Puikus metas tiems, kuriems amžinai stinga jėgų

Jausitės pakiliai, nutuoksite, kad dabar viską galite, dabar jūsų viršus! Taip ir bus. Tačiau ši diena gana apgaulinga ir aktyviems, nesusivaldantiems, avantiūristiškiems žmonėms spendžia savotiškus spąstus. Impulsyvus elgesys, neapgalvoti veiksmai, audringai reiškiamas protestas gali turėti ilgalaikių pasekmių. Trukdys egoizmas bei noras kovoti, konfliktuoti. Radikalios ir ekstremistiškos dvasios puoselėtojams galima rekomenduoti tokią metodiką: „atominę energiją – taikiems tikslams“!

Bet saikingiems arba tiems, kuriems amžinai stinga jėgų, valios, ryžto, – puikus metas: dabar imsite ir žengsite tą paskutinį žingsnį į pergalę! Ar vienu mostu nuveiksite tai, ką tiek laiko vilkinote, nukirsite ten, kur seniai reikėjo pasakyti „ne“! Diena bus gana prieštaringa ir santykiuose su kitais žmonėmis: magės bendrauti, visiems vadovauti, viską paaiškinti, nurodyti, tačiau diena palanki vien koncentruotis į save ir individualiam darbui. Tad pabūkite intravertai, kurie per save išsiaiškina, ko jiems reikia, ir savo viduje išsprendžia visas esamas problemas. Bet kokiu atveju venkite nereikalingo bendravimo. Dabar reikia uždaresnio, oficialesnio bendravimo – ne laikas užmegzti naujas pažintis. Nepatartina dėl ko nors tartis, ką nors žadėti. Imkitės tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni. Nepalankus metas finansiniams įsipareigojimams, skolintis pinigų ir juos grąžinti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – netrukus įveiksite esamą krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus gausiems susibūrimams, rizikingoms pramogoms.

Avinas (03 21–04 20). Beje, galite sugalvoti, kaip tinkamai išspręsti esamas materialines problemas. Bus svarbu jūsų santykis su aplinkiniais, vis dėlto jums pakaks sveiko proto, kad įvertintumėte ne tik asmeninius nuopelnus, bet ir tą gera, kurį gavote iš sutuoktinio, savo draugų, giminaičių, kolegų, pagaliau šefo. Jūsų dėkingumas bus maloniai sutiktas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Jūs ir vėl kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Net jei viskas bus nepriekaištinga, tai nėra palankus metas susitarimams, sandoriams tvirtinti. Diena bus sėkmingesnė, jei reikalus tvarkysite vieni.

Dvyniai (05 21–06 21). Nereikėtų ko nors svarbaus imtis ir naujų darbų pradėti. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Skirkite šią dieną apmąstymams vienatvėje – tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei pramogauti. Nebūkite patiklūs pinigų ir turto sferoje – šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti neperspektyviais dalykais.

Vėžys (06 22–07 22). Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti – dabar svarbu surinkti daugiau informacijos ir ją patikrinti. Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau išsiversti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas susijęs su pinigais. Ir labiau venkite tų, kurie piršis į draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ko iš tiesų jums reikia, ir pasirinkti ką nors viena. Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus bei iš šalies: kad ir ką manys jūsų viršininkai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite. Beje, ne laikas ir atsakingiems karjeros sprendimams – atidėkite tai. Ne laikas susitarimams, pažadams.

Mergelė (08 23–09 22). Įkvepiantis metas – jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Ir daug nenorėkite, būkite kuklesni – pasitenkinkite susimąstyti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų? Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas ką nors nauja pradėti. Palankus metas vykti į tolimą komandiruotę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Susimąstymų diena. Darykite tik tai, kas jums malonu, nesunku. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerą nuotaiką – dabar sunkus metas prieš gimtadienį, tad reikia dažniau ir daugiau save palepinti. Ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Ne laikas tvarkyti kreditų reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Įsiklausykite į save, į nuojautas (ypač negeras) – iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Nedarykite nieko, jei jūsų vidus kam nors prieštarauja! Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais – būkite lankstesni. Neklausykite neigiamos nuomonės apie savo porą – galite pasiduoti toms kalboms. Labiau saugokite gerus santykius šeimoje, patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas. Verta remtis vien savo triūsiu, savo jėgomis – nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti: būkite savarankiški. Beje, jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius bei darbus – neapsiimkite: užsimegs žalingi santykiai. Šiandien visi turi daryti tik savo namų darbus!

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera diena – jums pavyks kai ką svarbaus pakeisti jūsų naudai. Ganėtinai palankus metas tvarkyti reikalus, kuriuose nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena laisvų profesijų atstovams, palanki kūrybiniam darbui. Beje, neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis. Vėlus vakaras geras meilės pasimatymui.

Vandenis (01 20–02 18). Apribojimų laikas, ypač tiems, kas gimė ženklo pradžioje. Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Apskritai geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Palanku užsiimti įvairiais remonto, pertvarkymo darbais. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų. Keblokas metas romantiškiems susitikimams: galimi nesusipratimai dėl jūsų reiklumo, nepamatuotų pretenzijų.

Žuvys (02 19–03 20). Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Kita vertus, pasistenkite ką nors iš tiesų malonaus pasakyti artimiesiems, mylimam žmogui, draugui. Tiesa, į svetimus reikalus veltis nederėtų, kaip ir reikšti savo nuomonės, juolab ką nors smerkti. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą