Maištas kils spontaniškai, o jo pasekmės neprognozuojamos

Neramus, kupinas įtampos metas, kai galite pasijusti prislėgti, įkalinti neišvengiamybės ir veržtis viską be išlygų keisti (labiausiai tikėtina – sunaikinimo būdu), nes viskas atsibodo! Nepasitenkinimo jausmas – dažniausiai bloga materialine padėtimi arba meilės, žmogiškos šilumos stygiumi – bus itin stiprus, tad tapsite kategoriški, nepakantūs, kils noras vaidytis ar griebtis radikalių priemonių, kurios vargu ar bus adekvačios. Maištas kils spontaniškai, o jo pasekmės neprognozuojamos. Kad ir ką šiuo metu sužinosite, suprasite, nepulkite aiškintis santykių, o svarbiausia – neskubėkite pykti, kaltinti, kritikuoti, bausti – tai sugrįš bumerangu. Beje, šiandien skubėti apskritai netinka, o dvejoti, vertinti įvairias galimybes – naudinga. Netiks ir pradėti naujų darbų, tvirtinti svarbių dokumentų, ypač sandorių. Venkite ką nors žadėti, įsipareigoti. Gali iškilti ir nemenkų finansinių problemų, galite patirti nuostolių. Ne laikas aiškintis ginčytinus piniginius, turto reikalus, ypač su dalykiniais partneriais, taip pat aptarinėti su giminaičiais paveldėjimo privilegijas. Galimi nemalonumai dėl skolų. Yra pavojus likti atpirkimo ožiu dėl finansinės aferos, t.y. vienam atsakyti už visus. Nukentėti bus galima ir dėl negauto atsako jausmų srityje ar dėl pavyduliavimo – meilės sukeltos aistros bus pražūtingos. Labiausiai emociškai paveikiami būsite tarp 15 ir 17 val. Tuo metu reikėtų vengti jums nemalonių žmonių bei nesmagių temų, nespręsti jokių komplikuotų klausimų, juolab neaptarinėti meilės santykių perspektyvos – galite tikrai atsidurti aklavietėje. Savo problemas geriau atidėti kuo vėlesniam laikui, gal savaitgaliui ar net kitai savaitei, kai bendra atmosfera bus ramesnė, taikesnė. Nepalanku bus pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigų, skolinti didesnių pinigų sumų. Tiesa, bus gerai ką nors dovanoti (ypač gėles), užsiimti labdara. Manoma, kad šiandien blogai atsisakyti padėti prašančiajam. Palankus metas prisiminti mirusius protėvius, lankyti kapus, juos tvarkyti. Tinka užsiimti tuo, ką mėgo jūsų tėvai, seneliai, proseneliai. Išlieka didelė ne tik konfliktų (su mylimu žmogumi, vaikais, visuomene), bet ir nelaimingų atsitikimų, taip pat gaisrų, sprogimų, įvairių avarijų, katastrofų tikimybė.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reiškė įspėjimą apie galimus nemalonumus darbe, ligą. Net geri sapnai nieko gero nežada. Vieni blogiausių buvo erotiniai sapnai.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą – prisiimsite atpildą už svetimas nuodėmes, atsisakyti padėti prašantiems – jums patiems lemtingu momentu bus atsakyta šį mėnesį, jei namuose nuvystų gėlė – gresia nesantaika su mylimu, artimu žmogumi.

Geras ženklas: ką nors pamesti – išvengsite gresiančių nemalonumų, gauti dovanų gėlę – laimė, ramybė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina skirti pradėtiems darbams užbaigti, ko nors naujo pradėti neverta; palankios spalvos – balta, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Bus juntama didelė įtampa, kai sunku neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Vis dėlto pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui, viską vertinkite ramiau. Būtina tvardytis, kitaip galite susipykti ir su kolega, šefu, ir su vaikais ar antrąja puse, mylimu žmogumi. Siekite sąmoningai atsiriboti nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, suteikti sau daugiau džiaugsmo. Ir likite budrūs – išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė, galimas smurtas. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Jautis (04 21–05 20). Nemanykite, kad jūsų pastangos bei triūsas veltui, kad jūsų niekas negirdi, nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui bei dalykiniams partneriams, nelaukiant už tai padėkos, įvertinimų. Dabar tiesiog būtina suvokti, kur buvote neteisūs, ir siekti atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, nuskriaudėte. Kad ir kuo užsiimsite, svarbu, kad jums pritartų antroji pusė, kitaip nieko nepešite. Ypač antra dienos pusė rizikinga santykiams su sutuoktiniu aiškintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Sunki diena – saugokite sveikatą bei savo darbo vietą. Slapti jūsų veiklos trūkumai gali atsiskleisti. Gali paaiškėti ir kolegos ar draugo, mylimo žmogaus, vaikų nesąžiningumas. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar reikia atleisti draugui, artimam žmogui, – esate pernelyg suirzę ir kritiški. Geriau nepasitenkinimą nukreipkite savo klaidoms taisyti (tiek gyvenime, tiek veikloje). Ir mokėkite nereaguoti į provokacijas. Būkite dėmesingesni mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmams – neatidumas šiandien neatleistinas.

Vėžys (06 22–07 22). Tvarkant reikalus trauks avantiūros, tačiau būkite pasiruošę, kad tie, kurie dabar žadės paramą, jus paliks vienus. Geriau jau neįsivelti į rizikingus reikalus, ypač jei būsite spaudžiami kolektyvo, draugų, sutuoktinio, artimųjų. Nederės teisintis ir vaikų laimės siekiu, mylimo žmogaus užgaidų tenkinimu – šiandien negalima niekuo rizikuoti. Tad nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai ir bus svarbūs. Pavojinga diena meilės bei partneriškiems santykiams – galimi rimti nesusipratimai. Labiau pasaugokite vaikus.

Liūtas (07 23–08 22). Pasyvus metas – darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus kitam ketvirtadieniui, taip ir padarykite. Darbe jausitės nesmagiai ir nesaugiai. Deja, gali tekti net atsakyti už klaidas, padarytas kolegų ar jūsų viršininkų. Geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo bei įtarinėjimų. Tai neramus, įtemptas metas ir įsimylėjusiems bei sutuoktiniams – gali atsirasti priešiškumas. Būkite atidesni tėvams.

Mergelė (08 23–09 22). Venkite tuščių kalbų bei didelių pažadų (vargu ar pavyks įvykdyti įsipareigojimus), niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį. Ir jokių ginčų su sutuoktiniu. Atidžiau įsiklausykite, ką kalbate mylimam žmogui, sutuoktiniui ar savo veiklos partneriui. Susimąstykite, ką apie juos galvojate, kaip priimate iš jų gautus patarimus, pamokymus. Būkite atidesni ką nors dirbdami rankomis, labiau pasaugokite dokumentus, asmeninius daiktus – galite susižeisti ar ką nors svarbaus kur nors nukišti, pamesti, pamiršti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kritinis metas: galite nesusivaldyti. Nederėtų šiandien tvarkyti piniginių, turto reikalų – galite viską sugadinti. Ir nepervertinkite savo galimybių, daug nenorėkite gauti – likimas gali atimti tai, ko per daug, kas jums nepriklauso. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą bei sveikatą, taip pat santykius su antrąja puse. Ir nebūkite labai reiklūs artimiesiems – jie nesijaus jums skolingi. Ne laikas aiškintis meilės santykius – būsite linkę pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, kai reikia patylėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Kritinis laikas, nors ir jausitės kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti. Deja, saiko, sveiko proto gali pristigti (ir ne tik jums), tad nukrypsite ne ten, kur reikia, ne ten, pas ką reikia.... Bendrauti draugiškai irgi sunkiai seksis, tad būkite kiek lankstesni bei tolerantiškesni bendraudami. Ir atkreipkite dėmesį, kad netyčia neužgautumėte mylimo žmogaus ar sutuoktinio. Venkite kritikuoti savo porą – būsite kvailai reiklūs. Šiandien atsisakykite impulsyvumo, niekur neskubėkite, taip pat būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Šaulys (11 23–12 21). Diena bus prieštaringa: norėsis tik ramybės bei poilsio, tačiau aplinkybės reikalaus ko nors kito. Deja, senos problemos santykiuose su partneriais darbe, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi irgi gali atsinaujinti ir pasirodyti neįveikiamos. Tik neišsigąskite – tai laikinos negeros nuotaikos. Šiandien patartina daugiau ilsėtis ir bendrauti tik su bičiuliais, nesiaiškinti santykių su mylimaisiais. Tiks imtis nebent ramių, nepavojingų, nesudėtingų darbų, svarbių problemų sprendimą atidedant. Būkite atidesni savo sveikatai. Pasistenkite gerai išsimiegoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dalykinių reikalų tvarkymui neblogas metas – keblumai gresia labiau asmeniniuose santykiuose. Gali netikėtai atsiskleisti sena mylimo asmens apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius (nors tam dabar netinkamas laikas). Vis dėlto bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę (galbūt ir slaptą meilės ryšį), kenkiantį santykiams šeimoje, jūsų doram vardui. Labiau pasaugokite sveikatą – gresia netikėtos traumos, tikėtinas lėtinės ligos paaštrėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

Vandenis (01 20–02 18). Teks labai susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslą. Nors geriausia to visai nedaryti – net geri rezultatai, laimėtas prizas gali atsigręžti prieš jus. Kita vertus, savo užduotis darbe stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti klaida. Netiktų prašyti vadovybės padidinti uždarbį ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę. Kad liktumėte patenkinti diena, imkitės tik neatidėliotinų reikalų ir nepriekaištaukite mylimam žmogui ar sutuoktiniui – juk meilę galima parodyti ir subtiliau.

Žuvys (02 19–03 20). Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasto. Net jei pajusite sėkmę šalia, nemanykite, kad ją sučiupote, – ji lengvai išsprūs iš rankų. Būtinas didelis apdairumas tvarkant piniginius reikalus, ypač jei tai bendri pinigai, tad nerizikuokite jais. Netinka vykti į komandiruotę, kelionę, tvarkyti reikalų, susijusių su kelione, užsieniečiais, gyvenamosios vietos pakeitimu. Jei vis dėlto tektų sužinoti tam tikrų nuslėptų dalykų apie mylimą žmogų, sutuoktinį ar dalykinį partnerį, nepraraskite savitvardos. Kad ir kaip susierzinsite, ieškokite protingų kompromisų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Regina
    prieš 7 minučių



    Perskaitykite ir susisiekite su gydytoju Sunny, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte nutrūkusį santykį.
    Kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai mūsų vaikas buvo pastojęs, mes nesutarėme ir ginčijomės, ji nebemylėjo jokios meilės ar pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir visas šias švilpukus, aš išbandžiau visas skirtingas priemones jam susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų savo gyvenamojoje šalyje, tačiau nė viena iš jų negalėjo grąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų magijos rinkimą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės meilužių sujungime. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, kad buvau toks puikus magijos magas ir kad jis man suteikė meilės magiją, kuri man tiek santuokos metu atnešė tiek džiaugsmo. Mano vyras grįžo ir pažadu niekada daugiau manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte turėti galimybę. Tai atsiperka taip, kaip net negalėjote įsivaizduoti. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikalinga tvirta ir skubi meilės meilė, kad sugrąžintumėte maloniai susisiekusį daktarą Sunny, dabar vienintelis atsakymas yra atkurti nutrūkusius santykius ar santuoką. drsunnydsolution1@gmail.com arba „Whatsapp jam“ telefonu +2349030731985. Ačiū.

Parašykite komentarą