Prasideda ypatingas laikas, kuris truks kelias dienas

Prasideda ypatingas laikas, kuris truks kelias dienas, kai gali įvykti kai kas nepaprasto ir netikėto, kas ims ir pakeis mūsų ateitį į gera! Pasistenkite šiandien ir rytoj susitelkti tik į svarbiausius dalykus. Būtent dabar gali pavykti laimingai įveikti tiek asmeninio gyvenimo, tiek veiklos sferoje kilusius sunkumus. Ir nenuostabu, nes pakaks pasitikėjimo, lydės sėkmė. Tai bus šaunių sumanymų laikas – spręskite jus slegiančias problemas. Pavyks rasti išeitį iš keblios situacijos ir bendraujant, nes seksis suderinti prieštaringus dalykus: diplomatiškumą bei ryžtingumą. Tvarkydami reikalus nebijokite asmeninės atsakomybės, kita vertus, neįsipareigokite dalykuose, kurių sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų.

Šiandien iki 14 val. 17 min. ramesnis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai verta taikytis, taip pat daugiau dėmesio skirti nebaigtiems darbams, neįvykdytiems pažadams. Antroji dienos pusė – kur kas aktyvesnė. Nuo 14 val. 30 min. jau galima imtis ir ko nors itin svarbaus, reikšmingo. Ypač tiks tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Tai puikus laikas pinigams investuoti, vertingiems daiktams (dovanoms irgi), meno kūriniams pirkti. Tai bus ir itin palankus metas bendrauti, pažintims megzti, keistis informacija.

Turėsite puikią progą ir praeities klaidoms taisyti, ypač jei tai susiję su meilės santykiais, – dabar tiks atsiprašyti, taikytis siekiant atkurti nutrūkusį ryšį.

Vakare palanku švęsti, teikti dovanas, romantiškiems pasimatymams – tai džiaugsmo, dosnumo bei meilės metas.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo ruošti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis, kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovoje su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį palanku tvarkyti itin svarbius darbo, piniginius ir turto reikalus, pradėti naujus darbus; patartina nešioti pastelinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Jei jūsų netenkina esamas darbo užmokestis, palanku ieškoti alternatyvių pajamų šaltinių ar mėginti kaip nors keisti savo veiklą, atsisakyti to, kas trukdo gauti naudos. Itin naudingi pasiūlymai, jei bus gauti po 14 val. 30 min., – juos verta priimti. Tai palankus laikas svarbioms finansinėms operacijoms. Beje, galima netikėta dovanėlė iš mylimo žmogaus.

Jautis (04 21–05 20). Palankus metas – jūsų įtaka auga ir sėkmingai išsikovojate naują erdvę veiklai, asmeninei saviraiškai. Antrąją dienos pusę reikalai pajudės sparčiau, bet plėtosis kiek kitaip, nei planavote. Vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas ir geriausia po 14 val. 30 min. Jei jūsų intuicija puiki, imkitės svarbių reikalų, spręskite skolų, mokesčių problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite itin romantiškai nusiteikę – susikaupti darbams bus nelengva. Tad mažiau planuokite ir pasistenkite labiau taupyti jėgas bei laiką. Tiks spręsti svarbius konfidencialius klausimus. Po 14 val. 30 min. gera proga pradėti aiškintis jums svarbias paslaptis ir tvarkyti konfidencialius reikalus. Tiesa, nevertėtų imtis jokių ryžtingų ar pavojingų veiksmų. Vakaras palankus meilės pasimatymams (ypač slaptiems).

Vėžys (06 22–07 22). Nesunkiai įveiksite kliūtis, ypač jei mažiau kitiems pasakosite apie savo ketinimus. Verta ieškoti bendraminčių, pagalbininkų veikloje, ypač jei ji kūrybinė. Šiandien geriau veikti per neoficialius kanalus – renkite dirvą būsimai sėkmei. Kvieskite į pagalbą draugus. Nekitėtas vakaro susitikimas su senu draugu ar drauge gali netikėtai pažadinti snaudusią aistrą.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų sumanymai bus vertingi. Po 14 val. 30 min. palanku kreiptis (ypač moterims) į vadovybę su pasiūlymais, pageidavimais. Ir imkitės jums kraunamų darbų – ne laikas atsisakyti. Būkite atkaklūs ne tik dalykiniuose reikaluose, siekite mylimo asmens pripažinimo. Palanku tvarkyti konfidencialius finansinius reikalus. Likite nuoširdūs artimiesiems, ypač šį vakarą.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas metas – jūsų galimybės plečiasi. Dabar nestigs sumanumo, tad išspręsite painius reikalus. Pakaks erdvės bei laiko reikalingam manevrui. Šios dienos pasiūlymus, ypač gautus po 14 val. 30 min., verta priimti. Turėsite gera progą išspręsti ir įsisenėjusią problemą. Naudingi susitikimai su žmonėmis iš toli ar tais, kuriuos laikote savo mokytojais. Palanki diena kelionėms, viešnagėms, taip pat pramogauti, švęsti, meilės pasimatymams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtingas laikas – tik nereikėtų nusiminti ir rankų nuleisti: per kelias dienas viskas išsispręs jūsų naudai. Dabar jūsų viduje vyksta permainos, kurios gali tapti naujo jūsų gyvenimo pagrindu, pradžia. Beje, jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, kur reikia judėti, kad išvengtumėte galimų problemų, gilinkitės į naują informaciją, savo nuojautas. Būkite atidesni, pagarbesni savo šeimos narių nuomonei.

Skorpionas (10 24–11 22). Spręskite problemas iš esmės, nesismulkinkite ir nesižeminkite priekabiaudami dėl senos skriaudos ar nežymios naudos. Tai geras laikas keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai. Svarbius reikalus tvarkykite per draugus, tarpininkus. Beje, galite sužinoti įdomių, net prieštaringų dalykų apie sau artimus, brangius žmones. Na, o pats sėkmingiausias laikas – po 14 val. 30 min.

Šaulys (11 23–12 21). Ne viskas gali patikti, tačiau dažniausiai nervinsitės dėl niekų. Deja, tai laikas, kai aplinkiniams įtikti lengvai nepavyks. Tad stenkitės darbe nepriekabiauti prie kolegų, atlaidžiau reaguoti į klientų pageidavimus (pretenzijas). Vis dėlto antroji dienos pusė po 14 val. 30 min. atneš sėkmę veikloje, tad nesunkiai įveiksite kilusias problemas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkmė lydės, kad ir kuo užsiimsite. Palankus metas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi. Antroji dienos pusė po 14 val. 30 min. gera romantiškiems santykiams su jums patinkančiu asmeniu užmegzti. Bus gera proga atnaujinti nutrūkusį meilės ryšį. Ir mažiau įtarinėkite mylimą asmenį – kam pyktis meilės dieną?

Vandenis (01 20–02 18). Jausitės kiek išsisėmę – neapsikraukite darbais: jums reikia pailsėti. Jei nesate tikri dėl savo jėgų, geriau atsisakyti rimtų pokalbių arba atidėti antrai dienos pusei po 14 val. 30 min. Tvarkydami reikalus vadovaukitės nuojauta. Vakaras palankus romantiškai vakarienei, meilės dovanoms teikti (arba pirkti) bei kitokioms mažoms šeimos šventėms.

Žuvys (02 19–03 20). Draugų rūpestis – didelė jėga: kartu kalnus nuversite. Ieškokite talkininkų, o patys nepersidirbkite. Neblogas laikas po 14 val. 30 min. aiškintis santykius su sutuoktiniu siekiant suvokti nesutarimų priežastis ir ieškant būdų taurinti bendravimą. Tai bus ir tinkama proga atnaujinti seną draugišką ar romantišką ryšį.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą