Nuotraukos autorius: 123rf

Tai tuščio maišto, kvailų pagundų diena

Itin sudėtingas ir nepalankus bus penktadienis. Tai tuščio maišto, kvailų pagundų diena. Nepervertinkite informacijos patikimumo, savo sugebėjimų bei galimybių: visuomenė, kolektyvas šiuo metu gali būti stipresni už asmenį... Galimos apgaulės, nesėkmės ten, kur nelaukėte, ar pasipriešinimas iš tų žmonių, iš kurių nesitikėjote. Ir nenustebkite, jei aplinkiniai bus nusiteikę priešiškai, – nors iš tiesų patys būsite linkę priešpriešinti savo nuomonę, savo įsitikinimus, gyvenimo poziciją nepagalvoję, ar tai protinga.

Šiomis dienomis netinka ko nors žadėti, įsipareigoti, pasirašyti atsakingų dokumentų, aiškintis teisybės. Na, o bendraudami būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte. Pasisaugokite vagių, sukčių (ypač telefoninių). Nepalanki diena transporto, informacijos tarnyboms, taip pat besimokantiems, dirbantiems protinį darbą, prekybininkams. Išaugs nelaimingų atsitikimų einant, važiuojant ir automobilių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni ką nors dirbdami rankomis – galimos traumos. Gali kilti daugiau rūpesčių dėl telefonų – su jais gali nutikti neplanuotų nemalonių dalykų. Ne laikas pirkti telefonus. Beje, ir transporto priemones. Taip pat žiedus, apyrankes. Padidės įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų, eismo nelaimių tikimybė. Gali padaugėti ir nelaimingų atsitikimų gamyboje, buityje.

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai sapnuoti žemę – sėkmė, duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys tvarkant reikalus, ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai, būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis. Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė. Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kažkas kitas spręs jūsų problemas, jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis žada netikėtumų – sunkiems darbams ar rizikingiems reikalams tvarkyti šios dienos bus netinkamos.

Avinas (03 21–04 20). Kad ir kas įvyktų, nereikėtų skubėti, ypač jei ketinate ką nors pirkti, taip pat, jei vairuojate automobilį. Deja, gali komplikuotis reikalai, ne tik susiję su pinigais, bet ir su nesklandžiais meilės santykiais. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Jautis (04 21– 05 20). Nesistenkite nieko vertinti, daryti išvadų – tai, kas dabar atrodys svarbu veikloje, santykiuose su partneriais, vėliau nepasiteisins. Neskubėkite vairuodami, taip pat sumažinkite įsimylėjimo greitį – vargu ar išvengsite avarijos.

Dvyniai (05 21– 06 21). Ypač penktadienis sudėtingas ir pavojingas – galima nukentėti dėl per didelio optimizmo, dėl pasitikėjimo draugais, viršininkais, kažkieno patarimais, pažadais. Geriausia kuo daugiau laiko praleisti namie ir ilsėtis. Venkite bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą, taip pat savo rankines, pinigines. Neatidumas kelyje gali būti lemtingas.

Vėžys (06 22–07 22). Jei dirbate, būtina išskirtinė atida – dėl padarytų klaidų galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą. Tikėtinos traumos.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti – ypač penktadienį vadovybė neteisingai supras jūsų žodžius bei ketinimus. Daug nesitikėkite iš šių dienų pažadų – duotas žodis gali būti pamirštas. Stenkitės išgirsti vaikus, sutuoktinį ir prisipažinti, kur esate kalti.

Mergelė (08 23–09 22). Patys sau tapsite priešais, jei aklai pasitikėsite išgirstais dalykais, jei netikrinsite dokumentų prieš pasirašydami (nors to geriau apskritai nedaryti), jei susinervinę imsite aiškintis santykius ar sėsite vairuoti. Ir mažiau žadėkite – vargu ar pavyks tesėti žodį, duotą šiomis dienomis. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu ir priekaištauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas. Kad ir kas nutiktų, būkite taikūs ir neprovokuokite aplinkinių agresijos (antrosios pusės ypač) – atoveikis nebus malonus. Didesnė traumų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesitikėkite užuojautos, supratimo ar pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Patys būkite šiltesni sutuoktiniui ir nepriminkite senų nuoskaudų, nepatarinėkite, kaip spręsti kilusias buities problemas. Stenkitės nesiginčyti, savo tiesų neįrodinėti, pritarti – dėl vieno neapdairaus žodelio lengvai įgysite priešų.

Šaulys (11 23–12 21). Dirbkite atidžiau, atsargiau – dabar gali ne tik darbo įrankiai lūžti, gesti, bet ir atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos. Būkite atidesni savo sveikatai – slapti negalavimai irgi gali išryškėti. Palanku tvarkytis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galimos problemos dėl vaikų – tuščia ir ant jų pykti. Tiesa, juos reikėtų labiau pasaugoti. Venkite ginčų su artimaisiais, tėvais, netvarkykite reikalų, susijusių su namų remontu ar gyvenamos vietos keitimu. Pasaugokite namus nuo vagių.

Vandenis (01 20–02 18). Ne laikas aiškintis santykius su giminaičiais, kaimynais. Bus didelė traumų ką nors veikiant rankomis, einant gatve tikimybė. Ypač vairuodami nerizikuokite – jūsų reakcija bus greita, bet netiksli. Nebūkite patiklūs – galite nukentėti nuo melagių, sukčių, vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Gali atsirasti norinčių savanaudiškai pasinaudoti jūsų galimybėmis, įtaka. Nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų, jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Blogas laikas pirkti vertingus daiktus.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą