Saugokitės kerštingų pavyduolių

Pavojingas metas – dera vengti konfliktų, konkurencinės kovos. Diena nepalanki bendrauti, atsakingiems susitikimams, pasitarimams – galimi tušti ginčai, paikos ambicijos. Nepasiduokite provokacijoms, nesivelkite nei į kovą, nei į diskusijas, saugokitės kerštingų pavyduolių. Nepalanku susitikti, aptarinėti reikalus su svarbiais valdininkais, aukštais pareigūnais, savo viršininku.

Labiau pasisaugokite sukčių, vagių – šiandien jie bus ypač suįžūlėję. Kasdienėje veikloje būkite atidūs, atsargūs, visur siekite aiškumo, apibrėžtumo, kategoriškai nepažeidinėkite įstatymų, taip pat venkite konfliktuoti su valdžios atstovais, žymiais, įtakingais asmenimis, pareigūnais, ypač kelių policijos, muitinės, taip pat su užsieniečiais. Venkite pykti, nepasiduokite pagundai keršyti.

Ši diena, kaip ir vakarykštė, gali kelti nemenkų rūpesčių, didelę įtampą teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, bankininkams, politikams, pedagogams – jiems ypač reikėtų vengti atvirai reikšti savo nuomonę, veltis į skandalus, konfliktus.

Ne laikas ko nors naujo imtis, tikslinga atsisakyti to, kas sukelia painiavą jūsų gyvenime. Raskite laiko iš esmės susitvarkyti namuose. Patartina išnešti nereikalingus daiktus, drabužius. Vertėtų pagalbos, patarimo kreiptis į draugus – per juos galite suvokti įdomių dalykų.

Pirma dienos pusė kiek palankesnė, tad iki 16 val. patartina atlikti svarbiausius dienos darbus. Vėliau prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai itin svarbu tampa ramybė, geranoriškumas, kai būtina atida.

Ši diena itin nepalanki vyrams bei asmenims, einantiems vadovaujamas pareigas, taip pat kariškiams, chirurgams. Tai sudėtingas laikas transporto, žiniasklaidos, kurjerių tarnyboms. Tad jei dirbate su aštriais instrumentais, ginklais arba informacija, jei vairuojate transporto priemones, saugokitės profesinės nesėkmės. Tikėtini ir rimti konfliktai (galbūt dėl jums nesuvokiamų priežasčių), traumos, smurtas, apiplėšimai. Beje, namų ūkyje irgi būkite apdairūs su peiliais, pjūklais, vinimis. Atsargiau elkitės ir su ugnimi. Gresia problemos ir dėl vandentiekio, kanalizacijos. Bus didesnė bet kokios technikos, įskaitant ir automobilius, gedimo tikimybė – nerizikuokite važinėti techniškai netvarkingomis mašinomis. Ir labiau pasaugokite sveikatą – neskubėkite, nepersidirbkite: šiandien galvą gali įsiskaudėti greičiau nei įprastai. Labiau tikėtinos įvairios traumos, avarijos. Ne laikas pramogoms, pasilinksminimams.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nebuvo labai svarbūs, tačiau gerai, jei sapnavote žemę, žemės gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai buvo save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kur nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indus daužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; tiks vilkėti geltonus, baltus, aukso spalvos drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ne laikas priiminėti svarbius finansinius, verslo sprendimus. Nepalanku ir pinigus investuoti (tiesa, labdarai – jokių apribojimų). Blogas laikas pirkti vertingus daiktus, tvirtinti sandorius, imti paskolas, skolintis iš artimųjų. Beje, šiandien verta pamąstyti, kas verčia jus norėti vieno ar kito dalyko. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui.

Jautis (04 21–05 20). Galite iš esmės suklysti vertindami kito žmogaus elgesį, jausmus. Nieko neteiskite, nieko nemokykite, neprašomi nepatarinėkite, nesikiškite į kitų reikalus. Tačiau bus svarbu ir niekam neleisti lįsti jums į širdį. Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Didesnė traumų tikimybė. Galimi nepaaiškinami galvos skausmai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepalankus metas – imkitės tik privalomų kasdienių darbų. Būsite pernelyg įtaigūs, jautrūs – kai kas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų atvirumu, patiklumu, draugiškumu. Venkite svaigalų. Sunki diena – galimos nuostolingos avarijos, pavojingos traumos per neapdairumą, skubėjimą. Vargu ar visur ir viską suspėsite – mažiau planuokite. Galite susidurti su neteisinga kritika, vertinimais. Pasisaugokite pasalos, neįsivelkite į intrigas.

Vėžys (06 22–07 22). Nuotaikos, o kartu ir ketinimai greitai kis, be to, būsite linkę pervertinti savo galimybes, nepaisyti įstatymų. Į draugus kreiptis pagalbos neverta – sulauksite meškos paslaugos. Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, apribojimais, gali tekti keisti planus, taip pat požiūrį į kai kuriuos draugus. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą. Bloga diena pirkti techniką, elektros prietaisus.

Liūtas (07 23–08 22). Net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta, atidėkite savo apsisprendimą, susijusį su veikla. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad pajudėję viena kryptimi atsidursite visai kitoje vietoje. Į pasiūlymus, gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite santūriau. Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą, susipykti su vadovybe. Daug tikėtis nereikėtų, kitaip dienai baigiantis kantrybė išseks ir artimieji gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Būkite pagarbesni tėvų valiai. Didesnė automobilių avarijų, vagysčių tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Nepervertinkite savo žinių, sėkmės bei įtakos – jūsų autoritetu, išmanymu gali būti suabejota. Venkite naudotis savo, taip pat šeimos narių ar mylimo asmens ryšiais. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti. Mažiau vilkitės, būkite kuklesni – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų, be to, kas nors pastebės jūsų trūkumus, klaidas. Jums ši diena gali būti gana destruktyvi, jei imsite dėl ko nors kovoti, ką nors įrodinėti. Tinka kovoti nebent su savaisiais trūkumais. Pasisaugokite slaptų priešų intrigų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įtemptas, slegiantis metas, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite – po jų seks džiugios permainos. O kol kas mažiau žavėkitės naujais gautais darbo pasiūlymais, nebent tai būtų grįžimas prie ankstesnės veiklos. Kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte, pasistenkite likti ramūs – jei nervinsitės, problemų tik padaugės. Didesnė klaidų darbe, traumų tikimybė. Venkite ginčų su kolegomis bei klientais – tegu jie būna teisūs. Saugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, taip pat sutuoktinį gali būti neteisinga. Laikas stabtelėti, imtis tik einamųjų reikalų. Deja, problemų naujuose dalykuose gali kilti net tuomet, jei jūs viską apgalvojote, apskaičiavote, – gali paaiškėti, kad už jus aukščiau esantys asmenys, pakeitę nuomonę, o gal planus, jūsų daugiau nebepalaiko. Šiandien geriau nesikreipti į vadovybę.

Šaulys (11 23–12 21). Kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nejučia suklysite... Gresia traumos, finansiniai nuostoliai. Nedarykite jokių skubotų išvadų ar žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite forsuoti situaciją. Būkite labai atidūs atlikdami užduotis, jei saugote savo darbo vietą, – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti. Rūpesčių gali kilti per užsieniečius ar tolimas keliones. Galimos vandentiekio, kanalizacijos avarijos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės. Neįsivelkite į finansinę avantiūrą ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis. Šios dienos susižavėjimai, įsimylėjimai vėliau gali sukelti nusivylimą, nuoskaudų. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto dalyko. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui. Tikėtinos ir išlaidos (ar bent skandalai) dėl netikusio vaikų elgesio.

Vandenis (01 20 – 02 18). Sudėtingas metas, kai yla iš maišo išlenda ir tenka atsakyti už senas pražangas, kadaise padarytas klaidas. Jums priešiški asmenys puikiai jaus jūsų silpniausią vietą. Gali būti sumaniai manipuliuojama asmeninėmis bei dalykinėmis ar finansinėmis paslaptimis. Patartina vengti bendravimo, ir jei pavyktų, atidėti svarbius susitikimus. Nesiveržkite imtis ko nors naujo, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje.

Žuvys (02 19–03 20). Nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti, viską turėti – jums pritrūks realybės pojūčio vertinant savo bei kitų galimybes. Dėl šios dienos neapdairių žingsnių jus gali apkaltinti melu, sukčiavimu, neištikimybe. Vis dėlto nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite jokių sunkių darbų, sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones. Atsargiau vairuokite. Labiau pasisaugokite vagių, ypač transporte bei prekyvietėse, netikėkite liežuvautojais.

lrytas informacija


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2018/11/21/news/palmira-saugokites-kerstingu-pavyduoliu-8300352/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą