Tinka tvarkyti skubius ar svarbius reikalus

Aktyvus laikas – tinka imti tvarkyti skubius ar svarbius reikalus. Tiesa, jei elgsitės pagal principą, kad tikslas pateisina priemones, ir imsite sukčiauti, kerštauti, turite žinoti, jog artimiausiu metu piktumas, nesąžiningumas išlįs kaip yla iš maišo, demaskuodamas asmens menkumą. Tad veikite, kovokite ne dėl patirtų nuoskaudų, o iš pareigos jausmo. Ir be pykčio. Tai tas laikas, kai iš ginčų atsiranda teisybė, kai reikia elgtis drąsiai, ryžtingai. Tiesa, šiandien netinka skubėti nei veikiant, nei apsisprendžiant. Gali pavykti išsiaiškinti ankstesnius nesklandumus, įveikti patirtas nesėkmes, išspręsti konfliktus ir kitokias prabėgusių dienų problemas. Diena gera imtis įsisenėjusių problemų, įstrigusių reikalų. Spręskite karjeros problemas, ieškokite tinkamesnės darbo vietos. Tinka aptarinėti su šefu jūsų veiklos perspektyvas, pasirašyti naują darbo sutartį. Kita vertus, šiandien itin svarbu namai, šeima – daugiau laiko skirkite bendravimui su tėvais, seneliais. Tai geras laikas lankyti kapus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau toks sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų, netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukštis pažymėtų jus ar jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, ką nors nauja pradėti; palankūs ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Galite pakeisti jums nepalankią įvykių eigą, jei sugebėsite veikti staigiai, be svarstymų. Tiesa, labiau remkitės savimi: nereikia rizikuoti, pasikliauti svetimais – mažiau tikėkite gražiais žodžiais bei pažadais. Ko gero, šiandien ne viskas patiks bendraujant su antrąja puse, bet nesiduokite užvaldomi ambicijų, nesiaiškinkite santykių.

Jautis (04 21–05 20). Poilsio metas, t.y. darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs... Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio, laiką skirti tiktai sau. Geras metas tvarkyti konfidencialius reikalus. Tinka ieškoti slaptų rėmėjų, pagalbininkų.

Dvyniai (05 21–06 21). Imkitės sudėtingų darbų, kuriems reikia drąsos, įkvėpimo bei gerų ryšių. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų – rasite išeitį. Svarbiems susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais labiau tinkamas rytmetys.

Vėžys (06 22–07 22). Naudinga susitikti su svarbiais žmonėmis, viršininku darbo klausimu – kai kas gali pasikeisti į gera. Geras laikas pakovoti už profesines ambicijas, naujas galimybes veikloje. Tinkamas metas aptarinėti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svarstyti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Raskite laiko pasikalbėti su savo tėvais.

Liūtas (07 23–08 22). Puikus metas – atsiveria naujos galimybės. Tiesa, lūžis bręsta nepriklausomai nuo jūsų norų. Tik nepanikuokite. Viskas, kas šiandien įvyks, tik į gera. Beje, galimi rūpesčiai dėl populiarumo visuomenėje, avantiūrų veikloje. Galima pasirašyti tik gerai parengtus finansinius dokumentus.

Mergelė (08 23–09 22). Nieko rimto nesiimkite. Tiesa, ryte savaime gali išsispręsti painus klausimas. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, net užuominoms – suprasite tai, kas nuo jūsų buvo slepiama, jums neparodoma. Diena gana palanki spręsti kilusias problemas, taip pat tinkama užsiimti draudimo, mokesčių, skolų, paveldėjimo atgavimo reikalais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepraleiskite geros progos pasikalbėti su svarbiais žmonėmis – jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti. Beje, galite sužinoti ir kompromituojančių dalykų apie savo partnerius, tačiau kol nepatikrinsite, netikėkite. Siekite susitarti gražiuoju, prisiderinti prie aplinkinių nuomonės. Ne laikas ir prieštarauti sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Darbai puls, ir jūs sėkmingai įveiksite šios dienos užduotis. Tai puikus laikas ieškoti naujo darbo, geresnių galimybių užsidirbti. Tinka susitikti su darbdaviu. Palankūs kontaktai su užsieniečiais darbo klausimais. Tinka tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą. Visur siekite aiškumo, konkretumo ir neskubėkite žadėti, įsipareigoti. Daugiau bendraukite, tarkitės.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmės padaugės, tad susitelkite ir negaiškite laiko veltui. Jūs rasite greitų ir efektyvių būdų susikaupusioms problemoms įveikti. Diena šauni, reikalui esant rizikuokite – pasiseks. Būkite atidesni šeimos narių, sutuoktinio nuomonei bei jausmams – tai romantiškas metas. Tvarkant piniginius ir turto reikalus rizikuoti gana pavojinga. Palankūs meilės pasimatymai, tinka supažindinti mylimą asmenį su šeima.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jums verta stabtelėti, mažinti darbo tempą. Dažniau nusileiskite aplinkinių valiai, tuomet tikrai sulauksite pagalbos. Gali pasirodyti, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiasi, tačiau jėga skubinti įvykių nederėtų. Vis dėlto diena palanki, tad mokėkite laukti, – aplinkybės tikrai pasisuks jūsų naudai (ko gero, seno draugo ar partnerių dėka).

Vandenis (01 20–02 18). Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas. Kad pasiektumėte savo tikslą, jums reikės ne tik smarkiau suktis, bet ir prisiminti pažintis. Tai gerosios pagalbos metas – eikite, prašykite. Diena tinkama tvarkyti finansinius, verslo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, taip pat rėmėjų, investuotojų

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos naujienos, susitikimai bus naudingi, padės išvengti galimų nemalonumų spalio pradžioje, tad būkite atidūs draugo įspėjimams, patarimams. Nors diena žada naudą ir sėkmę sprendžiant finansines problemas, būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą