Ši diena – puiki proga susimąstyti apie ateitį

Šįryt prasidėjo naujas Mėnulio mėnuo: 6 val. 47 min. stojo jaunatis. Ši diena – puiki proga susimąstyti apie ateitį, apie tai, ko norėtumėte, kas jums patinka ir tinka, o kas ne. Intuityviai jausite, kas jūsų ir kas jums skirta ir nuo ko geriau atsiriboti. Tikslinga paanalizuoti, kas jums neleidžia laisvai jaustis ir ko reikėtų atsisakyti. (Tai bus teisinga mėnesio kryptis iki kitos jaunaties.) Kita vertus, jei skubėsite, pasiduosite impulsui, pirmam įspūdžiui, bus sunku suvokti, kas išties sudėtinga, negerai ir ko jums nereikia.

Diena bus gana įtempta ir prieštaringa, kai norisi veržtis į priekį, tačiau kai kas stabdys ir atmetinės atgal... Dėl aplinkybių, nuo jūsų menkai priklausančių, viskas gali pakibti ore ar pakrypti nenumatyta linkme, o dabartiniams sumanymams įgyvendinti atsirasti naujų netikėtų kliūčių. Nors šiandien ir reikia svajoti apie gerus dalykus, tai, kas dabar pradėta, vargu ar baigsis geruoju. Tad venkite entuziazmo, radikalių permainų (tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje). Ne laikas ir rimtoms išvadoms – ne viskas bus vienareikšmiška, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Šis laikas provokuos permainoms, naujovėms, kurios nebūtinai pasiteisins, kurių nebūtinai prireiks. Tai bus netinkamas metas naujų darbų pradžiai – kad ir kaip norėtumėte griebtis ko nors naujo, teks užsiimti senų reikalų tvarkymu, skolų grąžinimu. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – tikrinkite informaciją, atidžiai studijuokite pasirašomus dokumentus ir neskubėkite mokėti – šiomis dienomis galima daug pinigų tuščiai netekti. Šiandien patartina patarimo, pagalbos dažniau kreiptis į draugus – jie padės nesutrikti, palaikys sunkią akimirką. Galimi rūpesčiai, netikėtumai per kompiuterius, telefonus, elektros prietaisus, dėl transporto priemonių. Labiau pasaugokite asmeninę informaciją bei daiktus, dokumentus, telefonus, rankines, raktus ir pan. Daugiau laiko skirkite kelionėms – tikėtina, kad laiko sugaišti teks ilgiau. Išaugs apgaulių, vagysčių, rankų bei kojų traumų, automobilių avarijų tikimybė. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus – geros permainos. Puiku buvo regėti dangų, ugnį, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga; medžius – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga; plaukti valtimi – pavojus gyvybei; tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti suklaidinti, galimi vandentiekio gedimai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą; pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenksmingu žmogumi; išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Žvilgsnis priekį: antradienis tinkamas analizuoti nueitą kelią, ieškoti klaidų, jas taisyti, nepalankus naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – juoda, raudona, balta.

Avinas (03 21–04 20). Nemalonumų dažniau kils dėl partnerių, sutuoktinio kaltės, tad geriau svarbius klausimus spręsti patiems. Vargu ar visur ir viską suspėsite darbe – mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi (tik žadėtos pagalbos vargiai sulauksite). Ir pasisaugokite priešų pasalos, neįsivelkite į jų rezgamas intrigas.

Jautis (04 21–05 20). Būtina atida, užsiimkite tik tuo, kas tikrai svarbu, atidėkite nebūtinus darbus: viskam pritrūks laiko, jėgų, pagaliau dėmesio ir netyčia imsite klysti... O aplinkiniai, lyg to ir telauktų, labai greitai pastebės ar primins jūsų trūkumus, apsirikimus, ir nuo kritikos nebeišsisuksite. Tačiau įsiklausykite į jų žodžius – tai apsaugos nuo galimų klaidų, nelaimių artimiausiomis dienomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai įkvėpimo, nepaprastų sumanymų laikas, puiki diena dirbantiems kūrybinį darbą. Bet kuriuo atveju bus svarbu likti nuosaikiems, santūriems: jei į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Turite atidžiai stebėti, kaip klostysis santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, reikia susivaldyti, kad ir ką jie iškrėstų. Ir būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą, – apskritai neverta bendrauti su nepažįstamaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas metas, kai viskas išeina atvirkščiai. Šiandien tikrai galios taisyklės: „Daug norėsi, mažai gausi“ bei „Viltis – kvailių motina“. Imkitės vienadienių reikalų bei to, kas lengva ir paprasta. Ir nesiveržkite imtis nieko naujo, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Be to, būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos.

Liūtas (07 23–08 22). Pavojinga diena – jokių skubotų išvadų ar žaibiškų veiksmų! Skubius reikalus iš tiesų seksis tvarkyti, tačiau tik tol, kol per daug neužsigriebsite, kol neįsivelsite į ginčus su aplinkiniais. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą. Labiau tikėtinos traumos judant, sportuojant, važiuojant ar dirbant rankomis.

Mergelė (08 23–09 22). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite griebti pasiūlyto uždarbio – tai apgaulingas metas, kai tai, kas iš pažiūros gerai, akimirksniu gali virsti niekam tikusiu reikalu, o tai, kas atrodo menka, nenaudinga, ateityje taps itin perspektyviu dalyku! Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai).

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs kupini vilčių bei geriausių ketinimų, tačiau dienai baigiantis kantrybė išseks ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo įkaitu. Patartina mažiau bendrauti su tais, kurie jums brangūs, – galite netyčia juos nuskriausti ir smarkokai apsipykti... Ne laikas rizikuoti pinigais, kaip ir ne laikas mėginti sutuoktinio ar mylimo žmogaus kantrybę.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, bet ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus, taip pat niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atidesni savo viršininkui – galite neteisingai jį suprasti ir padaryti rimtų klaidų. O šios dienos klaidos kaip akmenų lavina artimiausiomis dienomis gali nušluoti jūsų pasiekimus.

Šaulys (11 23–12 21). Permaininga diena, kai viskas išeina truputį kitaip, nei planuoji. Ir iš tiesų, nors diena ir skirta planams, jie turi būti ganėtinai abstraktūs, bent jau laiko prasme. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti laikytis griežtų terminų, atlikti konkrečius darbus, kitaip teks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų – juk žmogus planuoja, o Dievas juokiasi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo, nenumatytų nuostolių diena. Ir mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme. Beje, jūsų susitarimai turi būti su tam tikromis išlygomis – turite turėti laisvę atsitraukti, pakeisti sąlygas.

Vandenis (01 20–02 18). Galite nusivilti žmogumi, kuriuo tikėjote, kuris buvo jums autoritetas. Tiesa, to nereikėtų garsiai pareikšti ar dėl to nutraukti santykių ir pan. Praėjus kuriam laikui atvėsite ir galbūt suprasite, kad tai jūs patys kažko nesupratote, kad jums svarbus asmuo, jūsų autoritetas iš tiesų buvo teisus. Nepalanku tvarkyti reikalus su užsieniečiais, nederėtų šiandien ir aptarinėti darbo užsienyje pasiūlymų su būsimais darbdaviais.

Žuvys (02 19–03 20). Įtampa neleis teisingai įvertinti situacijos, tad pirmiausia pasistenkite nurimti, o jei to nepavyks, atidėkite svarbaus klausimo priėmimą. Deja, išlikti ramiems šiandien nebus paprasta – nuo pat ryto gali tekti keisti planus, susidurti su įvairiausiais nesmagumais (net moraline prievarta). Tik nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius tiek veiklai, tiek namams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą