Šiandien yra baudžiami tie, kurie išduoda savo porą

Pasyvus metas – netinka nieko naujo pradėti, kurti ilgalaikių planų žadėti, įsipareigoti. Gerai visą laiką skirti šeimai, namams, sutuoktiniui. Likite ištikimi (manoma, kad šiandien yra baudžiami tie, kurie išduoda savo porą). Kad ir su kuo bendrausite, būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte, – šiandien netinka nieko barti, kritikuoti, bausti. Stenkitės padėti, užjausti. Verta užsiimti labdara. Itin palanku daugiau dėmesio skirti gyvūnų prieglaudoms. Vienas geriausiu darbų šiandien pagal senovės zoroastriečius būtų priglausti benamį, priklydėlį šunį. Netinka pradėti naujų darbų. Patartina gilintis į senus – pamirštus ar nebaigtus, kadaise pavykusius ar, atvirkščiai, nepavykusius darbus: dabar jie bus puikus atspirties taškas ateities sėkmei. Šiandien gerai užsiimti individualia veikla, taip pat tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Palanku priminti praeitį, mirusiuosius, už juos pasimelsti. Gerai ilgiau būti gamtoje, ypač aukštose vietovėse – ant kalvų, kalnuose. Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei oras buvo lietingas. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.]

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei sutrūkinėtų namuose koks stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų draugiškai nusiteikęs svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai lotų, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, diena bus itin palanki moterims; patartina nešioti geltonų, raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus – tai bus sėkmingiau, nei užsiimti atsakingų profesinių problemų sprendimu. Tik neskubinkite įvykių – tai tam tikrų apribojimų laikas, kai geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Netinkamas laikas tvarkyti investavimo į nekilnojamąjį turtą, žemės reikalus. Patartina daugiau dėmesio skirti vyriausiems šeimoje. Palanku gilintis į giminės archyvus, į genealogijos medį. Tiks tvarkyti kapus.

Jautis (04 21–05 20). Mėginkite susitikti su žmonėmis, kurių ilgą laiką nepavyko pagauti, – draugiškai pasikalbėkite, tiesiai, be užuolankų užduokite klausimus, dėl kurių jie mėgina išsisukti. Tik patys venkite daug žadėti, griežtai įsipareigoti (ypač dėl piniginių ir turto reikalų) – nepavyks taip greitai sutvarkyti numatytų reikalų, grąžinti skolos, kaip jums norėtųsi. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei, jei nenorite, kad po mėnesio atsinaujintų senos problemos, susijusios su jūsų santykiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Galima netikėta pagalba, nelaukta dovana – darbe būsite vertinami, jums pakaks dėmesio iš draugų, mylimo asmens. Ir jums pakaks sveiko proto, kad įvertintumėte ne tik savo asmeninius nuopelnus, bet ir tą gera, kurį gavote iš sutuoktinio, savo draugų, giminaičių, kolegų, šefo. Jūsų dėkingumas bus maloniai sutiktas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus. Ne pats geriausias laikas dalykiniam susitikimui, finansiniams reikalams tvarkyti – atidėkite tai rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Gana sėkminga diena, jei tik reikalus tvarkysite vieni. Dabar esate energingi, sumanūs, veiklūs – aplinkiniams paliekate malonų įspūdį ir nejučiomis turite įtakos jų nuomonei, pasirinkimui. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso, tad bus taip, kaip norėsite. Tiesa, svarbesnius reikalus, ypač susitarimus, jų tvirtinimą, verta atidėti rytdienai. Šiandien tik ruoškite tam dirvą. Palanki diena tėvams pristatyti mylimą asmenį.

Liūtas (07 23–08 22). Sąlyginai pasyvus metas – nieko naujo ir rimto nesiimkite. Tiesa, jums seksis – atsiras norinčių ir galinčių padėti. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Skirkite šią dieną apmąstymams vienatvėje – tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus – šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti neperspektyviais dalykais. Gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys.

Mergelė (08 23–09 22). Tai tinkamas metas imtis darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Dabar švytėsite ir sulauksite aplinkinių pagarbos, simpatijos ir palaikymo. Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti – dabar bus svarbu surinkti daugiau informacijos ir ją patikrinti. Geriau sprendimo priėmimą atidėti rytdienai. Ne laikas susitarimams, pažadams ir kitokiems įsipareigojimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbų krūvis nemenkas, bet jūs puikiai jį įveiksite. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas – šiandien suvoksite, kas jums svarbiausia. Gautais pasiūlymais galite tikėti. Tiesa, šiandien nieko konkretaus nežadėkite, neįsipareigokite – atidėkite rytdienai atsakingų dokumentų tvirtinimą. Galima imtis darbo, kuriam reikia kantrybės, kruopštumo.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni ir rimtai pamąstykite, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas pradėti ką nors nauja. Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybę, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas.

Šaulys (11 23–12 21). Susimąstymų diena. Ramybės (ar geros nuotaikos) vis dar stigs, tad mažiau galvokite apie tai, ko nenorite, kas nepatinka ar netinka, ko reikia atsisakyti, verčiau pasvajokite apie tai, ko jums išties reikia. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Palankus metas mokesčių, draudimo, skolų, alimentų reikalams tvarkyti. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką – tai vis dar dabar sunkus metas, kuris baisis tik po gimtadienio, tad nebijokite dažniau ir labiau save palepinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite kompromiso, derėkitės, mokėkite laiku nusileisti, pasiūlyti ar sutikti. Orientuokitės į kitų interesus (svarbiausia – partnerių, sutuoktinio), jei norite, kad ši diena būti vaisinga ir smagi. Beje, tai puiki proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse dėl jums svarbaus reikalo. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais – būkite lankstesni. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų – galite patikėti tomis kalbomis.

Vandenis (01 20–02 18). Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs. Būkite nuoširdesni su sutuoktiniu – jūsų santykiai gali vėl tapti puikūs, jei bent truputį pasistengsite ką nors nuveikti antrosios pusės labui. Neblogas laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai, susitikimams su dalykiniais partneriais, finansiniams reikalams aptarti.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmingas laikas – jūsų nuotaika puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi. Palanki proga nuoširdžiau pasikalbėti su vaikais, kurie jau paaugliai ar suaugę, – bus geras laikas spręsti šeimines problemas. Tiesa, neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis. Darbe labiau įsiklausykite į save – iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą