poilsio. Nesiimkite nieko svarbaus ar atsakingo, tų darbų, kuriems reikia tikslumo. Labiau įsiklausykite į nuojautą – šiandien ji tikrai pasitvirtins.

Vandenis (01 20–02 18). Praregėjimų diena, tik reikia kiek atsitraukti nuo situacijos, į viską pažvelgti iš šalies ir be emocijų. Gautos naujienos, pokalbiai ir susitikimai iki 14 val. 10 min. padės įgyvendinti svarbų sumanymą. Būkite ryžtingi – pasieksite savo. Tad neužsisklęskite, netylėkite – dabar reikia kalbėtis, įtikinėti. Tiesa, gražiuoju spręskite kilusias problemas darbe ar bendraujant su artimaisiais, vaikais. Beje, vaidai kaip niekada pakenks jūsų sveikatai – nuo įtampos, nerimo ar pykčio pradės skaudėti galvą greičiau nei bet kada.

Žuvys (02 19–03 20). Nesistenkite vieni įveikti esamų sunkumų – jums tikrai padės senas draugas, tėvai, sutuoktinis. Nesistenkite greitai sutvarkyti šios dienos reikalų – būtina tartis, gilintis į kito nuomonę. Geriausias laikas iki 14 val. 10 min. Tai tinkama proga kreiptis į rėmėjus, užtarėjus, šefą ar aukštą valdininką su pasiūlymais, prašymais – būsite išgirsti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos. Antroje dienos pusėje galimi nenumatyt kliuviniai, tad pasiruoškite manevrui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą