Aplinkybės ims keistis, siūlyti naujas išeitis

Tų, kurie seniai dėjo pastangas, kad įveiktų turimas problemas, reikalai šiandien gali pakrypti geresne linkme: jums pavyks gana sklandžiai išspręsti ankstesnius sunkumus. Imkitės tvarkyti svarbius reikalus, kovokite už principus, teisųjį reikalą. Ir nemanykite, kad esate vieniši kovotojai, – šiandien nesunkiai sutiksite bendraminčių, kurie mielai jus palaikys ir taps jūsų bendražygiais. Bet kuriuo atveju tvarkant keblų reikalą derėtų kreiptis patarimo, pagalbos į draugus ar ieškoti naujų draugų, galinčių jus suprasti, pagelbėti.

Optimizmo vis daugės – dabar aplinkybės ims keistis, siūlyti naujas išeitis. Netikėtai atsiradusios alternatyvos leis išspręsti ankstesnius keblumus, nesusipratimus. Tiesa, šiandien svarbu daugiau improvizuoti, pasiduoti srautui, pasikliauti nušvitimu. O jis bus, jei ne šiandien, tai ryt ar poryt tikrai! Tuomet bus galima suprasti, išsiaiškinti daug ką: ir tai, kas susiję su naujais veiklos, kūrybos projektais, su finansais, ir su jausmais(galbūt netikėtai paaiškės, kas jums slapta simpatizuoja ir net senokai myli). Tiesa, nors diena ir sėkminga, geriau jos idėjas panaudoti rytoj po pietų arba ketvirtadienį. Beje, šios dienos bus idealios finansiniams susitarimams tvirtinti.


Kad ir kuo užsiimsite, šiandien neieškokite standartinių sprendimų – išimtis iš taisyklės, o ne pati taisyklė lems sėkmę!


Beje, šiandien nereikėtų stengtis visiems įtikti, likti geriems – taip sugadinsite reikalą. Nebijokite būti ne visai tokie, kokius jus norėtų matyti kiti, – tikrieji draugai jus vertins tokius, kokie esate. Būtent šiandien tinka tikrinti, kas jus iš tiesų supranta, kas tikrieji bendraminčiai.

Iš pirmadienio į antradienį gerai matyti save sapne keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus seniai planuotiems darbams atlikti, tvarkyti finansinius reikalus; patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti. Priimkite šiandien gautus pasiūlymus (ir ne tik dėl veiklos). Tai bus netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs, gal tik ne iki galo atviri ir patiklūs – tai sėkmingas laikas sukčiams, manipuliatoriams. Tik likite pakantesni konkurentams, mokėkite pasidžiaugti ir jų sėkme.

Jautis (04 21–05 20). Geras laikas, itin palankus vadovams. Jūs kupini optimizmo, jums sekasi. Šiuo metu daug ką pavyks sutvarkyti – jus rems įtakingi žmonės, kolektyvas. Per daug neplanuokite – ekspromtu spręskite šios dienos problemas, o sėkmės tikrai pakaks. Tik nepasiduokite azartui tvarkydami finansinius reikalus – galite apsirikti. Vakare laukia nepaprasti susitikimai, žavios pažintys.

Dvyniai (05 21–06 21). Ilgesys, netikrumas vargins – jums reikalingas poilsis ar bent jau nuoširdus pokalbis su geru draugu. Pasikliaukite vidiniu matymu, tikėkite savo juslėmis ir nekeiskite savo senų planų – tada neapsigausite. Beje, svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime, be jūsų pastangų, tad geriau mažiau išgyventi, o labiau pasitikėti likimu.

Vėžys (06 22–07 22). Aplinkybės palengva keičiasi jūsų naudai, ir artimiausiomis dienomis jums svarbus reikalas išsispręs. Šiuo metu laimingas atsitiktinumas padės rasti tinkamiausią sprendimą. Būkite atidesni vyresnių ar už jus labiau patyrusių draugų patarimams, nuomonei – pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai: gali būti, kad nematote ko nors aiškiai naudingo arba atvirkščiai – pavojingo, keliančio arba nemenką grėsmę, arba galinčio duoti daug naudos.

Liūtas (07 23–08 22). Tinka spręsti teisines problemas, susijusias su jūsų darbu. Parodykite, ko esate verti. Nesibaiminkite sunkumų – laimėta pergalė bus ilgalaikė. Šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, tačiau neskubėkite pulti jų įgyvendinti. Ir mokėkite džiaugtis tuo, ką turite, – tai atvers duris į ateities sėkmę. Nebūkite per griežti, per reiklūs mylimo asmens atžvilgiu.

Mergelė (08 23–09 22). Pasipils naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės jausmo – viską pasverkite, apskaičiuokite. Net jei nebus lengva, imkitės spręsti aktualiausias problemas. Elkitės energingai, drąsiai, kietai laikykitės savo pozicijos. Puikus laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Galimas romantiškas nuotykis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau pasikliaukite likimu – netikėtai gali atsirasti išeitis, ateiti pagalba. Tai neblogas laikas mokesčių, draudimo, kredito reikalams tvarkyti. Stenkitės viską įvertinti ramiai ir blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, geriausia laiku išeiti iš žaidimo. Kiek didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, automobilių avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Nieko neteiskite ir dažniau išklausykite oponentų nuomonę. Galite įgyti gerų sąjungininkų, tad bendraukite, būkite atviri naujiems pasiūlymams. Tikėkite sutuoktiniu, partneriais – jie pasiūlys gerą išeitį, naujų, perspektyvių sprendimų, per juos ateis taip reikalingos permainos. Kiek keblus laikas meilei – galima per daug sureikšminti jums patinkančio asmens žodžius. Kita vertus, diena padės susitaikyti su savo pora.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite savitvardos neišvydę norimo rezultato. Tai kūrybingas metas, kai verta imtis kuo aktyvesnės veiklos. Būsite išradingi, veiklūs, tiesa, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau – taip bus patikimiau (ypač dirbant su pinigais). Tinkamas laikas tikrintis sveikatą ar pradėti sveikatos stiprinimo, gydymosi kursą. Palankus metas rinktis dietą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų pastangos nenueis veltui – naudingai išspręsite svarbų klausimą. Sulauksite pagalbos, dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir savimi pasidžiaugti – tuomet pasijusite laimingi! Tai, beje, meilės metas, kai palanku spręsti nesusipratimus su savo pora, tik taikiai – reikėtų vengti ginčų su mylimu žmogumi. Beje, tai gera proga ką nors didelio nuveikti namuose kartu su vaikais.

Vandenis (01 20–02 18). Nebus lengva viską suspėti, tad imkitės tik pačių svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas imtis ką nors taisyti, remontuoti namuose. Daugiau šilto dėmesio parodykite savo artimiesiems. Svarbių reikalų tvarkymo neskubinkite, gal net atidėkite rytdienai ar ketvirtadieniui – šiandien daugiau pasvajokite...

Žuvys (02 19–03 20). Pavyks kiek pagreitinti įvykių eigą, patartina tvarkyti skubius reikalus. Be to, šiandien laukia džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys! Beje, simpatijos jausmas šiandien gali kiek apgauti – pasisaugokite tų, kurie jums pasirodys labai lipšnūs, malonūs. Patys taip pat nesistenkite labai patikti, atrodyti geresni, nei esate iš tiesų.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą