Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien puiki diena, ypač moterims

Puiki diena, ypač moterims, bendrauti, svarbioms pažintims užmegzti, įvairiems reikalams – ir asmeniniams, ir dalykiniams – tvarkyti. Palanku plėsti akiratį, bendravimo ratą. Tinka užmegzti bet kokius kontaktus – darbinius, draugiškus, romantiškus, vykti į keliones, užsiimti labdara (neatsakykite prašančiajam). Palanku dirbti su informacija, mokytis amato, ką nors pirkti ar parduoti. Itin palankus laikas prasidės po 11 val. 50 min. – tiks aptarti ir tvarkyti reikšmingus piniginius ir turto reikalus, pasirašyti sandorius, darbo sutartis, investuoti pinigus, pirkti vertingus daiktus, meno kūrinius, juvelyrinius dirbinius, papuošalus, prabangius drabužius ir visa kita, kas gražu, teikia džiaugsmą, kas daro jus dailesnius, gražesnius, malonesnius, atneša sėkmę meilėje. Tad nepraleiskite progos nupirkti meilės dovaną, įsigyti kosmetikos (ypač regeneruojančios), kvepalų romantiškam pasimatymui, galbūt akmenį talismaną meilei pritraukti (klasika būtų karneolis, rausvas kvarcas). Jei ieškote tinkamos progos prisipažinti meilę ar susižadėti, tam puikiai tiks antra dienos pusė. Šis laikas apskritai reikšmingas norint suvokti tikruosius savo poreikius ir jausmus. Šiandien galimos ir lemtingos permainos moterims – reikėtų labiau pasitikėti likimu. Romantiška pažintis reikštų, kad sutikote sau skirtą asmenį. Antra dienos pusė sėkminga sprendžiant meilės, šeimines problemas, naudinga santykiams su artimaisiais, mylimaisiais gerinti – raskite laiko nuoširdžiam pokalbiui, išsiaiškinkite, ko norėtumėte vieni iš kitų. Šiandien tikrai rasite reikiamą žodį ir būsite išgirsti, suprasti. Negerai namuose pradėti remontą, tvarkytis, skalbti, priimti svečius. Palanku spėti ateitį, mesti burtus.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pinigų, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį palankus ramus poilsis su šeima.

Avinas (03 21–04 20). Puiki diena, vis dėlto neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Bendraukite – galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų, kurie jums buvo paslaptis. Šiandien gauti pasiūlymai bus naudingi ilgai. Tinka pirkti daiktų namams, kurie bus naudojami ilgai. Palankus metas rimtiems pokalbiams apie ateitį su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Grįžta laimė ir ramybė. Būsite kupini geriausių nuojautų, meilės ir jausitės išties mylimi. Beje, antrą dienos pusę užsimezgęs romantiškas ryšys bus laimingas. Tai pelnyto atlygio metas. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Tinka ką nors padovanoti sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuostabus laikas, kai lengva (net malonu) tapti savo likimo kalviu. Dabar viskas priklausys nuo jūsų pastangų. Beje, dabar esate pajėgūs įveikti bet kokias kliūtis, trukdančias tapti laimingiems. Geras persilaužimas įvyks, tik būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs. Tai laimingas metas romantiškam pasimatymui, prisipažinti meilę.

Vėžys (06 22–07 22). Savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, nedaryti nieko, ko nesinori. Nesistenkite ko nors keisti jėga – pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesielvartaukite, jei šiandien ko nors nesuspėsite. Galimos romantiškos slaptos pažintys. Palanku ką nors mielo nupirkti namams papuošti.

Liūtas (07 23–08 22). Viskas juda pirmyn, niekas nestovi vietoje – kaip tik ši diena jums ir žada permainų. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia džiugi patirtis. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Tinka kreiptis pagalbos į draugus, giminaičius, tėvus. Tai palankus metas ir bičiuliškiems susitikimams, švęsti.

Mergelė (08 23–09 22). Jus lydės laimė ir sėkmė, pripažinimas. Seksis ir veikloje, ir piniguose, ir meilėje. Dabar daug kas taps aiškiau – suvoksite, kas buvo slėpta, meluojama, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partneriai apsiriko. Bent dabar jums nereikės jokių patarėjų – reikalo esmę perprasite geriau už kitus. Palanku pasirašyti ilgalaikius finansinius susitarimus, pirkti buitinę techniką namams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkminga diena – netikėtai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas iš žmogaus, kuriam kadaise padėjote. Dabar reikalai pajudės reikalinga linkme ir be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgausite gerą formą, būsite pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos. Šios dienos finansiniai pasiūlymai itin vertingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Kad ir kas įvyktų – tik į gera. Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį sprendžiant dalykines, finansines problemas. Dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi. Moterims ši diena ypatinga. Galimas slaptas romantiškas nuotykis. Palanku pirkti akmenis talismanus, amuletus.

Šaulys (11 23–12 21). Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas (geriau antrą dienos pusę). Gauti pasiūlymai gali būti naudingi – juos verta juos priimti. Nedirbkite sunkių darbų (bent jau pagalbininkų paieškokite). Tapsite įžvalgesnis, jautresni antrosios pusės atžvilgiu – tai gera proga puoselėti jūsų meilę. Palankus metas ir meilės prisipažinimams, piršlyboms, sužadėtuvėms. Draugystė šiandien kai kam gali virsti meilės ryšiu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite dalykinius reikalus. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Palanku pasirašyti darbo sutartį. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Šiandien daugiau pasieksite, jei būsite kuklesni, kantresni, sieksite prisiderinti, pirmi nusileisti. Tinka tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą, ypač pas netradicinės medicinos specialistą.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkmingas laikas, tiesa, būsite linkę į avantiūras. Tai geras laikas dirbantiems kūrybinį darbą, laisvųjų profesijų atstovams. Šiandien verta tvarkyti svarbius tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė. Gautus veiklos, finansinius pasiūlymus antrą dienos pusę priimkite. Tinka pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį. Raskite laiko ir savo vaikams, ir mylimam žmogui – bendravimas su jais suteiks daug džiaugsmo.

Žuvys (02 19–03 20). Išskirtinai palankus metas užsiimti namais, šeima. Siekite santarvės su vadovybe ir tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti kadaise pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems. Gerai ką nors vertingo įsigyti namams. Tinka ieškoti būsto, palanku jį įsigyti ar pasirašyt nuomos sutartį (po pietų). Vakaras palankus viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Toli nuo namų gali užsimegzti ir naujas romantiškas ryšys.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą