Harmoningas metas, padedantis nusiraminti

Slopsta ankstesnių dienų įtampa, ir vėl harmoningas metas, padedantis nusiraminti, stiprinantis pasitikėjimą savimi bei tikėjimą ateitimi, taip pat poreikį su visais sutarti. Tai laikas, kai galima ramiai atsigręžti ir išmintingai įvertinti pastarųjų dienų įvykius. Pavyks suprasti, kas buvo negerai, ir rasti būdų tai ištaisyti, kaip ir atitaisyti kažkam padarytą skriaudą, atlyginti žalą. Tad vėl grįžta nusiraminimas, atgaunama pusiausvyra. Bus palanku tvarkyti atidėtus ar užvilkintus reikalus, taip pat kurti ilgalaikius planus. Geras laikas svarbiems reikalams tvarkyti, teisinėms problemoms spręsti, susitikti su įtakingais asmenimis. Tik patartina tvirtinti tuos susitarimus, iš kurių nesitikite greitos naudos. Tiesa, ši diena siejama ne tik su susitaikymu, vilties atgavimu, bet ir su didesnių veiklos ciklų užbaigimu. Netiks ir nieko naujo padėti, kaip ir tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių. Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų, įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo. Diena palanki ir viešnagėms, kelionėms. Tiks taikytis (stenkitės pataisyti pašlijusius santykius su partneriais, sutuoktiniu), teikti vertingas dovanas, taip pat patiems įsigyti vertingų daiktų. Puiki diena pirkti veidrodžius, akmenis talismanus, paukščius. Dažniau uždekite žvakę, ilgiau pažiūrėkite į ugnį.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos; muzikos klausytis – apsauga, globa, parama; duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį matyti. Reikšmingesni buvo nespalvoti sapnai ir tie, kuriuose matėte knygas, laiškus. Parašytas tekstas gali jums būti lemtingas. Blogai išvysti ugnį, suplėšytą knygą, kur nors bėgti. Gerai girdėti muziką, atverti duris. Įsidėmėkite išgirstus žodžius, vardus. Puiku, jei sapne jus vardu kas nors pašaukė.

Blogas ženklas: sudaužyti veidrodį, laikrodį, indą, jei šviesa be priežasties išsijungtų, ugnis gestų, akmuo iš žiedo, auskaro iškristų, dovanoti gėles.

Geras ženklas: rasti veidrodžio šukę, nusipirkti akmenį talismaną, veidrodį, laikrodį, ypač gauti dovanų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis geras bendrauti, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Nors tai nervingas metas, jums pavyks su visais susitarti, viską gauti. Diena tinkama mokesčių, paskolų reikalams tvarkyti, taip pat reikalauti grąžinti skolą. Pavyks rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose, o gal net ir meilės reikaluose. Būkite atlaidesni sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Labiau įsiklausykite į aplinkinių bei sutuoktinio nuomonę – kitų padedami teisingiau įvertinsite situaciją ir rasite tinkamesnę išeitį. Palanku ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius, pasirašyti susitarimus. Gera proga taikytis tiek darbe, tiek namie.

Dvyniai (05 21–06 21). Mėginkite sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Gerai tvarkyti tarnybos reikalus. Tinka pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų, taip pat namų tvarkytojos, auklės darbo. Tinka pradėti remontus savo namuose ar biure. Palanki diena pradėti gydymosi kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas metas, kad ir kuo užsiimsite, būsite populiarūs, įvertinti. Tai gera diena ne tik veiklai, bet asmeninėms problemoms spręsti. Palankus laikas ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl reikalo finansavimo. Būkite atidesni vaikams – tai puiki proga rasti bendrų sąlyčio taškų, įtikinti savo teisingumu. Gerai su jais kartu ko nors imtis. Verta pirkti dovaną ir ją įteikti.

Liūtas (07 23–08 22). Ramus, romantiškas laikas, kai neverta užsiimti atsakingais reikalais, – pailsėkite, nueikite į meilės pasimatymą ar tiesiog leiskite sau skaniai ir sočiai pavalgyti. Svarbių reikalų tvarkymą nukelkite į kitą savaitę. Na, o šiandien patartina tvarkyti senus, atidėtus reikalus, spręsti finansines problemas. Tinka ieškoti naujų pajamų šaltinių. Romantiškos vakaro pažintys perspektyvios.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų, visi noriai su jumis bendraus, stengsis padėti, kartu veikti. Pagaliau būsite išgirsti ir suprasti, tad šios dienos susitikimai, pokalbiai taps naudingi. Galite įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių. Tinka savo sumanymus aptarti su vadovybe. Tiesa, šiandien gauti pasiūlymai bus naudingi ne iškart. Palanku ieškoti dingusių dokumentų, laiškų, knygų, mėginti atsiminti pamirštą informaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien jums nestigs praktiško įžvalgumo, tad gerai tvarkyti piniginius, turto, taip pat įvairius buities reikalus. Beje, galite apie save sužinoti itin svarbių, jums reikalingų dalykų. Atsiras papildomos informacijos jus dominančiu klausimu, kuri kai ką svarbaus paaiškins ir išspręs. Vakaras malonus – netikėtas susitikimas, dovana... Gera proga ir atnaujinti nutrūkusi draugišką ar dalykinį ryšį.

Skorpionas (10 24–11 22). Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais bei draugais taip, kaip jums norisi. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė. Akimirksniu galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite užtarnautą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Verta ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Šaulys (11 23–12 21). Niekur nesiveržkite – pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei šiandien ne viską padarysite. Diena netinkama kovoti, neverta aiškintis santykių, aktyviai tvarkyti reikalų, tad nepersistenkite – taupykite jėgas, saugokite save. Nepraleiskite pro ausis išgirstų pastabų, naujienų – galite išgirsti vertingos kritikos bei naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Anksčiau eikite ilsėtis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Žavus laikas – galima netikėta sėkmė. Beje, jūsų laukia praregėjimai – kai ką svarbaus šiandien sužinosite, suprasite, tik stenkitės daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams. Tai, kas anksčiau nepavyko, šiandien savaime susitvarkys, tad imkitės sugadinto reikalo, susitikite su žmogumi, kuris jūsų nesuprato, su kuriuo susipykote. Dažniau išklausykite draugo patarimo, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos. Puikus metas kartu su draugais įgyvendinti kokį nors sumanymą.

Vandenis (01 20–02 18). Gerų laimėjimų metas, kai verta su viršininku aptarti savo veiklos perspektyvas. Palanku susitikti su nauju darbdaviu. Geras laikas dalykiniams susitikimams, pokalbiui su vadovybe, žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, – verta aptarti ilgalaikes perspektyvas. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų. Daugiau dėmesio skirkite tėvams – paisykite jų valios, raskite laiko pasidomėti jų sveikata, atidžiau išklausykite jų nuomonę dėl jūsų darbo.

Žuvys (02 19–03 20). Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Galite gauti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos vėliau ateis sėkmė. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą