Pirmadienis palankesnis moterims nei vyrams

Pirmadienis palankesnis moterims nei vyrams. Tai tinkamas laikas skubiems reikalams tvarkyti. Palanki diena pradėti ko nors mokytis. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir su kuo bendrausite, venkite santykių aiškinimosi, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Bus didesnė galvos, akių, kojų traumų tikimybė. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais, elektra, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Labiau pasaugokite kompiuterius, išmaniuosius telefonus. Venkite konfliktuoti, lenktyniauti – ypač kelyje. Dienos gana nepalankios ir pavojingos asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams vyrams apskritai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės; maudytis – apkalbos; žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės, druską išberti, jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei vandenį išjungtų, pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą, vyrui įžeisti, užgauti moterį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę; jei į namus katė atbėgtų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai; netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – nepalankus, konfliktinis metas, nederėtų imtis atsakingų darbų; palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį imkitės tik to, kas lengvai išeina, – ne laikas persistengti ir nepatartina tvirtinti svarbių dokumentų.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus – galimi nuostoliai dėl neapgalvotų investicijų.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai jūsų lyderystės metas, tiesa, jis bus sėkmingas, jei viską darysite ramiai, apgalvotai, neskubėdami.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį venkite daug bendrauti, taupykite laiką, jėgas bei pinigus.

Liūtas (07 23–08 22). Ši diena žada staigmenų, mažiau planuokite.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį bus svarbu darbo kokybė – saugokite savo profesinę reputaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena daug kuo palanki, tačiau geriau apriboti savo siekius bei norus ir dėl to tikrai nereikėtų veltis į avantiūras – nepasiteisins.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sudėtingas, geriau nesiimti nieko svarbaus.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau planuokite – dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių vargu ar viską ir visur suspėsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį nepervarkite, deja, gali tekti užsiimti ir neplanuotais darbais. Verta tikrintis sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Apgaulinga diena – po tariama sėkmės bei lengvumo skraiste slėpsis nemenki pavojai (vyrams ypač).

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis nepalankus jokiems reikalams tvarkyti. Geriausia tądien likti namie. Na, o darbe patartina nesiimti nieko svarbaus, atsakingo ir pavojingo. Būkite atidesni maisto kokybei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą