Laikas, kai galima suvokti tai, kas ilgai buvo nesuvokiama

Artėja Mėnulio užtemimas (liepos 27 d.), tad būtina atida. Tai tas laikas, kai galima sužinoti išties labai vertingų dalykų, suvokti tai, kas ilgai buvo nesuvokiama, neįkandama. Beje, dabar reikėtų atidžiau stebėti, su kuo ir kaip bendraujate, – intuityviai pajusite tikrą santykių esmę, atsiskleis tai, kas tikra, teisinga, kas jūsų, o kas svetima, nereikalinga. Tad stebėkite supančius žmones ir pamažu imsite suprasti, kur darėte bendravimo klaidas, su kuo jums pakeliui, o su kuo nereikia būti kartu. Tik neskubėkite nieko keisti – užtemimo įtaka stipri ir konkrečių veiksmų imtis nederėtų.

Šiandien būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus, kaip ir atidesni informacijai, susijusiai su pinigais, taip pat naujovėmis, – galite kai ką supainioti. Beje, bendraudami su tais, kuriuos mylite, irgi galite apsirikti – netikėsite tikrais jausmais ir vadinsite meile tai, kur to visiškai nėra. Tai, beje, laikas, visiškai netinkamas užmegzti romantiškus santykius, – naujas ryšys bus problemiškas ir nors nuvils, nepateisins lūkesčių, jį nutraukti bus sunku. Šiandien svarbu nepersidirbti. Stenkitės dažniau atsipalaiduoti, siekite nusiraminti, pailsėti. Tai gera proga atgauti jėgas, tad meskite darbus į šalį. Nederėtų įsitempti, ką nors daryti per jėgą ar supykus. Pykti bei pyktis, juolab nutraukti santykių, visai netinka. Ieškokite savo sielai artimų žmonių ir stiprinkite jau esamus ryšius. Taikykitės. Labiau pasikliaukite intuicija, o ne akivaizdžia logika – nuojautos padės teisingiau įvertinti susidariusią padėtį, numatyti ateitį. Tinka namuose įrengti vandens valymo aparatus, įvairius filtrus.

Palanku maudytis šaltame vandenyje, tinka pradėti grūdinimosi vandeniu ciklą. Išaugs apsinuodijimo – maistu, svaigalais, vaistais, cheminėmis medžiagomis – tikimybė. Padidėja infekcinių ligų tikimybė, ypač susijusi su maistu, taip pat laisvu gyvenimo būdu. Atsargiau vairuokite. Pasisaugokite vagių.

Iš pirmadienio į antradienį reikšmingi ryškūs sapnai. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indą sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltą vandenį išjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar būti sulytam – sveikata, kojas sušlapti – kas nors perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeimos santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis neprognozuojamas ir netinkamas tvarkyti svarbių reikalų, naujų darbų pradžiai; tinkamos spalvos – raudona, balta, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Nereikia tikėti viskuo, ką girdite, – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių. Ir nepraleiskite progos stiprinti šeimos ryšius, užsitikrinti jums reikalingų asmenų paramą.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų ramybė ir gera nuotaika gali būti sutrikdytos neplanuotų rūpesčių, netikėtų išlaidų. Jei tik įmanoma, vertėtų atidėti problemų sprendimą, atsakingų reikalų tvarkymą. Ypač venkite ginčų su už save vyresniais, viršesniais žmonėmis. Pasisaugokite šefo nemalonės. Kad pailsėtumėte, atsipalaiduotumėte, reikia itin ramios bei saugios aplinkos. Nerimui atsirasti nereikės realios priežasties, tad vertėtų vyti nuo savęs visas blogas mintis, ypač jei jos apie artimus žmones, jūsų namus, šeimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite energingi ir pasitikintys savimi – norėsite kalnus versti, tiesa, ne visada ten, kur reikia ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Vairuojant, einant gatve pavojinga rizikuoti. Labiau orientuokitės į sutuoktinį – taps ramiau. Jei jaučiate įtampą, atsiprašykite dabar, neatidėdami, kol tai netapo nepakeliama. Neblogas laikas deryboms, dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Tiesa, netinkamas laikas skolintis pinigų, prašyti draugų pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite liūdesiui – būsite linkę susigalvoti ne itin protingų dalykų. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti ir su mylimu asmeniu, partneriais ar draugais, tad šiandien geriau daugiau tylėti, o ypač reikėtų vengti dalintis savo sumanymais. Nepykite dėl gaunamų pastabų, dėl to, kad nėra laiko savimi pasirūpinti. Atkreipkite dėmesį, ar nesate pernelyg skrupulingi bei reiklūs, ar nuo jūsų nuostatų, taisyklių nepavargo artimieji, ar jų nenuvarginote amžinu žodžiu „reikia“.

Liūtas (07 23–08 22). Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali kuo nors pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus. Šiandien geriausia, ką galima padaryti, – pamiršti visus rūpesčius, problemas. Dabar reikėtų džiaugtis tais, kuriuos mylite. Šiandien svarbu atsiprašyti, taikytis su artimaisiais, taip pat vaikais, su tais, kuriuos mylite. Tai, beje, palanki proga keisti požiūrį į savininkiškus instinktus.

Mergelė (08 23–09 22). Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, mylimam žmogui, atvirkščiai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos – nepamirškite, kad nuotaiką sugadinti bus lengva. Neskubėkite sakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti kokio nors reikalo ar pareigų. Taip pat neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę. Ir pamirškite dalykinius rūpesčius, galvokite tik apie artimuosius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau bei ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Venkite ginčų svečiuose, taip pat kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais. Nesivelkite į romantiškus nuotykius. Laiką tikrai puikiai praleisite, jei susitiksite su senais draugais. Šios dienos susitikimai, pažintys paliks didelį įspūdį, padės suprasti tai, kas anksčiau buvo painu. Beje, manoma, kad šiandien susipažįstame su žmonėmis, su kuriais jau bendravome kituose gyvenimuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite jausti įtampą, nerimą, tai nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami. Labiausiai slėgs nežinia, tačiau ieškodami papildomos, naujos informacijos galite susidurti su apgaule. Beje, nerimas greičiau nuslūgs, jei sau leisite įsigyti seniai svajotą daiktą ar papuošalą, aromatą, jei nueisite papietauti į savo mėgstamą restoraną ar kavinę. Būkite dosnesni artimiesiems, dėl nieko nepriekaištaukite.

Šaulys (11 23–12 21). Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai žinote, ir žavėtis nauju pažįstamu. Tai romantiškų susitikimų diena, tad raskite laiko savo porai. Būkite atidesni sutuoktiniui – nuoširdumas bus lemtingas. Ne pats geriausias laikas būrimams, spėjimams – viskas gali išsipildyti atvirkščiai, kaip, beje, ir jūs nuojautos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį. Likite švelnus bei atlaidūs artimiesiems. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą ir savo darbo vietą. Nors šiandien būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, lengviau nusiraminsite, jei susitiksite su mylimu žmogumi ar geru draugu. Kita vertus, nebendraukite su tais, kurių nenorite matyti, kurie tiesiog nepatinka. Atsargiau kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Apgaulingas metas – tvarkant dalykinius reikalus nereikėtų pasikliauti sėkme. Iš esmės nieko nauja nesiimkite ir nieko nekeiskite. Nauji pasiūlymai, projektai vargu ar pasiteisins, tad mažiau žadėkite, neskubėkite įsipareigoti. Jūsų dar tik laukia netikėtumai, dėl kurių gali tekti radikaliai keisti planus. Tad pasistenkite nieko griežtai neplanuoti. Ir nebūkite vieni – lankykite draugus, kvieskite pas save svečius. Nepamirškite labiau įtikti (ir patikti) savo porai.

Žuvys (02 19–03 20). Ne pats geriausias metas – nesivelkite į šeiminius barnius, nespręskite sudėtingų problemų (ypač meilės bei finansinių). Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Labiau pasaugokite turtą, pinigus. Kelionėms nepalankus metas. Būkite atidesni savo vaikams, stebėkite, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia. Nepamirškite, kad nuo jūsų labai priklausys artimųjų bei draugų gera nuotaika. Beje, galite išgirsti netikėtą meilės prisipažinimą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą