Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 19 d.

Painokas metas – viskas gali būti kiek kitaip, nei pasirodys iš pirmo žvilgsnio. Reikės laiko, kad išvystumėte klaidas, kad suprastumėte, jog ne taip kalbate, ne taip darote. Kadangi tai fatališkas laikas prieš Saulės užtemimą (birželio 21 d.), šių dienų klaidos sunkiai atitaisomos, o pasekmės – ilgalaikės. Tad neskubėkite daryti išvadų – pykti ar džiaugtis, neskubėkite keisti savo nuomonės, įsitikinimų.

Nesiimkite nieko naujo, neskirkite atsakingų susitikimų, venkite žadėti, įsipareigoti atsakinguose dalykuose. Stigs reikalingos informacijos, apdairumo – galite kai ko neįvertinti, neteisingai suprasti ar klaidingai apskaičiuoti.

Šios dienos tinkamos bet kokiems įprastiems, jums gerai žinomiems darbams nudirbti. Tiesa, bus sunkiau susikaupti, tad itin tikslių, daug atidos reikalaujančių darbų geriau nesiimti, ypač jei tai susiję su rašymu, skaičiavimu ar kokiu nors labai kruopščiu darbu rankomis. Jei norite išvengti painiavos, svarbu viską daryti tiksliai, tvarkingai. Tad atidžiau tikrinkite dokumentus, gaunamą informaciją (ne viskas bus tiesa).

Nerizikuokite vairuodami automobilį – labiau tikėtinos avarijos. Bus didesnė traumų (ypač rankų) tikimybė.

Derėtų pasisaugoti ir liežuvautojų, melagių, vagių, sukčių (ypač telefoninių). Venkite mažai pažįstamų asmenų.

Beje, reikėtų labiau pasaugoti vaikus, taip pat naminius gyvūnus – jie bus linkę pasiklysti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus bendrauti su svetimais, švęsti, taip pat rizikingoms pramogoms, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Nors imsitės daug darbų, dėl neaiškių priežasčių mažai ką pavyks padaryti. Verčiau planuokite nedaug, kad galėtumėte tam skirti visą savo laiką ir jėgas, tuomet liksite patenkinti ir savimi, ir atliktu darbu, o vakare nesijausite pavargę, nusivylę. Ir pasistenkite nekristi šefui į akis – jis gali prikibti prie jūsų dėl darbo kokybės ar našumo. Nepraraskite blaivumo tvarkydami finansinius reikalus ar aiškindamiesi meilės santykius. Būkite taupesni.

Jautis (04 21–05 20). Nors esate kupini ryžto veikti, nepulkite aklai įsižiebus kokiai nors naujai perspektyvai. Verta prisiminti ankstesnes pamokas. Aukštai kartelės irgi neužsikelkite. Neskubėkite ką nors veikdami, pasirašinėdami, žadėdami – teks grįžti ir perdaryti, perrašyti ar atsisakyti duoto žodžio (o tai nebus paprasta). Likite pakantesni, nors gali erzinti nesupratingumas, nemokėjimas energingai dirbti ir priimti greitus, tikslius sprendimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesistenkite daug nuveikti – pablogėjusi savijauta, netikėti rūpesčiai namuose, keblumai darbe vers ko nors atsisakyti, kai ką atidėti. Elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus – nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Stebėkite aplinkos ženklus – suprasite jums svarbų dalyką. Labiau pasaugokite rankas – galimos traumos. Atsargiau kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Naudingas metas, jei atsisakysite tiesmukiškų veiksmų. Jūs keliate susidomėjimą ir galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Nebijokite ką nors pakeisti, sugrįžti prie ištakų. Mažiau planuokite, siekite prisiderinti prie besikeičiančių sąlygų, permainingų kolegų, partnerių ir draugų, taip pat sutuoktinio nuotaikų. Susišnekėti su jais nebus paprasta, tad likite taktiški, jei norite, kad santykiai džiugintų (bent jau tenkintų) ilgai.

Liūtas (07 23–08 22). Daug matote, daug suprantate, tačiau nesiimkite ryžtingų veiksmų savo darbe, jei nepalaiko kolektyvas. Būkite atidesni ir pagarbesni šefo nuomonei – tai padės išvengti nesusipratimų darbe. Savo užduotis atlikite itin atsakingai – galite suklysti dirbdami net ir gerai žinomą darbą. Namuose venkite peikti artimuosius (nebūkite labai reiklūs) – jums tuoj pat bus priminta, kokie netobuli patys esate.

Mergelė (08 23–09 22). Sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar išpirkti nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui, – turėkite omeny, kad šių dienų nuoskaudos (net pačios menkiausios) bus ilgai prisimenamos. Galite sulaukti ir vertingos informacijos bei pagalbos. Tiesa, būkite atidesni išgirstiems įspėjimams (net atsitiktiniams), nuojautoms, nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite dažniau nusišypsoti ir negalvoti apie liūdnus dalykus. Būkite malonesni, švelnesni sutuoktiniui, atlaidesni partneriams, kolegoms, tuomet šios dienos praeis gana ramiai. Netinkamas laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Būkite apdairesni vairuodami.

Skorpionas (10 24–11 22). Mažiau piktinkitės ir stebėkitės, verčiau prisitaikykite prie situacijos. Priekabiems, reikliems nebus lengva susitvardyti. Saugokite savo bei artimųjų ramybę, būkite atidesni savo partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms. Venkite su savimi nešiotis daug pinigų, brangius papuošalus. Neskubėkite vairuodami – dėl neatidumo gresia avarijos.

Šaulys (11 23–12 21). Nepiktnaudžiaukite jums reiškiamu šefo ar sutuoktinio, tėvų pasitikėjimu. Bus svarbi savistaba, savikritika. Galite labiau klysti, tad verta dažniau tikrinti atliekamus darbus. Dėl paikų ambicijų ar šiaip niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi, bendradarbiu ar net šefu. Užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus (tiek darbe, tiek kelyje).

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors jaučiatės puikiai, venkite greitų, lengvabūdiškų sprendimų. Būkite atidesni, ar jūs teisingai supranta kolegos, partneriai, klientai. Jokių avantiūrų (nei reikaluose, nei meilėje). Viskas turi būti apskaičiuota, parengta – jei pasikliausite vien sėkme, tikrai reikalą sugadinsite. Ir būkite atidesni smulkmenoms – dabar jos lemtingos žlugdytojos. Beje, dėl vieno netikusio žodžio galite susivaidyti su mylimu žmogumi, vaikais.

Vandenis (01 20–02 18). Atėjo laikas sustoti ir nuosekliai apsvarstyti, kas buvo nuveikta per pastarąjį pusmetį. Beje, jei savo noru nestabtelėsite, aplinkybės tai padarys. Šiomis dienomis derėtų prisiminti įsipareigojimus darbe, namuose ir tai įgyvendinti. Beje, nepasiduokite įtakai žmonių, bandančių įkalbinėti, įtikinti. Penktadienis neblogas kūrybiškam namų pertvarkymui. Ir nesiaiškinkite santykių su sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Su informacija dirbkite itin atidžiai, nesiblaškykite, jei teks pasirašyti dokumentus, skaičiuoti pinigus, – galite ką nors rimtai supainioti. Nepraleiskite pro ausis dalykinių naujienų, patarimų, pasiūlymų. Beje, jei būsite atidesni, galite atsekti anksčiau nepastebėtas veiklos klaidas, rasti slaptų (jei tokių yra) darbo technikos ar automobilio gedimų. Nesiginčykite su bendradarbiais – jūs galite puikiai sutarti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą