Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs

Baigiasi Mėnulio mėnuo, ir tai kritinis metas, tad stinga jėgų, noro ką nors veikti, už ką nors kovoti. Gali pritrūkti ir optimizmo, gebėjimo susikaupti, teisingai analizuoti informaciją, blaiviai vertinti situaciją. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Mažiau ir patys skubėkite, venkite tuščiai kalbėti, kritiškiau vertinkite tai, ką išgirsite. Pasiruoškite ramiam darbui, likite nuoseklūs, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti nesėkmių, nelaimių. Ir nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai tik į naudą. Netiks pradėti naujus darbus, pasirašyti atsakingus dokumentus. Tai nėra tinkamas laikas apskritai priimti svarbius sprendimus, vertinti savo laimėjimus, aplinkinių elgesį, charakterį ar dalykinius gebėjimus. Šiandien nereikėtų imtis nieko rimto ir pasistenkite neįsivelti į kovą, intrigas – tai jums taps ilgalaike problema. Nevertėtų kurti ateities planų (nebent vėlai vakare, nuo 22 val. 43 min., kai stos Mėnulio jaunatis) ir imtis naujų dalykų – galite suklysti, iš esmės pakenkti būsimam reikalui. Ne laikas ir bendrauti – patartina atsisakyti svarbių pokalbių su vadovybe, įtakingais asmenimis. Ir nesiremkite praeities laimėjimais – tai dabar gali net pakenkti. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi su artimaisiais, bičiuliais, mylimu asmeniu – galite ilgam susipykti, ir tikriausiai dėl niekų. Diena nepalanki ne tik veiklai, bet ir romantiškiems susitikimams ar naujiems santykiams užmegzti. Netinkamas metas pirkti brangius daiktus, investuoti pinigus. Nepalanku ką nors švęsti. Venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų. Būkite atsargesni prie vandens. Verta išnešti iš namų nereikalingus daiktus, šlamštą, ravėti piktžoles. Įžiebkite žvakę, ilgiau žiūrėkite į ugnį. 22 val. 43 min. stos Mėnulio jaunatis, ir taps ramiau. Prasidės naujas Mėnulio mėnuo, ir dabar per jaunatį bus tinkama proga susimąstyti apie ateitį. Svajokite gražiai – jaunaties svajonės pildosi. Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausiai nieko nesapnuoti, bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namie gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei iš jūsų ką nors pavogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlių, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Neieškokite atsako – tai, ką dabar išgirsite, bus iliuzija. Į nieką nesigilinkite, niekur nerizikuokite – nė nepajusite, kaip netyčia gali suklaidinti ir geriausias draugas, ir net sava nuojauta sumeluoti. Itin atidžiai vairuokite automobilį. Saugokitės vagių ir šmeižikų. Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, nepriimkite atsakingų sprendimų – galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Saugokitės vagių ir kontrolierių.

Jautis (04 21–05 20). Netvarkykite jokių finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų – nusivilsite, patirsite nuostolių. Labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu – jei kaltinsite dėl patirtų nesėkmių, tai smarkiai pakenks jūsų santykiams (jie gali net nutrūkti). Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Ne laikas skolinti ir investuoti pinigus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nebrandinkite optimistinių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Saugokite savo reputaciją – netikęs pasakymas, neapgalvotas veiksmas, ir kils nemenkas skandalas, pakenksiantis jūsų garbingam vardui, prestižui, įtakai visuomenėje. Didesnė įvairių traumų tikimybė dirbant, važiuojant. Visus reikalus atidėkite bent jau kitai savaitei.

Vėžys (06 22–07 22). Nepraleiskite pro ausis svarbaus įspėjimo, patarimo. Jums tai viena blogiausių dienų birželį. Tai bus apgaulingas iliuzijų metas – jums pasirodys, kad esate saugūs ir galite daryti, ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Beje, šiuo metu gali atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, pagarsėti kompromituojanti informacija iš jūsų praeities. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių.

Liūtas (07 23–08 22). Galimos negeistinos, netikėtos permainos jūsų reikaluose, santykiuose su artimaisiais, geru draugu. Būkite lankstesni, pakantesni, itin atsargūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Deja, šiandien galite neteisingai numatyti ateities perspektyvas: pervertinti jas arba nuvertinti tai, kas bus sėkminga. Būkite atidesni su kompiuteriais, elektra, mobiliaisiais telefonais. Būtina atida ir atsiskaitant banko kortelėmis. Pasisaugokite elektroninių sukčių.

Mergelė (08 23–09 22). Nepersistenkite, tačiau likite atidūs, ypač darbe: padarytos klaidos, įvykęs konfliktas ar net palankus susitarimas gali rimtai pakenkti karjerai. Beje, intrigantai, pavyduoliai nesnaus – jie mikliai pasinaudos jūsų ambicingumu. Geriausia šiuo metu ilsėtis, mat gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų ir dėkingumo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Namai, šeima, darbas, karjera, santuoka ir meilė – viskas gali įvaryti į kampą. Patartina netvarkyti svarbių reikalų su užsieniečiais, nevykti į keliones, neiti į svečius. Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus. Nepervertinkite savo galimybių, ypač bendraudami su teisėsaugos (teisėtvarkos) atstovais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Ir venkite patarinėti, mokyti, jeigu nenorite likti kalti, kad suklaidinote žmogų.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepersistenkite, niekuo nerizikuokite – galite nukentėti dėl parodytos iniciatyvos ir avantiūrizmo. Tai sunki diena, kai tuščia laukti teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių. Ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Siekite visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, pažeminti, – neapykanta ne gydo, o tik gilina žaizdas. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – sunkiai suvoksite, kas išties gerai, o kas blogai. Aplinkiniuose dažniausiai matysite savo problemas ir trūkumas. Likite budrūs – galimas smūgis iš priešų, konkurentų. Vakarą skirkite antrajai pusei. Ne laikas pretenzijoms. Bus svarbu taikytis. Pasistenkite stojus jaunačiai savo porai pasakyti ką nors mielo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Ši diena labiausiai ir tinkama tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius. Išaugs darbinio broko ir traumų tikimybė. Kad ir kas nutiktų, venkite bet kokių santykių aiškinimosi ir konfliktų darbe tiek su kolegomis ir vadovybe, tiek su klientais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Nepervertinkite savo galimybių – dabar bus lengva tapti optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Šiandien nereikėtų įsimylėti ir rizikuoti dideliais pinigais – galite suklysti dėl ateities perspektyvų. Tai nestabilus metas, kai viskas netikėtai apvirsta aukštyn kojomis. Ramiau prie vairo.

Žuvys (02 19–03 20). Itin ryškiai suvoksite savo vidines problemas – tik nepradėkite dramatizuoti, bet jei liksite namie, jausitės saugiau. Būkite kantresni su artimaisiais – jie jus nervins, o jūs stenkitės nereaguoti į provokacijas. Labiau pasaugokite namus – galimos avarijos arba vagystės. Geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą