Šiandien visai smagi diena!

Visai smagi diena – tai pelno, kaupimo, gerų kontaktų, pažinčių atnaujinimo, žinių įgijimo metas, palankus protiniam darbui, geras dirbti su informacija ir ją aptarinėti su patikimais žmonėmis. Tinka grįžti prie kadaise pradėtos veiklos arba to, kas pamiršta. Tad iš esmės naujų darbų pradėti nederėtų, bet naudinga kurti ilgalaikius planus, pasirašyti ilgalaikius susitarimus, sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos. Imkitės to, kas svarbu, kas užvilkinta, prisiminkite ir atidėtus, nepavykusius darbus – šiandien pavyks į gera pakreipti tai, kas anksčiau nepavyko.

Šiuo metu vyraus įkvepianti tendencija – kas buvo blogai, taps gerai! Rizikuoti netinkamas laikas, imkitės tik to, dėl ko esate tikri. Neblogas laikas tartis, derėtis. Palankus metas partneriškiems susitarimams, bendradarbiavimui atnaujinti ir puoselėti. Tinka kreiptis pagalbos, susitikti su reikalingais žmonėmis, tvarkyti teisinius reikalus. Palankiausias laikas atsakingiems reikalams tvarkyti, reikšmingiems susitikimams nuo 12 val. 30 min. iki 14 val. 8 min. Pasistenkite šiandien kuo daugiau nuveikti, kad nieko skubaus nereikėtų atidėti rytdienai. Beje, stenkitės labiau kitais pasirūpinti – pamirškite savo problemas, nekalbėkite apie save.

Daugiau dėmesio skirkite gyvūnams, ypač katėms. Šiandien itin palanku įsigyti baltą katiną. Gerai prisidėti auka ar suteikti kitokią pagalbą kačių prieglaudoms. Patartina ugdyti humoro jausmą, palanku linksmintis, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti. Geras laikas meilės pasimatymams. Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus, taip pat kirpti plaukus, nagus. Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai nebent skristi sapne. Visi kiti sapnai nereiškė nieko gero.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, vėluoti į transportą, kur nors pakeliui įstrigti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujiems darbams pradėti, aktyviai tvarkyti reikalus; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Dirbkite nuoširdžiai, bet nepersistengdami. Nesiimkite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai pernelyg nualins. Svarbiausi bus du dalykai – jūsų sveikata ir darbo kokybė. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus ir pagelbėti, kuo galite. Palanku užsiimti socialinėmis problemomis, derėtis dėl atlyginimo, analizuoti nepanaudotas galimybes. Likite atidesni artimųjų pastaboms, taip pat jų prašymams ką nors namuose suremontuoti, sutvarkyti, pakeisti. Būkite atlaidesni sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Tai, ką šiandien atliksite, su kuo susitiksite, atneš laimę, jus lydės sėkmė. Tai palanki proga svarbiems reikalams (tiek dalykiniams, tiek asmeniniams) tvarkyti. Pasistenkite labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite. Patartina tvarkyti šeimos reikalus. Tinka pasirūpinti vaikų reikalais. Palanku su jais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Diena palanki romantiškiems pasimatymams ar kadaise nutrūkusioms pažintims atnaujinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors sulauksite pritarimo ir paramos darbe, dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą, nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės ir pasistenkite anksčiau grįžti namo. Verta užsiimti nebaigtais, atidėtais reikalais. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams, įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems. Palanku ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Vakaras palankus susitikti su draugais iš toli.

Vėžys (06 22–07 22). Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos. Seksis tvarkant įsisenėjusį reikalą. Daugiau bendraukite, nesidrovėkite prašyti pagalbos, patarimo – diena tinkama ir svarbiems klausimams tiek su vadovybe, partneriais, klientu, tiek su savais spręsti. Kelyje, svečiuose galima romantiška pažintis. Šiandien išgirstais meilės prisipažinimais galima tikėti.

Liūtas (07 23–08 22). Tinka tvarkyti socialinius reikalus, ieškoti rėmėjų, pagalbininkų (tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti, palanki proga ir dovanai įteikti). Tikėtini pasiūlymai – juos verta priimti. Palankus metas teisiniams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Galima tvirtinti gerai apgalvotus sandorius, priimti kitų žmonių pagalbą, skolintis pinigų, prašyti paramos, tartis dėl investicijų. Tiesa, gudrauti, veltis į finansines avantiūras pavojinga (tai apgaulingas laikas tarp užtemimų). Gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Mergelė (08 23–09 22). Jaučiatės stiprūs ir iš tiesų nemažai galite. Tiesa, galynėtis su likimu kol kas neverta – per brangiai kainuos. Pasikliaukite savieiga. Tinkamas metas imtis darbų, kuriems negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus stabilu, atneš sėkmę, pelnysite aplinkinių pagarbą. Galite sulaukti dėmesio ir iš jums svarbaus asmens. Būkite atidesni aplinkiniams – stenkitės jiems pagelbėti. Veikite savo nuožiūra, tik stenkitės viską atlikti ramiai, gražiai, neskubėdami, tuomet darbo vaisiai bus puikūs, sulauksite pripažinimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug ką lems jūsų nuotaika ir artimų žmonių parama. Tik ar būsite už tai dėkingi? Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jums kadaise duotus pažadus. Atidžiai vertinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją: ieškokite slaptos prasmės, dalykų, kurių nematote, – tai duos naudos. Daugiau klausykite, venkite reikšti savo nuomonę ir neišlaidaukite. Palanku kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos. Romantiškos viltys gali išsipildyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su šefu, rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Ieškokite naujų galimybių veiklai plėsti, kreipkitės finansinės paramos, kurkite verslo planus. Ir būtinai paklausykite draugiško viršininko patarimo. Šiandien atsiskleis tikrieji jūsų draugai, paaiškės, kuo galima ir toliau pasitikėti. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi ar jums patinkančiu asmeniu, paprašykite draugo patarpininkauti.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite aplinkinius ir artimuosius įtikinti, kad esate pasiruošę permainoms, reikalingoms bendram labui. Kita vertus, neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai, ir svarbus reikalas išsispręs jūsų naudai. Tinkamas laikas pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis ar organizacijų atstovais, galinčiais turėti įtakos jūsų sėkmingai karjerai. Tik likite diplomatiški, o prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite ir atidžiai pasverkite. Nebūkite užsispyrę bendraudami su tėvais, taip pat jei su jumis norės taikytis artimas žmogus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai palanki diena įstrigusiems dalykiniams reikalams tvarkyti. Verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti plėsti veiklą ar rasti pelningesnę darbo vietą. Galima ir netikėta dovana ar nelaukti pinigai, patiems irgi palanku įteikti dovaną. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti irgi tinkamas laikas, tik nebūkite pernelyg patiklūs – dabar laikas tarp dviejų užtemimų: liepos 13 d. Saulės ir liepos 27 d. Mėnulio, tad stinga blaivumo, atsargumo, be to, dar Juodasis Mėnulis jūsų ženkle.

Vandenis (01 20–02 18). Gana sudėtinga diena, kai ne viskas pavyksta taip, kaip norisi, kai tenka susidurti su įsikišimu į jūsų reikalus, kieno nors kontrole, patikrinimu, kai reikia (ar esate priversti) ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti. Tačiau galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų), tikėtina, kad ir skola bus grąžinta. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, imtis permainų, pertvarkymų veikloje ir namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, tvarkyti sudėtingus reikalus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius, vadovus ar savo tėvus. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių ir sutuoktinio, – šiandien viskas vyks sklandžiai, bet taip, kaip siekia jūsų partneriai, kolegos, šefas, o ne jūs. Tad geriausia patiems prisiderinti prie žmonių ir aplinkybių. Santykiai šeimoje ir darbe labai priklausys nuo jūsų mokėjimo nusileisti, neparodyti savo ambicijų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą