Budrumo šiomis dienomis reikės labiau nei paprastai

Tai sudėtingas, įtemptas laikas prieš Mėnulio užtemimą Vandenio ženkle, kuris bus rytoj vakare. Tad vis labiau augs įtampa, agresyvumas. Budrumo šiomis dienomis reikės labiau nei paprastai. Įvairios įtakos bus susipainiojusios, taip pat ir mintys galvoje. Siekiant sužlugdyti reikalą ar kaip kitaip sau pakenkti, reikėtų imtis aktyvių veiksmų (taip pat ir žodžių). Netikęs žodis, neatsargus judesys (ypač ką nors veikiant rankomis arba sportuojant) arba manevras vairuojant itin greitai baigsis nelaime.

Šiandien visiškai netinka ką nors pradėti, tvirtinti reikšmingas sutartis, investuoti pinigus, pirkti vertingus daiktus, planuoti, žadėti, patarinėti. Kita vertus, siekite, kad ir jūsų nuomonė, veiksmai liktų nepriklausomi nuo kitų. Tai nepalankus metas dirbti su pinigais, dokumentais – galimos klaidos, nuostoliai dėl skubėjimo, neatidumo ar kažkieno nesąžiningumo. Nebūkite patiklūs – gresia apgaulės, išdavystės. Pasistenkite labiau pasverti kiekvieną žodį – išlėkęs žvirbliu jis grįš mažų mažiausiai jaučiu (gal net drakonu). Tad tylėjimas – auksas, šiandien tai geriausias būdas išvengti problemų. Ir nesiaiškinkite santykių, suprantama, – priekaištai, įvairūs, klausimai, įtarimai gali itin pabloginti reikalą.

Šiandien itin svarbu bus viską daryti atidžiai, susikaupus, lėtai – kitaip nuo rūpesčių neišsisuksite. Paaiškės, kad kažkur pamiršote svarbų dokumentą, darbo įrankį, raktus, telefoną, kad užsikalbėjote ir ne ten pasukote kelyje, ne tą padarėte, ne taip informavote, ko nors svarbaus nepamatėte, neišgirdote, nesupratote.

Diena nepalanki žiniasklaidos, transporto tarnyboms, besimokantiems, asmenims, einantiems atsakingas pareigas, taip pat vyrams, kariškiams, sportininkams, mažiems vaikams. Labiau pasaugokite sveikatą – galimi galvos skausmai nuo įtampos, traumos (galvos, rankų, kojų). Diena nepalanki turintiems silpną širdį, jautrią nervų sistemą, akis. Būtina būti atsargiems vairuojant transporto priemones (pavojinga diena kelionėms), dirbant su įvairia technika. Bus didesnė įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų, smurto tikimybė.

Šiandien 7 val. 57 min. Merkurijus Žemės stebėtojo atžvilgiu sustos, apsisuks ir ims judėti atatupstas. Šis retrogradinis judėjimas truks iki rugpjūčio 19 d. Kai Merkurijus juda atbulas, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet sustiprėja analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti, žadėti, įsipareigoti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja automobilių avarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai buvo susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė.

Blogas ženklas: užkliūti einant, parkristi – galite praleisti gerą progą; jei kas ant jūsų užbyrės, užkris – nuostoliai; jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis – didelės įtampos metas dėl Mėnulio užtemimo Vandenio ženkle (maksimali fazė 23 val. 23 min. Vilniaus laiku ir 20 val. 23 min. pagal Grinvičą), kai reikia vengti visko, kas rizikinga, pavojinga; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Jei pasirodys, kad judate visai ne ta linkme, kad užsiimate ne tuo, verta sustoti ir paabejoti: ar jūsų svarbiausi gyvenimo tikslai teisingi? Tik nesitikėkite, kad artimiausiu metu rasite teisingus atsakymus, todėl nieko nekeiskite, su vadovybe nesipykite ir neatsisakykite turimo darbo. Kol kas aplinkybės bus jums nepalankios, tad susikompromituoti, pakenkti savo karjerai nebus sunku.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nedarykite paskubomis ar norėdami ką nors pamokyti, nubausti, apriboti. Nei darbe, nei namie nepykite, nekaltinkite, nesiaiškinkite, kas viršesnis, protingesnis. Tad nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Ir nenustebkite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet nepavyks kitiems to perteikti, juolab ko nors pakeisti.

Dvyniai (05 21–06 21). Galite susidurti su provokacijomis ir įsivelti į ginčus darbe ar viešajame transporte, prekyvietėje. Jūsų elgesys nebus įprastas – patys vėliau savimi stebėsitės. Tikėtina, jog nukentėsite, jei pristigs kantrybės bendraujant, atsargumo su darbo instrumentais ar vairuojant automobilį. Pasisaugokite vagių, liežuvautojų.

Vėžys (06 22–07 22). Deja, gali pasirodyti, jog visas darbas veltui. Ir iš tiesų šiuo metu aplinkybės jus gali sugrąžinti prie pirminio taško, priversti imtis to, nuo ko pradėjote. Ir tai nebus blogai – šiuo metu pagalba, sėkmė ateis per senus dalykus. Bus pavojingi ginčai su partneriais, sutuoktiniu, su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais – jie baigsis tam tikrais nuostoliais (bent jau moraliniais). Labiau pasaugokite vaikus. (Beje, ne laikas reikalauti alimentų.)

Liūtas (07 23–08 22). Nieko svarbaus nesiimkite. Nepervarkite. Darbe bus itin svarbi atida, taip pat taktas bendraujant – tiek su kolegomis, pavaldiniais, tiek su klientais. Verta tvarkytis, išmesti, kam nors atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei – gresia virškinimo sutrikimai.

Mergelė (08 23–09 22). Optimizmo nestigs, net gali apimti jums nebūdingas lengvabūdiškumas, tad rizika jums atrodys mažesnė, pavojai menkesni, nors jų galite ir visai nepastebėti. Geriau nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų ir mažiau žadėkite. Labiau pasirūpinkite savo vaikais. Ir neskubėkite įsimylėti pirmo sutiktojo. Apskritai širdies reikalams blogas laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų darbai gali visai sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, kurti, bendrauti. Slegiantis vakaras – eikite anksčiau ilsėtis, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Rūpesčiai per vaikus. Nenarpliokite ir meilės santykių. Šią dieną geriausia skirti ramiam poilsiui, neskubiam krapštymuisi namuose (darže, sode). Kelionių geriau neplanuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo, pabūkite su savimi. Ir atidžiau įsiklausykite į tai, ką kalbate, ir susimąstykite, apie ką galvojate. Kas jums įdomu? Ką praleidžiate pro ausis? Ko nepamatote? Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmuose, nei reikaluose. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, liežuvautojų. Nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Nieko nekeiskite, saugokite tai, ką turite. Praradimai šiuo metu itin tikėtini. Apie pelną, naudą net nesvajokite – dabar nemenkai apsigausite vertindami savo finansines galimybes ar siūlomo reikalo perspektyvas. Jei sugalvosite ką nors duoti, skolinti, darykite tai tik tuomet, jei pasiruošę tą daiktą ar pinigus dovanoti – mat atgauti gali ir nepavykti. Ir venkite priekaištų savo porai – lengvai paskatinsite skyrybas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojingas metas, kai patys sau tampate priešais. Ne laikas reikšti iniciatyvą, už ką nors kovoti, ko nors siekti – tai tik pablogins reikalą. Ne laikas apsispręsti, savo nuomonę reikšti – dažniau suabejokite išgirsta informacija ir savo teisumu. Saugokite pinigus bei gerus santykius su antrąja puse. (Beje, ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą – geruoju nesibaigs.)

Vandenis (01 20–02 18). Itin nesmagus metas. Geriausia būtų ilsėtis namuose (o ne ką nors veikti, perdarinėti). Jei vis dėlto nenustygsite vietoje ir kuo nors mėginsite užsiimti, reikalus tvarkyti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti karjerai ir net sveikatai. Ir venkite kritikuoti, garsiai apie savo įtarimus kalbėti – galimas dalykas, kad esate suklaidinti, kad viskas kiek kitaip, nei jums atrodo.

Žuvys (02 19–03 20). Yla iš maišo išlįs. Kai kam teks atsisakyti nevykusios draugystės ar pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus. Deja, gali paaiškėti, kad senokai apgaudinėja koks nors bičiulis, kolega ar kaimynas. Diena visiškai netinkama planams kurti, tartis dėl ilgalaikių dalykų – dar viskas gali iš esmės pasikeisti. Ir nesakykite „niekada“ nei šiandien (nei artimiausiu metu). Labai tikėtina, kad ateityje ir bus tai, kuo dabar negalite patikėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą