Diena nebus lengva

Nors jausitės energingi, diena nebus lengva – jausis įtampa, ypač bendraujant su vyresniais, viršesniais asmenimis. Nusiteikite rimtam darbui. Beje, verta imtis to, ko nemėgstate, kas sunku, ko paprastai vengiate, kas jums nemalonu. Deja, ne viskas bus sklandu – gali kilti apribojimų, įvairių kliūčių, kurios nepriklausys nuo jūsų. Tad geriau griežtai dienos neplanuokite – galimi vėlavimai, atidėjimai ir pan. Taip pat venkite nereikalingo bendravimo, nepasiduokite spaudimui iš šalies, laikykitės senų pozicijų, nieko nekeiskite, jei bus bandoma jėga paveikti jūsų sprendimą. Tai netinkamas laikas avantiūroms. Kad ir kuo užsiimsite, turite būti gerai informuoti, siekite likti ramūs bei objektyvūs. Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos (ir ateinančių dienų) įvykius, informaciją, tad viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekur nerizikuokite. Labiau pasisaugokite melagių, sukčių, apgavikų, vagių. Jei tektų pasirašinėti dokumentus, atidžiai tikrinkite. Netinkamas laikas ilgalaikiams susitarimams, sandoriams, investuoti pinigus. Kiek nepalankus metas asmenims, užimantiems aukštus postus, taip pat širdininkams bei pagyvenusio amžiaus žmonėms. Labiau tikėtinos ir nugaros, taip pat kelių traumos. Derėtų būti atsargesniems judant, ypač lipant, taip pat treniruočių metu. Diena nėra palanki ne tik tvarkyti svarbius reikalus, bet ir naujoms pažintims užmegzti, švęsti, pramogauti. Būkite atidesni kelyje – gresia eismo įvykiai per neatidumą, žioplumą. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus (ypač telefonus, raktus) – jie ne tik gali būti pavogti, bet ir galite pamesti. Labiau nuo vagių reikėtų saugoti ir automobilius (ne tik šiandien, bet ir artimiausią savaitę). Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos sugrąžinimas. Būti nuogam – išsivalymas nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė, plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kažkas jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas.

Blogas ženklas: susižeisti iki kraujo, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus tvarkyti svarbius reikalus, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina žalia.

Avinas (03 21–04 20). Net jei esate kupini ryžto viską išsakyti sutuoktiniui arba šefui, dabar (bei artimiausiomis dienomis) ne laikas mesti iššūkį. Kita vertus, būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ko reikia, ir pasirinkti ką nors viena. Vis dėlto neskubėkite pranešti apie savo apsisprendimą. Geras metas aplankyti seniai matytus draugus.

Jautis (04 21–05 20). Rytmetys palankesnis, tad jei gresia nemalonus pokalbis, verta susitikti su jums antipatiškais asmenimis ryte. Iki pavakarės, 17 val., gana naudingas metas – jus rems, palaikys įtakingi asmenys. Vis dėlto neskubėkite priimti kieno nors pagalbos – įsivelsite į priklausomybės pančius. Gera diena vykti į tolimą kelionę. Vakare gali aiškiai pristigti tolerancijos ar net humoro jausmo. Tai bus visai netikęs laikas ginčytis su šefu ar savo tėvais.

Dvyniai (05 21–06 21). Susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis – apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Rytmetį apskritai geriausia pramiegoti arba nueiti pas gydytoją pasitikrinti sveikatos. Nemalonus laikas tęsis iki 17 val., vėliau jūsų nuotaika pasitaisys, o reikalai pakryps geresne linkme. Tiesa, vakaras bus puikus, laukia naudingi susitikimai su seniai matytais žmonėmis.

Vėžys (06 22–07 22). Tai neblogas laikas narplioti dvejones – būsite pakankamai objektyvūs bendraudami su aplinkiniais ir griežti sau. Nesutarimams priežasčių pakaks, tačiau rasti pretekstą kompromisui nebus lengva – vis dėlto geriau nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei (jūsų dominavimo laikas beveik išseko). Vakaras neramus, įtemptas – nepasiduokite agitacijoms bei provokacijoms.

Liūtas (07 23–08 22). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas. Rytmetys kupinas visokių nesmagumų – atsiras neatidėliotinų nemalonių darbų, išlaidų. Nesivelkite į ginčus nei namuose, nei darbe – vargu ar jumis aplinkiniai bus patenkinti. Antra dienos pusė, po 17 val., kiek linksmesnė, tiesa, jei nesiginčykite su antrąja puse.

Mergelė (08 23–09 22). Nuo rytmečio būsite kupini entuziazmo bei ryžto, bet tai nereiškia, kad galima drąsiai mėginti savo laimę. Iki 17 val. palankus metas tvarkyti reikalus, kai nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Vakarop venkite ginčų darbe. Vakare būkite atidesni ir maisto kokybei, nepatartina ilgai pramogauti. Išaugs traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geriausia iki pavakarės niekam į akis nekriti, niekur neskubėti, ant nieko nepykti. Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Neskubėkite apsispręsti – nepasiduokite aplinkinių raginimams, spaudimui. Jums naudinga vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje. Venkite kritikuoti tiek savo vaikus, tiek tėvus. Jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų. Vakare tikėtina meilės intriga.

Skorpionas (10 24–11 22). Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansų srityje. Reikalams tvarkyti palankus laikas iki 17 val. Vėliau tik laimėsite, jei vengsite susitikimų su svarbiais asmenimis ar būsite santūrūs, pagarbūs su tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė. Vakarą geriausia praleisti su šeima. Patartina eiti anksčiau ilsėtis – svarbu gerai išsimiegoti.

Šaulys (11 23–12 21). Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti, ieškokite trūkumų. Šiandien verta ne tik patylėti, bet ir kitų nuomonės mažiau klausyti. Pasistenkite (ypač antrą dienos pusę) nesivelti į ginčus, niekam nieko neįrodinėti ir nežadėti. Nepervertinkite savo finansinių galimybių ir nesureikšminkite gautų pasiūlymų ar pažadų. Būkite atidesni kelyje, pasisaugokite vagių, sukčių, melagių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite jausti nerimą be aiškios priežasties. Iš tiesų šiandien svarbi atida – neskubėkite niekuo žavėtis, priimti atsakingų sprendimų. Tiesa, galima priimti gautus dalykinius pasiūlymus, atidedant galutinį atsakymą vėlesniam laikui. Tai netinkamas laikas susitarimams, sandoriams. Pasistenkite labiau įvertinti tą gera, ką gavote iš sutuoktinio, savo draugų, giminaičių, kolegų, pagaliau šefo. Jūsų dėkingumas bus maloniai sutiktas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus.

Vandenis (01 20–02 18). Rytmetys geras poilsiui, apmąstymams, bet jei mėginsite staigiai ką nors sutvarkyti, tik nuotaiką sau bei aplinkiniams sugadinsite. Palaukite iki pavakarės ir tada imkitės svarbesnių sumanymų. Beje, neįsivelkite į ginčus, konfliktus, intrigas darbe. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. Svarbiausius reikalus atidėkite rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Rytmetys gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte... Nepraleiskite progos pasinaudoti netikėtomis aplinkybėmis, nelauktu susitikimu, išgirsta naujiena. Tik venkite ilgalaikių įsipareigojimų – galite apsigauti. Po 17 val. galite jaustis pernelyg pavargę, išsekę – išaugs dirglumas, susilpnės dėmesys. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Vakarą leiskite uždaroje aplinkoje su jums maloniais asmenimis. Verta anksčiau eiti ilsėtis.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą