Ši pilnaties diena susijusi su laisve ir atsipalaidavimu

Verta pamiršti visus darbus, rūpesčius ir užsimiršti. Aktyviai veiklai netinkamas laikas, nereikėtų koncentruotis į darbus, ypač rutininius. Ši pilnaties diena susijusi su laisve ir atsipalaidavimu, gyvenimo džiaugsmu, meile, kūryba. Gerokai daugiau nuveiksite ir geriau jausitės, jei imsitės to, kas malonu, kur galima pasinaudoti kūrybiniu įkvėpimu. Tiesa, būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus, atidesni informacijai, susijusiai su pinigais, naujovėmis, nes kai ką galite supainioti. Beje, santykiuose su tais, kuriuos mylite, irgi galite apsirikti – netikėsite tikrais jausmais ir vadinsite meile tai, kur to visiškai nėra. O tuos, kuriems jau ilgą laiką kaupėsi nuoskaudos dėl jausmų stygiaus, dėl nepasitenkinimo gaunamu dėmesiu, teigiamų įvertinimų stokos, šiandien gali apimti ir rimtos protesto nuotaikos, skatinančios viską nutraukti. Šiandien naujų darbų imtis nepatartina – gerai ką nors apibendrinti, pabaigti. Tinkamas metas partneriškiems susitikimams. O štai tvarkant piniginius ir turto reikalus reikėtų elgtis atsargiau: galite ko nors neįvertinti, nepastebėti, apsigauti. Netinkamas metas sandoriams, svarbioms finansinėms operacijoms – bus sunku kontroliuoti įvykių eigą. Neatsisakykite padėti, patalkininkauti: verta pasistengti, kad ir kitiems būtų geriau. Tai nuoširdžios labdaros metas – nekreipdami dėmesio į tuos, kam blogiau, tik save nuskriausite. Nederėtų atsakyti prašantiesiems (vėliau tai patiems sukels problemų). Diena palanki ir teikti dovanas, įvairiems šventimams (tiesa, tik iki 19 val.). Vėliau netinkamas metas vartoti svaigalus. Taip pat vakare patartina likti geranoriškiems kitų atžvilgiu – netiks kritikuoti, priminti senas klaidas.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga, ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime. Šventųjų paveikslai – išbandymai, kirpti plaukus – nuostoliai, kraujas, mėsa – nelaimės, liga, koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti, jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys, jei tai vyksta sename name – galimas gyvenamosios vietos keitimas, kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus tvarkyti skubius, vienadienius reikalus; patartina nešioti pilkai žalsvų, žydrų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, mylimam žmogui, atvirkščiai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos. Ir neskubėkite sakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti kokio nors reikalo ar pareigų – tai gali būti trumpalaikės nuotaikos. Šiandien sveika paišlaidauti artimųjų, mylimo asmens labui. Palanki proga ir užsiimti labdara.

Jautis (04 21–05 20). Reikalai pagaliau pajudės iš mirties taško – artimiausiu metu gali susitvarkyti užvilkintas reikalas. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus – padarykite tai, kam seniai nesiryžote. Stipriai veiksite aplinkinius ir jie šalia jūsų jausis saugiau bei ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Venkite ginčų svečiuose, taip pat kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Dvyniai (05 21–06 21). Romantiškas metas, kai neverta savęs varginti dalykiniais rūpesčiais, bendravimu su svetimais – būdami su savais, leisdami laiką su mylimu žmogumi šiandien pasijusite iš tiesų laimingi. Galimas slaptas meilės nuotykis. Diena netinkama imtis ko nors naujo, atsakingo ar to, kam reikia didelio susikaupimo, atidumo. Jeigu tektų dirbti tokius darbus, jei jūsų veikla susijusi su pinigais, skaičiavimu, itin atidžiai viską tikrinkite.

Vėžys (06 22–07 22). Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai padėti išspręsti įsisenėjusią problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Iki pavakarės bus gera proga atgaivinti ir seną romantišką pažintį, kadaise nutrūkusį meilės ryšį. Beje, tai meilės staigmenų diena – galite netikėtai įsimylėti arba lengvai išspręsti konfliktą su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Įkvėpimo metas, puikus dirbantiems kūrybinį darbą. Palanki proga koreguoti santykius su šeima bei savo šefu. Galima kreiptis su kukliais prašymais į vadovybę – šiuo metu daug norėti nepatartina (jūsų laikas dar neatėjo). Beje, gali paaiškėti, kas darbe jums seniai simpatizavo. Gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys iš tolimos praeities. Geras laikas vertingam pirkiniui savo namams.

Mergelė (08 23–09 22). Smagus laikas, tiesa, nesivelkite į avantiūras nei tvarkydami reikalus, nei jausmų srityje – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nežadėkite nei amžinos meilės, nei greitai grąžinti skolą. Ir mažiau reikalaukite iš tų, kuriuos mylite. Diena gera susitikimams su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Dabar būsite vertinami ir gerbiami, tad pavyks padaryti nemenką įtaką priimant svarbų sprendimą. Viešint ar kelyje galima romantiška intriga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite jausti įtampą, nerimą ir tai įveikti nebus paprasta. Tokia savijauta gali pakenkti geriems santykiams su mylimu asmeniu – neįtarinėkite, taip pat neturėkite ypatingų lūkesčių, nes šios dienos planai gali suirti. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami. Labiau pasaugokite turtą, pinigus. Vis dėlto nėra to blogo, kas neišeitų į gera, ir tai šiandien arba artimiausiomis dienomis aiškiai pajusite.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš savo partnerių arba priešininkų pusės, netyčia galite rasti tiesą ir net išeitį! Tik stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai žinote, ir žavėtis nauju pažįstamu. Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu. Palanku tvarkyti dokumentus, spręsti juridinius keblumus. Beje, jei norite, kad labiau sektųsi, prieš tvarkydami reikalus suskubkite pamilti (gerai ir savo priešą).

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų ramybė ir gera nuotaika gali būti sutrikdyta neplanuotų rūpesčių, gresia ir nenumatytos išlaidos. Šiandien jums reikia geros bendrijos – labiau pasikliaukite artimu žmogumi, dažniau paklausykite draugų, ir palengva viskas susidėlios. Beje, įtakingi asmenys jums jaus simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas. Aiškinkitės bendravimo nesklandumus darbe. Galimas ir tarnybinis romanas. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni virškinimui vakare.

Ožiaragis (12 22–01 19). Seksis rezgant avantiūras, žaidžiant azartinius žaidimus ir jausmų srityje. Tai laimės metas – jūsų nuotaikos vėl puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Dabar gali pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Šiandien gera proga ir laimingai įsimylėti. Tiesa, nepasiteisins rizika tvarkant piniginius ir turto reikalus – investuoti ne pats geriausias metas, tad neskubėkite apsispręsti.

Vandenis (01 20–02 18). Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Leiskite sau mylėti, džiaugtis gyvenimu – suteikite savo jausmams laisvę. Beje, kad ir kuo užsiimsite, geriau daugiau tylėti, ypač reikėtų vengti dalytis savo sumanymais. Galima patinginiauti. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose. Nepatartina su vadovybe aptarinėti jūsų karjeros ar uždarbio perspektyvų.

Žuvys (02 19–03 20). Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri ir kategoriški – bloga naujiena, nemalonus asmuo gali netikėtai pagelbėti, o gera žinia ar jums simpatizuojantis žmogus sutrikdyti planus. Draugiškas ryšys netikėtai gali virsti meile. Vakare nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą