Nuotraukos autorius: 123rf

Diena itin palanki įvairioms grožio procedūroms, bet ne itin palanki kelionėms

Niekur neskubėkite ir nepradėkite naujo darbų etapo – jis ilgai užsitęs. Tai tas metas, kai atrodo, kad viskas ima ir sustingsta, tad sunku ką nors išjudinti, pakeisti... Nesiimkite tądien skubių ar papildomų darbų, būtina atida tvarkant dokumentus. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją – galite ne taip išgirsti, ne taip suprasti. Daugiausia laimėsite, jei niekam nediktuosite sąlygų, iš nieko nieko nereikalausite ir derinsitės prie aplinkybių. Beje, tai palanki diena moterims (vienintelė diena per mėnesį, kai moteriškos energijos tampa dominuojančios). Joms tinka su vadovybe aptarti uždarbio perspektyvas. Moterims palanku ir spręsti įsisėjusias meilės problemas. Diena itin palanki įvairioms grožio procedūroms, taip pat pirtims, tinkama kirpti plaukus, nagus. Ketvirtadienis ne itin palankus kelionėms (tądien būtina didesnė atida vairuojant – reakcija gali būti netiksli, per lėta). Ketvirtadienį 17 val. 35 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki lapkričio 20 d. Kai Merkurijus juda atatupstas, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Dabar mažės kontaktų, daugės informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja automobilių avarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia grįžti prie senų dalykų.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik labai ryškūs.

Blogas ženklas: problemos per vandentiekį, kanalizaciją ar ugnį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę.

Avinas (03 21–04 20). Apgaulingos dienos, kai vienu metu atrodo, kad viską gali (ketvirtadienį, penktadienį), o kitu – kad viskas žlugo...

Jautis (04 21–05 20). Dažniau įsiklausykite į nuojautas, bet emocijoms nepasiduokite – apsiriksite. Ketvirtadienis – tuščių išlaidų bei romantiškų pagundų diena, tačiau likite sąžiningi mylimam žmogui ar sutuoktiniui (bent jau dėl to, kad tai greitai paaiškės).

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis ypač moterims tinkamas įvairiems susitikimams, susitarimams, deryboms. Diena gera romantiškiems pasimatymams, nurūkusiam ryšiui atnaujinti.

Vėžys (06 22–07 22). Pasyvi, net konservatyvi pozicija šiomis dienomis tikslingiausia. Nieko nekeiskite dalykinėje, ypač finansinėje, sferoje (nepatartina skolinti didelių pinigų), taip pat santykiuose su artimaisiais, mylimu žmogumi.

Liūtas (07 23-08 22). Būkite taupesni ir kuklesni – venkite girtis ar demonstruoti savo galimybes, pasiekimus.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite, neskubinkite įvykių – jei šiuo metu kas nors ir susitvarkys, tai savaime. Vargu ar dabar išsispręs svarbus finansinis reikalas, tačiau nebijokite būti dosnesni tiems, kuriems iš tiesų reikia pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės gali versti elgtis ryžtingai, prisiimti atsakomybę net už kitus. Moterims, norinčioms ką nors prisipažinti savo vyrui, derėtų pasikalbėti su juo dar ketvirtadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Gali atsiverti svarbi paslaptis, tad kuo atidžiau įsiklauskite, įsižiūrėkite į tai, kas vyksta šalia. Sužinoti dalykai suteiks slaptą pranašumą santykiuose su partneriais, darbo kolektyvu.

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite išlaidūs, nepirkite nieko brangaus, tačiau savo draugams nešykštėkite. Jei prašo, duokite, nebent vyrams nepritartų jų moterys (tai svarbu ketvirtadienį).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį verta prisiminti neįgyvendintus projektus, atgaivinti ryšius (tiek dalykinius, tiek romantiškus) su senais partneriais – moterims tai pavyks neabejotinai sėkmingai. Beje, nepatartina veltis į romantiškus nuotykius su dalykiniu partneriu, kolega ar šefu – vėliau tai taps kliuviniu jūsų sėkmei.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį pavyks greitai ir sėkmingai išspręsti užvilkintą reikalą (ypač jei tuo užsiims moterys).

Žuvys (02 19–03 20). Dalykiniams reikalams tvarkyti visai sėkmingas ketvirtadienis (moterims ypač).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą