Palmira perspėja: vyraus agresyvios nuotaikos

Pirmadienis įtemptas – vyraus agresyvios nuotaikos. Tai konfliktinis metas, kai svarbi pagarba aplinkiniams, kai derėtų vengti ginčų, nesiremti ambicijomis. Nepalankus metas aiškintis teisybę. Netinka tvarkyti teisinių reikalų. Ne laikas su vadovybe aptarinėti jums svarbius klausimus. Diena netinkama kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Stenkitės nepažeidinėti įstatymų. Būkite itin atidūs dirbdami su dokumentais, skaičiuodami, rašydami. Labiau paisykite nustatytos tvarkos savo darbe. Tinka ieškoti senų klaidų. Nepalanki diena transporto tarnybų, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, finansininkams, muitininkams, keliautojams, pedagogams, dvasininkams, kariškiams, sportininkams.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus, – tai jau nuostoliai, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas pradėti ką nors nauja, nepalankus užsienio kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, ilgalaikiams susitarimams, tvarkyti teisinius reikalus, bylinėjimosi pradžiai; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis įtemptas. Jausite jėgų antplūdį, būsite apimti entuziazmo, tačiau geriau, kad tuo viskas ir baigtųsi, – nesiimkite nieko keisti, niekur nerizikuokite, nes dabar galite viską sužlugdyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis konfliktinis, žadantis apgaules, išdavystes ir nepalankus niekuo rimtu ar atsakingu darbe užsiimti. Apskritai geriausia tądien likti namie.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis gali apversti jūsų planus, juos kuriam laiku iš viso atitolindamas. Tai tas metas, kai sužinosite, kuo galite tikėti ir pasitikėti, – juk draugą nelaimėje pažįsti.

Vėžys (06 22–07 22). Laukia nesmagumai darbe – pasiruoškite išgirsti pretenzijas, net jei būsite niekuo dėti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis nebus sunkus tiems, kurie neturi didelių lūkesčių bei ypatingų ambicijų. Tad daug nenorėkite – galima tik minimali programa. Ir venkite aiškintis santykius su pareigūnais, taip pat užsieniečiais.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis sudėtingas, kai vienu metu gali užgriūti visa paletė rūpesčių. Jei tik galite, nesigriebkite visko spręsti iš karto – atidėkite tai savaitės viduriui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis – ne jūsų sėkmės bei lyderystės laikas, kai geriau nesikišti į jokius reikalus ir pasistengti gerai atlikti tik tiesiogines savo užduotis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis nemalonus – iš nieko kils problemų, rūpesčių. Labiau pasirūpinkite savo sveikata bei saugumu.

Šaulys (11 23–12 21). Diena nuteiks optimistiškai, tačiau kai tik ko nors imsitės, paaiškės, kad viltis kartais būna ir labai protingų bei sumanių motina... Tad nesistenkite tądien nieko pergudrauti – nei savęs, nei savo viršininko, nei policininko, nei likimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalankus tvarkyti darbo reikalus, kelionėms. Pasistenkite daugiau laiko bei jėgų skirti artimiesiems, namams. Vandenis (01 20–02 18). Bus aktualu saiko jausmas, kad ir kuo užsiimsite, ir santūrumas bendraujant. Susikaupkite, nesiblaškykite, mokėkite išlaukti. Būkite atsargesni kelyje. Pasisaugokite vagių, melagių, liežuvautojų.

Žuvys (02 19–03 20). Ši diena pareikalaus daug energijos bei kantrybės, o gal ir jūsų finansinių investicijų. Galimos nemenkos, ko gero, priverstinės, išlaidos. Diena netinkama pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigų. Ir venkite santykių aiškinimosi su antrąja puse.

lrytas.lt informacija


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2018/11/19/news/palmira-perspeja-vyraus-agresyvios-nuotaikos-8257679/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą