Ši diena bus pati palankiausia iki lapkričio

Svarbi, reikšminga diena veiklai. Ir ji bus pati palankiausia iki lapkričio... Deja, nuo rugpjūčio pabaigos prasidės ilgalaikis sudėtingas periodas, netinkamas nei ką nors iš esmės keisti, nei naujo imtis. Tuomet bus svarbiausia tik išsaugoti turimus pasiekimus. Tad susikaupkite – šiandien susitelkus galima daug nuveikti ir tai lems ilgalaikę sėkmę. Ši diena gera sudėtingoms problemoms spręsti, ypač jei imsitės jų ne vieni, – draugai, bendraminčiai šiandien tikrai padės. Diena tinkama reikšmingiems susitikimams, susitarimams, naujų darbų pradžiai bei sandoriams, jei tam gerai pasiruošta. Šiandien galima (net reikia) rizikuoti, eksperimentuoti, imtis visko, kas tik šaus į galvą! Laimė lydės ir tuos, kurie nevengia akibrokštų, mėgsta naujoves, permainas ir turi daug gerų draugų. Galima drąsiai pasakyti, kad šiandien nugalės draugystė. Puikus laikas susitikimams su žmonėmis, kurie jus palaiko, yra tikrieji bendraminčiai, gali padėti rasti naujų kelių, išvysti naujų perspektyvų. Gerai bendrauti ir su tais, kurie nestandartiškai masto, su charizmatiškomis išskirtinėmis asmenybėmis – jos jus įkvėps, kils naujų ypatingų sumanymų! Diena bus palanki ne tik itin svarbiems reikalams tvarkyti. Tai pakilus kūrybinio įkvėpimo bei meilės metas. Šios dienos romantiškos pažintys bus laimingos, o pradėti kūrybiniai projektai itin sėkmingi, atskleidžiantys autorių kūrybines galias, charizmą. Šiandien gerai sodinti augalus, pradėti namo statybą ar remontą namuose. Palanku užsiimti įvairiais namų darbais, tvarkytis, magiškai namus valyti. Tinka vykti į kelionę. Netinka medžius genėti, negerai šakas laužyti, lapus draskyti, skinti gėles, ką nors iš medžio pjaustyti. Nepatartina pirkti brangių daiktų. Iki 20 val. bus gerai maudytis karštoje vaistažolių vonioje, drėgnoje pirtyje, vanotis. Tinkamas laikas juvenalinėms praktikoms.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: laukia puikus šeštadienis, tinkamas ir atsakingiems darbams, ir bendrauti, pramogauti, sekmadienis bus labiau įtemptas, kai palankus uždaras šeiminis bendravimas.

Avinas (03 21–04 20). Malonių netikėtumų metas – sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti)! Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš bičiulių. Stebėkite, kaupkite informaciją, susijusią su jūsų veikla, – tai bus naudinga ilgam. Šiandien palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan.

Jautis (04 21–05 20). Tai pripažinimo metas – pasikalbėkite su šefu, susitikite su žmonėmis, organizacijomis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan. Naudingiau bus aptarinėti reikalus neoficialioje aplinkoje. Būkite kantresni bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais vakare. Ir neatstumkite draugų pagalbos, išklausykite gautų patarimų – sekmadienį ar kitos savaitės pradžioje jų gali prisireikti.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite toliaregiški, nenorėkite nieko greitai, iškart, kitaip dėl menkos, bet akivaizdžios naudos dabar galite prarasti kai ką labai perspektyvaus ateityje. Tai metas, kai pavyksta suprasti svarbias tiesas, rasti atsakymus į reikšmingus klausimus, kompromisą bendraujant su artimaisiais, šefu. Šios dienos pasiūlymai naudingi, perspektyvūs – priimkite juos.

Vėžys (06 22–07 22). Galite sulaukti netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta!). Tiesa, nors diena ir bus kiek įtempta ir nervinga, kai ne viskas pavyksta taip, kaip norisi. Jei teks patirti nuostolių, irgi nesigailėkite, nes jie netikėtai atneš laimę. Nebijokite rizikuoti, jei reikia išeiti į viešumą, susitikite su jums svarbiais asmenimis ir paklausykite patarimų, priimkite gautus pasiūlymus – tai į gera pakeis jūsų ateitį!

Liūtas (07 23–08 22). Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tačiau nesistenkite nieko jėga keisti veikloje. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio – tai tikrai išeis į naudą.

Mergelė (08 23–09 22). Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti, taip pat sisteminti savo darbus bei popierius, nepamirškite išmesti nebereikalingų, nevertingų dokumentų, laiškų, atvirukų, užrašų. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai bus naudinga! Taip pat pasistenkite labiau suprasti kitus ir padėti jiems, kuo galite. Itin atidūs būkite artimųjų (ypač sutuoktinio) norams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai, ką šiandien atliksite, ilgam atneš sėkmę, suteiks stabilumą bei džiaugsmą. Ir tai gali būti net avantiūra, reikalas, sugalvotas per penkias minutes! Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Bus palanku aptarti su jais bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Tiesa, būkite atidesni sveikatai, ypač virškinimui – taps svarbi maisto kokybė. Galimi apsinuodijimai (ne tik šiandien, bet ir artimiausiomis dienomis).

Skorpionas (10 24–11 22). Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausia metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais, įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems. Nors iniciatyvos šiandien nereikėtų rodyti, neatsisakykite gautų pasiūlymų dėl susitikimų. tiek dalykinių, tiek draugiškų, tiek romantiškų.

Šaulys (11 23–12 21). Galite gauti svarbios informacijos, susitikti su reikalingu, naudingu žmogumi, tik mokėkite tai įvertinti. Kad ir ką išgirsite, neskubėkite neigti, kritikuoti, atsisakyti – galimas dalykas, kad iš pirmo žvilgsnio ne viską teisingai ar gerai suprasite. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu ir, jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, būsite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galimi netikėti pasiūlymai dėl veiklos – juos verta priimti. Jie bus naudingi, perspektyvūs ir garantuos jums sėkmę bei stabilumą ilgus metus. Sulauksite nemažai šilto dėmesio bei pagalbos, tačiau patys irgi būkite atidūs, pagalvokite, kuo galite kitiems padėti. Tiesa, turite būti kiek apdairesni, atsargesni finansų srityje – nepervertinkite savo galimybių. Tikėtini nepaprasti asmeniniai susitikimai, ypatingos pažintys.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite stiprūs, ryžtingi – tai neabejotinos pergalės, lyderystės metas! Tik labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas subtilybes, mat jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujas aplinkybes. Diena nebloga ir finansinėms problemoms spręsti, ieškoti rėmėjų, investuotojų. Tinkamas laikas ilgalaikiams dalykiniams susitarimams. Galima pirkti vertingą techniką veiklai.

Žuvys (02 19–03 20). Savotiškų stebuklų, paslapčių atskleidimo metas – suprasite tai, kas anksčiau buvo jums nesuvokiama, išvysite tai, kas nuo jūsų slepiama. Pavyks suprasti ir kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima toliau pasitikėti. Diena bus palanki ir ilgai puoselėtiems sumanymams, kuriems seniai rengėtės, įkūnyti. Tai, ką dabar pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, padės ir patiems tapti tvirtesniems, pastovesniems.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą