Neskubėkite, nes padarytos klaidos persekios ilgai

Antradienis tinkamas intensyviam darbui. Tik neskubėkite, nes padarytos klaidos persekios ilgai. Tai tas laikas, kai reikia padvejoti, palyginti, pasverti, t.y. dešimt kartų pamatuoti ir tik tuomet kirsti. Jums svarbiais klausimais tarkitės, konsultuokitės su reikalą išmanančiais žmonėmis. Tai metas, tinkamas įvairioms deryboms, susitikimams su partneriais arba kreiptis į vadovybę su pasiūlymais ar prašymais. Tiesa, diena nėra palanki tvarkyti svarbius finansinius reikalus.

Antradienis puikus kelionėms, taip pat bičiuliškiems susitikimams, svečiams, ypač iš toli, priimti. Beje, šiandien patartina daugiau dėmesio skirti šeimos vyresniesiems – tėvams, seneliams. Palanku paanalizuoti giminės praeitį, pasigilinti į genealoginį medį. Tinkamas metas lankyti kapus. Taip pat manoma, kad gerai ne tik prisiminti šeimos tradicijas ir ką darė jūsų tėvai bei protėviai, bet ir pamėginti tai pakartoti. Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei karjeros sėkme. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: parkristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Avinas (03 21–04 20). Jūs esate ne vieni: turite daugiau, nei manote, gerbėjų, asmenų, siekiančių padėti. Antradienis palankus įvairiems susitikimams, susitarimams, atgaivinti senus partneriškus ryšius.

Jautis (04 21–05 20). Antradieniui galite planuoti atsakingus darbus, kuriems reikia tikslumo, atidumo, profesionalumo. Trukdžiai nereikšmingi, jie ne tik nepakenks, bet net padės pasiekti dar geresnių rezultatų. Dirbkite sąžiningai, negailėdami jėgų – dabar galite daug laimėti. Be to, diena gera ir tikrinti sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis sėkmingas bet kokiems reikalams. Tiesa, netikėtumas gali pakeisti jūsų planus (ir jausmus), tačiau tai atvers naujų galimybių. Nebijokite rizikuoti.

Vėžys (06 22–07 22). Jūs norite daug ir greitai, bet jei mėginsite jėga paskubinti įvykių eigą, sulauksite atvirkščio rezultato. Šeima turi būti prioritetas visais atvejais. Antradienio vakaras itin romantiškas, labai palankus meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims, kurios bus perspektyvios.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis tinkamas skubiems reikalams, įsipareigojimams, taip pat kelionėms. Tai palankus metas – reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Galite tikėtis naudos bei pripažinimo.

Mergelė (08 23–09 22). Iš esmės ramios, palankios dienos, kai iš likimo gauname tai, kas mus nuramina, išgydo. Idėjos, kurios šiuo metu sukasi jūsų galvoje, kaip ir gauti pasiūlymai, duos naudos. Tik neskubėkite, likite nuoseklūs. Būkite dosnūs. Antradienis palankus teikti dovanas tiek artimiesiems, tiek svečiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – dar viena šauni diena, kai reikia pasistengti sutvarkyti visus svarbius bei nemalonius reikalus. Sulauksite išskirtinio dėmesio tiek iš artimųjų, draugų, tiek iš priešingos lyties atstovų. Netyčia gali užsimegzti intriguojantis romanas.

Skorpionas (10 24–11 22). Romantiškas atsipalaidavimo laikas, kai neefektyvu užsiimti atsakingais reikalais, spręsti sudėtingas problemas. Dabar jums reikia tik poilsio ir gero pokalbio su draugu.

Šaulys (11 23–12 21). Išgirskite, ką sako artimieji, draugai: gal nematote, nesuprantate ko nors labai svarbaus? Nerizikuokite finansų srityje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nenustygsite vietoje, tačiau žinokite – jums dar viskas prieš akis. Beje, antradienio triūsas nenueis veltui, tai virs geru pagrindu ateities sėkmei.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkmingos dienos – laukia smagūs susitikimai, geri pasiūlymai. Jūsų padėtis tampa tvirtesnė (jei negimėte pirmomis ženklo dienomis, jums būtina labiau įsiklausyti į savo intuiciją ir mokėti atsirinkti atsitiktinius dalykus). Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, palankūs.

Žuvys (02 19–03 20). Ne pats smagiausias laikas – pasistenkite nepasiduoti emocijoms. Daug darbo, išlaidų, įtampos, nors viskas baigsis gerai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą