Šiandien galima daug ką išsiaiškinti

Optimizmo daugėja – nelauktai aplinkybės keičiasi ir atsiranda nauja gera išeitis. Netikėtai atsiradusios alternatyvos leidžia išspręsti ankstesnius keblumus, nesusipratimus. Šiandien svarbu neįsitempti, griežtai nieko neplanuoti – improvizuokite, pasiduokite srautui, tikėkite nušvitimu. O jis bus. Tik nepamirškite to, ką supratote. Išsiaiškinti šiandien galima daug ką, kas susiję su naujais veiklos, kūrybos projektais, su finansais, jausmais (galbūt netikėtai paaiškės, kad jums kas nors slapta simpatizuoja ir net senokai myli). Diena naudinga asmenims, mėgstantiems improvizacijas, o standartus vertinantiems kaip apribojimus, neleidžiančius pasireikšti asmenybės kūrybinėms galioms. Tad įprastos taisyklės (asmeniškai bendraujant ar tvarkant reikalus) gali veikti kiek kitaip, o kartais ir atvirkščiai. Ten, kur paprastai išgirsdavote „taip“, galite sulaukti „ne“, ir atvirkščiai. Tai paradoksų metas, kai sunku suprasti, kas yra kas ir kaip, kas tinka, o kas ne. Mat kiekvienas sprendimas gana greitai bus paneigtas kaip netikęs. Manoma, kad tokiais atvejais saugiausia taktika – nieko nekeisti ir likti ištikimiems. Sau, savo principams, žmonėms, kurie yra draugai, partneriai, mylimieji. Tvarkant reikalus naudinga įvertinti situaciją iš priešingų pozicijų, tarkim, savo ir oponento. Vertinga pasiruošti ir priešingai oponento reakcijai, ir vadinamajam blogiausiam atvejui. Ypač nereikėtų stengtis visiems įtikti, likti geriems – taip sugadinsite viską. Nebijokite būti ne visai tokie, kokius norėtų matyti kiti, – tikrieji draugai jus vertins tokius, kokie esate. Būtent šiandien tinka tikrinti, kas jus išties supranta, kas yra tikri bendraminčiai. Diena palanki kovai už savo principus, savo tiesą (tiesa, į tai velkitės tik tuo atveju, jei esate užtikrinti savo teisumu, o abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis). Palanku rizikuoti (tik rizika turi būti pamatuota), lenktyniauti, pradėti naujus darbus. Gerai daugiau sportuoti, ypač bėgioti. Netinka liūdėti, taip pat ką nors užbaigti. Nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais. Palanku įsigyti pirštines.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai buvo sapnuoti valgį, galvos apdangalus – sėkmė tvarkant piniginius reikalus. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų metalinis daiktas, peilio ašmenys – gresia pavojus, nužiūrėjimas; sušlapti, netyčia būti vandeniu aplietam – jūsų paslaptis gali paaiškėti; pamesti sagą – apsaugos praradimas; jei jums sėdint sulūžtų kėdė, lipant – laiptai, o gulint – lova, – tai neturtas, šeimos iširimas.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite dabartinius išbandymus; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas nereikalinga gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą – nugalėsite priešus; rasti pamestą peilį – sėkmė (jei jį paimsite ir toje vietoje paliksite monetą, – noro išsipildymas, pergalė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas tvarkyti įvairius reikalus; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Diena skatins bendrauti, taip pat permainoms. Jei tik būsite lankstesni, išradingesni, nemažai laimėsite – įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų netikėtų būdų senoms įgrisusioms problemoms išspręsti. Pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai, – galbūt nematote ko nors aiškiai naudingo arba itin pavojingo, kas visai šalia jūsų ir kelia arba nemenką grėsmę, arba žada didelę naudą?

Jautis (04 21–05 20). Neblogas laikas sutvarkyti atsibodusius dalykinius reikalus – gali pavykti kai ką pakeisti į gera. Tačiau nepatartina su darbdaviu aptarinėti jūsų perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo, paaukštinimo. Vis dėlto šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, tiesa, neskubėkite jų įgyvendinti. Ir mokėkite džiaugtis tuo, ką turite, – tai atvers duris į ateities sėkmę. Nebūkite per griežti, per reiklūs mylimo asmens atžvilgiu.

Dvyniai (05 21–06 21). Naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės jausmo – viską sverkite, skaičiuokite. Ateis reikalinga pagalba, parama. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu, užsieniečiais, kelionėmis. Kad ir kuo užsiimsite, labai neskubėkite, kita vertus, būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Verta labiau atsižvelgti į šeimos nuomonę. Puikus laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite kalnų versti, juolab juos šturmuoti. Gali kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nemalonių išlaidų. Ir labiau pasikliaukite likimu – netikėtai gali atsirasti išeitis, ateiti pagalba. Tai neblogas laikas tvarkyti mokesčių, draudimo, kredito reikalus. Galimas romantiškas nuotykis. Tik atsargiau su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais.

Liūtas (07 23–08 22). Gera diena bet kokiems susitikimams, jei jums būdinga vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad visi kiti gali turėti savo nuomonę, jei ji sutampa su jūsų (ir iš esmės jūs esate teisūs!), verčiau svarbių reikalų neaptarinėti. Kiek keblus laikas jausmų srityje, kai galima per daug sureikšminti jums patinkančio asmens žodžius, – neskubėkite kurti didelių planų, jei jums bus maloniai nusišypsota ar kas nors pažadėta. Tiesa, šiandien gali pavykti susitaikyti su savo pora.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite išradingi, veiklūs, tiesa, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau, patikimiau. Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių bei įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais, sutuoktiniu. Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, šefu. Neatsisakykite jums siūlomos pagalbos ar naujų pareigų. Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų (kitaip įgysite patikimų priešų). Beje, galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsiras naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį, tačiau nesivelkite į neapgalvotas avantiūras – rizikuoti galima, jei viskas apskaičiuota, jei nesitikite greitų rezultatų (reikalingi pinigai, pelnas neateis taip greitai, kaip norėsite). Vis dėlto šiandien sulauksite pagalbos, dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir savimi pasidžiaugti – ir tapsite laimingi... Tai meilės metas – vakare galima netikėta romantiška pažintis. Beje, laikas pasitikrinti sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Bus sunku nuspręsti, kas teisus, o kas ne. Svarbiausia – neskubėkite nei džiaugtis, nei nusivilti. Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate, ir apie tai šiuo metu galite išgirsti. Ši diena tinkamiausia poilsiui – reikėtų save labiau pasaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Nepatartina tvarkyti svarbių piniginių, turto reikalų. Venkite ir santykių aiškinimosi, nekelkite ultimatumų – tai neduos laukiamo efekto.

Šaulys (11 23–12 21). Džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys. Beje, simpatijos jausmas šiandien gali ir apgauti – pasisaugokite tų, kurie jums pasirodys labai lipšnūs, malonūs. Patys taip pat nesistenkite labai patikti, atrodyti geresni, nei iš tiesų esate. Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą dalyką.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug neplanuokite – spręskite šios dienos problemas, ir sėkmės tikrai pakaks. Tai bus netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs, gal tik ne iki galo atviri bei patiklūs – tai sėkmingas laikas sukčiams, manipuliuotojams. Jei jums reikia susitaikyti, įteikite dovanėlę, pakvieskite pietų, vakarienės, ir bendra kalba bus gana greitai rasta. Tinkamas laikas ir gerai parengtam sandoriui tvirtinti, konfidencialiam pokalbiui apie jūsų karjerą.

Vandenis (01 20–02 18). Netikėtumų pakaks – nuobodžiauti nebus kada. Kad diena nesukeltų nenumatytų rūpesčių, jums teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau taip aplinkiniai kai kada manys). Nepervertinkite savo jėgų, įtakos bei žavesio, nepasiduokite azartui tvarkydami finansinius reikalus – galite apsirinkti.

Žuvys (02 19–03 20). Diena gana pasyvi – gali būti sunku susikaupti, blaiviai mąstyti. Mažiau planuokite – tai tas laikas, kai planus reikia tiesiog pamiršti (kaip ir darbus). Ilgesys, netikrumas vargins – jums reikia poilsio ar bent nuoširdaus pokalbio su geru draugu. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite kitai savaitei, o šiandien reikia tiesiog pasvajoti, patinginiauti. Labiau pasaugokite savo turtą, pinigus bei širdį (nuo per skubaus įsimylėjimo).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą