Tai palaimingas metas, kai viskas tampa šviesu ir aišku

Aplinkybės keičiasi į gera, atsiranda proga viską ramiai išsiaiškinti, kai ką svarbaus suprasti ir susiprasti. Per pastarąsias sunkias dienas patyrėte, kas ko yra vertas, ir dabar gerai įvertinti, kas jūsų gyvenime jau atgyvenę, o kas perspektyvu, apsispręsti, su kuo toliau pakeliui, o su kuo laikas atsisveikinti.

Nepastebėsite, kaip savaime aptiksite reikšmingų atradimų bendraudami su jums svarbiais žmonėmis, nes tai palaimingas metas, kai viskas tampa šviesu, aišku ir ima lengvai spręstis susikaupę reikalai, tvarkytis tai, kas įstrigę, kai pavyksta daug ką sėkmingai atlikti, net seną svajonę įkūnyti! Patys irgi būsite gana energingi, o iš aplinkinių sulauksite ne tik sąmoningo požiūrio į jūsų reikalus, bet ir nuoširdžios pagalbos. Tai gera proga ieškoti sąjungininkų bei talkininkų, tinka užmegzti bendradarbiavimo ryšius. Kad ir kuo užsiimsite, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau pasigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją, o esamas problemas spręsti, kaip lieps įkvėpimas. Siekite susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašyti. Vakaras palankus romantiškiems šventimams, meilės pasimatymams. Įsimylėjusiems, ypač tiems, kurie susipykę, nereikėtų praleisti progos pademonstruoti savo jausmų ir taikytis. Būkite atviri bei atkaklūs!

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė jausmų srityje ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus tvarkyti įvairius reikalus, susitikimams, kelionėms, pramogauti.

Avinas (03 21–04 20). Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis, ir ne tik dalykines. Tiesa, ne viskas vyks pagal planą, dėl susiklosčiusių aplinkybių gali tekti kai ką atidėti ir užsiimti kuo nors kitu. Priešintis, juolab nervintis, nevertėtų – jūsų laukia puikus gruodis. Beje, tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti stiprius jausmus ir ryžtis permainoms.

Jautis (04 21–05 20). Užtarnautų gerų pokyčių metas. Tinka spręsti finansines problemas, aptarti su šefu jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvas. Tik nebūkite labai užsispyrę bei atkaklūs ko nors reikalaudami iš vadovybės – galite sukelti priešingą reakciją. Tinka spręsti ir jūsų reikalo finansavimo klausimą, dėl to skolintis, imti paskolą. Palanku nusipirkti vertingų, prestižinių daiktų savo namams.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai, ką šiuo metu svarstote, bus svarbu ilgam, tad neskubėkite apsispręsti, įsipareigoti. Plėskite savo galimybių bei įtakos ribas – pakaks jėgų bei sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Ši diena gera ir pokalbiams su biurokratu, konkurentu, bendrauti su giminaičiu, kaimynu (ypač jei jo nemėgstate). Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, vakare bus išskirtinė proga pelnyti simpatijas.

Vėžys (06 22–07 22). Tai ramybės metas ir jo neverta drumsti nei sunkiais darbais, nei atsakingų dalykinių reikalų tvarkymu. Pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Šios dienos romantiškos pažintys ypatingos, perspektyvios. Gresia tarnybinis (sanatorinis) romanas. Beje, jūsų intuicija šiuo metu bus itin jautri, tad nesiginčykite su savo vidiniu balsu ir nedarykite nieko, kam jis nepritaria.

Liūtas (07 23–08 22). Šviesi diena – nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, ypač partnerių, sutuoktinio, draugų, giminaičių, nuomonę apie save ir pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Įveikite nepalankių įvykių inerciją! Tai gerųjų permainų metas, kai nesunkiai viską pakeisite reikalinga linkme, ar tai būtų dalykiniai, piniginiai ir turto reikalai, ar kas nors, kas susiję su šeima, namais, buitimi.

Mergelė (08 23–09 22). Jus vertins, pripažins. Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga karjerai. Beje, demonstruoti atkaklumo nepatartina – tai nebe jūsų dominavimo metas, tad netinka ko nors reikalauti, dabar dera taikytis prie siūlomų sąlygų, ieškoti kompromisų. Daug nenorėkite, neužsigriebkite. Paaukštinimo pasiūlymus bei didesnį darbo krūvį vertinkite atsargiai – ko gero, 2019 m. stigs jėgų, sveikatos, laiko, energijos, net motyvacijos veikti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose, bet ir asmeniniuose santykiuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi. Vakaras tinkamas viešnagėms, susitikimams su bičiuliais, priimti svečius. Palankus metas ir romantiškoms pažintims – šiuo metu užsimegs itin aistringi santykiai, galintys kai ką svarbaus pakeisti jūsų gyvenime.

Skorpionas (10 24–11 22). Net jei nuo rytdienos jausite įtampą ir suprasite, kad ne viskas vyksta pagal planą, žinokite, kad šiandien, kad ir kas nutiktų, tik į gera – šiandien naudinga net prarasti, netekti. Gerai tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus. Neblogai jausis ir įsimylėjėliai – vakaras geras romantiškam pasimatymui. Beje, gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys. Jei užsimegztų naujas, nemenka tikimybė, kad susitikote su žmogumi, su kuriuo buvote susieti meilės santykiais dar aname gyvenime.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite srautui ir sulauksite netikėtos pagalbos, pajusite apsaugą, globą. Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, taip pat slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Patartina daugiau laiko skirti bendravimui su senais draugais, tinka ieškoti bendraminčių dėl jums svarbaus reikalui įgyvendinimo. Beje, vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite net nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą. Spręskite mažas, kvailas, nykias problemas ir problemėles: kad nusiramintumėte ir laimėtumėte dideliuose dalykuose, dabar būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių, nesklandumų, įveikti menkas kliūtis. Tai puiki diena susidėlioti savo kasdienes mintis bei jausmus. Daugiau dėmesio skirkite organizmui valyti.

Vandenis (01 20–02 18). Puiki diena, tiesa, jei gimėte ne sausio pabaigoje ar vasario pradžioje. Bet net ir gimusiems tuo metu labai kuklintis šiandien nereikėtų – pasistenkite labiau įvertinti savo iškilumą bei įtaką aplinkiniams. Tai sėkmės metas, kai verta imtis reikšmingų reikalų ir spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek bendraujant. Vakarą verta praleisti su mylimu asmeniu. Tiesa, naujoms romantiškoms pažintims metas nepalankus.

Žuvys (02 19–03 20). Daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai, o ne veiklai. Geriausia būtų jau šiandien pradėti savaitgalio poilsį. Bent jau papildomo darbų krūvio neužsikraukite ir nesiimkite su vadovybe aptarinėti jums svarbių veiklos klausimų. Bendraudami su mylimu asmeniu, artimaisiais žinokite, kad esate tikrai reikalingi, mylimi bei vertinami, tačiau šiuo metu esate linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o pastabas, priekaištus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą