Nepraraskite humoro jausmo, ir diena jums praeis visai smagiai

Įtampa vis dar bus juntama, tačiau, jei neprarasite humoro jausmo bei geranoriškumo, ši diena jums praeis visai smagiai. Bus svarbu mokėti nesureaguoti į provokacijas, nesivelti į ginčus, konfliktus. Leiskite visiems turėti savo nuomonę, nesistenkite būti teisėjais bei mokytojais. Kaip ir vakar, diena žada netikėtų kliūčių, nesklandumų. Gali tekti imtis seniai pamiršto darbo atidedant tai, kas dabar aktualu. Tikėtinos problemos dėl senų nevykusių investicijų, taip pat sunkumai per partnerius. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Beje, išryškės finansinės problemos, kurios gali priverti atsisakyti net svarbaus reikalo ar einamų pareigų. Tai nepalankus metas susirinkimams, kolektyviniams sprendimams priimti. Netinka tvarkyti paskolų, draudimo reikalų, skolintis ar investuoti pinigų, pasirašyti sandorių. Nepalankus metas ir problemoms, susijusioms su paveldėjimu, spręsti. Svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti, ypač dirbantiems monotoniškus darbus arba tiems, kuriems tenka ilgai išbūti susikaupus. Būtina atida tvarkant dokumentus, rašant, skaičiuojant. Patartina atidžiau tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Tai blogas laikas keliautojams, biurokratams, tiems, kurie mokosi, taip pat žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tai, beje, nepalanki diena pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Išlieka įvairių avarijų, traumų tikimybė kelyje, gamyboje, buityje. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, į ugnį pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodu metaliniu daiktus – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas grįžti prie atidėtų ar nepavykusių reikalų, netinka tvarkyti svarbių finansinių reikalų; patartina nešioti pilkų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Geriausia laiką leisti namuose, su artimaisiais. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – pakenksite ateičiai. Apmąstykite senas pamokas, nors nebūtinai asmeniškai patirtas. Mokėkite nereaguoti į šantažą – atidėkite rytdienai pokalbius su tokiais asmenimis.

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite patikėti tais, kurie stengsis jums atverti akis, pranešti kai ką ypatinga. Apskritai neskubėkite tikėti, spręsti, veikti. Viską tikrinkite asmeniškai. Būtina atida kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite linkę save apgaudinėti, tiek vertindami savo finansines galimybes, tiek santykius su mylimu žmogumi. Ne laikas apsispręsti, netinka nei ką nors nutraukti, kai ko atsisakyti, nei ko nors naujo imtis ar naujus santykius užmegzti. Palaukite bent rytdienos.

Vėžys (06 22–07 22). Nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis vien neįtiksite, kas nors vis vien piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Dabar bus svarbu nubrėžti ribą tarp savęs ir kitų: pasistenkite nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Liūtas (07 23–08 22). Nemalonus laikas – trikdžiai, seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog nuoširdžios gero draugo paramos. Neliūdėkite – vakare galima maloni staigmena. Beje, rytoj jūsų problemos paprastai ir sklandžiai spręstis savaime!

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau (ne laikas genetiniams eksperimentams su muse – nereikia iš jos dramblio auginti). Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės. Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriais, elektros prietaisais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtai jums gali kilti noras grįžti prie kai ko seniai pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Ir atvirkščiai – nesižavėkite naujomis idėjomis: tam laikas dar neatėjo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Skorpionas (10 24–11 22). Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo senos pozicijos jums svarbiu klausimu, nekeiskite ankstesnių nuostatų bei apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Tai vis dar konfliktiška diena, laikas, kai tikėtinos įvairios traumos.

Šaulys (11 23–12 21). Sudėtingas metas, tad stenkitės išlikti ramūs. Gresia rūpesčiai dėl nenumatytų išlaidų, skolų, mokesčių, draudimo. Nepatartina skolinti kitiems ir patiems skolintis. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kad ir ko imsitės, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Ne laikas spręsti sunkumus jėga, piktumu, bauginimu. Šiandien geriau bent truputį nusileisti, sutikti su išgirsta nuomone tiek bendraujant su viršininku, darbo kolektyvu, tiek su savo pora. Šiandien reikėtų daugiau išradingumo ieškant kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis.

Vandenis (01 20–02 18). Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Deja, darbų krūvis augs, ir vieni galite jų nepatempti, tad verčiau ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite sveikata. Dabar jums itin svarbus geras miegas, sveikas maistas ir tinkamai pasirinktos fizinės treniruotės.

Žuvys (02 19–03 20). Diena praeis puikiai, jei pasistengsite nuo ryto nesusierzinti dėl niekų ir nepasiduosite azartiškoms nuotaikoms. Šiandien bus svarbu būti atsargiems bei apdairiems, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis, ir laiku sau pasakyti „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą