Sunku būti vienam, bet nelegva ir bendrauti

Kritinis laikas, kupinas pavojų, skatinantis įtampą, konfliktus. Ima netenkinti net tai, kas anksčiau buvo miela, gera. Pykstamasi jei ne su aplinkiniais, tai su savimi, savo norais. O jie tampa neberealūs, juos patenkinti nebepakanka galimybių, trūksta kantrybės. Telksis emocinės audros, jos griaus, naikins nusistovėjusią ramybę, darną. Taps sunku būti vienam, bet nelengva ir bendrauti, juolab kartu veikti. Silpnumo akimirką galite pasijusti išmesti už borto, niekam nereikalingi, neįdomūs, draugų išduoti (nors taip tik jums atrodys). Įtampa gali tiek išaugti, kad susipykti pakaks akimirksnio, – taip norėsis viską mesti! Jei kartais tokios nuotakos užplūstų, pasistenkite jų nesureikšminti – savaitgalį jos kiek nuslūgs.

Nepalankiausias ir pavojingas rytmetys iki 11 val. 12 min., tačiau visa diena netinkama naujų darbų pradžiai (verta nebent ką nors užbaigti, skolą grąžinti), priimti svarbius sprendimus, planuoti, kurti projektus. Nepatartina imtis darbų, kuriems reikia didelio tikslumo, atidumo. Būtinas didelis atsargumas dirbant su aštriais instrumentais, sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis, ginklais, elektros prietaisais, taip pat vairuojant transporto priemones – jūsų reakcija bus pernelyg staigi ir dažnai netiksli. Sąjungoms ši diena itin sunki, net pavojinga: tarp bendraminčių, gerų draugų ar partnerių gali išryškėti esminių prieštaravimų, nesutarimų. Tad netikėtai imama ir išsiskiriama, nelauktai išduodama, atsisakoma ankstesnių įsitikinimų bei ketinimų, nes pagaliau kažką svarbaus išvydote, supratote, ir viskas tapo aišku! Šis sudėtingas laikas vers elgtis sau nebūdingai, ne pagal planą, ne pagal taisykles. Teks rinktis ne tai, ko norisi, o ką siūlo gyvenimas. Tad pakaks netvarkos, nervingumo, chaotiškumo. Vis dėlto stenkitės nesielgti karštligiškai, nebūkite pikti. Pamėginkite rasti kompromisą su agresyviais priešais. Išlieka nelaimingų atsitikimų, smurto, įvairių avarijų, gaisrų tikimybė. Galimos problemos dirbant su kompiuteriais, perduodant informaciją moderniais ryšio kanalais. Nederėtų ir pirkti kompiuterių, mobiliojo ryšio telefonų, elektros prietaisų. Būkite pasiruošę netikėtumams, labiau saugokite save, savo bei artimųjų sveikatą, gerus santykius namie bei darbe.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti – pinigai, turtas, obuolius – sėkmė, pašaukimas, pinigus sapnuoti – pelnas.

Blogas ženklas: jei namuose išjungtų vandenį – nuostoliai, visą dieną trokšti – nemalonumai, kuo nors apsinuodyti ar nuolat žagsėti – nemalonumai mėnesį, jei perdegtų lemputė, netikėtai užgestų ugnis – artimo žmogaus liga, netektis, jei ant jūsų užsidegtų drabužis ar namuose kas nors savaime suliepsnotų – apsaugos praradimas, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, sagtį ir pan. – išsiskyrimas su artimu žmogumi, vyrui įžeisti, užgauti moterį.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, apsilieti skysčiu – susitaikymas su artimaisiais.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis neblogas teisiniams klausimams, kelionėms; patartina nešioti tamsiai mėlynų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Savyje atrandate naujų netikėtų bruožų? Jūsų elgesys gali tapti pavojingai impulsyvus, nenuspėjamas. Tik dabar nieko svarbaus nespręskite – nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Nepraraskite atsakomybės už artimuosius jausmo.

Jautis (04 21–05 20). Jokiais darbais net ir namuose neužsiimkite, venkite bendravimo. Jums reikia pabūti vieniems ramioje, saugioje vietoje ir rimtai pasvarstyti apie jau įvykusius pokyčius, savo ateitį. Kad ir kuo užsiimsite, nesiafišuokite, likite paslaptingi – jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Beje, gali pakenkti intrigantai – tikėtinos provokacijos. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos. Kelionėms diena netinkama, nebent su šeima į gamtą, kaimą ir pan.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei draugų pažadais. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Galimas netikėtas planų suirimas, tad būtų geriau mažiau planuoti bei viltis. Tiesa, vakare gali laimingai išsispręsti ryte kilusi problema. Bendrauti, kelionėms neblogas laikas, ypač jei esate saikingas, ramus asmuo, kurio nestebina jokie netikėtumai, pasaulio bei draugų keistenybės. Priešingu atveju venkite jums nemalonių asmenų, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Atsargiau su elektros prietaisais!

Vėžys (06 22–07 22). Nekeiskite savo apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Tvarkydami dalykinius reikalus būkite stropesni, atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savo reikalavimų, venkite konfliktuoti su vadovybe. Atidžiau atlikite užduotis – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl nenumatytų, jums nežinomų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi. Nebūkite itin reiklūs artimiesiems – leiskite jiems pailsėti, atsipalaiduoti.

Liūtas (07 23–08 22). Tikslas negali pateisinti priemonių. Kad ir kokie iš pažiūros taurūs būtų jūsų motyvai, nesivelkite į intrigas darbe, nieko nešantažuokite. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas, tad nepasikliaukite tais, kurie kartą jau išdavė. Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti. Vis dėlto jei šiandien yra proga kur nors išvykti, tikrai neverta likti namie. Aplankykite seniai matytus giminaičius.

Mergelė (08 23–09 22). Nesmagus laikas – geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką nors negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių – galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“. Tad pasistenkite, kad nepristigtų ne tik šaltakraujiškumo, bet ir humoro jausmo. Visur būkite atsargesni, apdairesni – nemaža nelaimių dirbant, važiuojant, sportuojant tikimybė. Svarbiausia nesudrumsti ramybės savo viršininkams, nes teks gailėtis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite ir pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių patarimais, parama. Mažiau tikėkite vadovybės ar draugų pažadais, jums parodytais neva bičiuliškais jausmais. Dabar iš jūsų bus tikimasi pagalbos, bet kai patiems jos reikės, vargu ar sulauksite atsakomojo žingsnio. Ir nereikia konfliktuoti su antrąja puse – tai meilės metas! Jums ir taip šiuo metu pakanka rūpesčių bei nesklandumų, tad ieškokite būdų sušvelninti įtampą bent jau namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepraraskite santūrumo ir sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais darbe, bendraudami su kolegomis. Jei paanalizuosite, kas jus erzina, išvysite, kad nirštate dėl niekų. Kita vertus, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga, – pavyduoliai, intrigantai tuo mikliai pasinaudos. Tad jei saugote savo darbo vietą, dirbkite atidžiau, o jei dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti. Jūs turite būti itin atidūs savo savijautai – privalu labiau pasaugoti sveikatą. Nedirbkite pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais.

Šaulys (11 23–12 21). Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis laikas, kad tikėtis stebuklų tuščia. Nepykite ant vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus ir nieko nekaltinkite. Pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo streso, konfliktų. Mažiau klausykite paikų kalbų apie mylimą žmogų – taip galite per draugus susipykti be rimtos priežasties. Labiau pasaugokite vaikus, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus, aštrius įrankius, karštus daiktus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vertėtų atsiduoti vien šeimai – taip bus geriau ne tik jūsų artimiesiems, bet ir jums patiems. Tik venkite ginčų (nemanykite, kad jūsų nuomonė vienintelė teisinga), kitaip užslėptas nepasitenkinimas santykiais šeimoje gali išsiveržti ir virsti lemtingu konfliktu. Šiandien labiau stenkitės kontroliuoti savo emocijas bei elgesį. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius. Nepriimkite radikalių sprendimų šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu. Blogas laikas pradėti remontą, pirkti baldus ar naują buitinę techniką. Būkite atsargesni su technika namuose – tikėtini gedimai, avarijos.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalanki diena, reikėtų visur būti atsargesniems. Neužsiplieksite išgirdę ne visai malonų žodį ar išvydę šiurkštoką gestą. Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada būna teisingas. Tai netinkamas laikas ką nors teigti, tvirtinti, žadėti, įsipareigoti. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums. Neskubėkite nieko pasirašinėti – tai irgi gali atsigręžti prieš jus. Netinka pirkti vertingų daiktų, ypač ryšio aparatūros, kompiuterių. Itin apdairiai vairuokite automobilį, nerizikuokite važinėdami techniškai netvarkinga mašina.

Žuvys (02 19–03 20). Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai – ir asmeniniai, ir dalykiniai. Netiks investuoti, skolinti pinigus, nepalankūs ir finansiniai sandoriai. Galimi konfliktai su draugais, sutuoktiniu dėl netikėtumų tvarkant turto reikalus. Diena gali virsti tikru jūsų kantrybės išbandymu bei taurumo patikrinimu, ypač nestabilioms sutuoktinių poroms, mat dėl menkiausio barnio galite išsiskirti. Beje, gali atsirasti nepateisinamas poreikis gerokai paišlaidauti. Jei noras įsigyti vertingą daiktą atsirado šiandien, būkite tikri, kad vėliau gailėsitės.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą