Kaip palankiausia sutikti Naujuosius, kad nesupykdytumėte likimo

Ateinantys 2019 metai bus ramūs, sotūs ir atpalaiduojantys, žada astrologė Palmira Kelertienė. Šios astrologinės prognozės visiškai atitinka Rytų astrologiją, mat kitų metų globėja bus Geltonoji (Žemės) Kiaulė.

Kiaulė Kinijoje – gerovės, sotumo, meilės, harmonijos simbolis. Kiaulės metai, pasak Palmiros, vvisada žada gausą, laimingą meilę. Kiaulės metais, bent jau Rytuose, stengiamasi tuoktis, gimdyti vaikus, kad jie būtų turtingi, laimingi.

„Tai bus gerovės metai. Po sudėtingų Šuns metų Kiaulės metai bus atsigaivinimo, sugrįžimo į senas geras vėžes, poilsio metai. Kiaulaitė nors ir turtinga, bet nepersidirbanti. Kiaulės metai bus palankūs ir patingėti, ir atsipalaiduoti, ir tiesiog leisti sau pasidžiaugti gyvenimu“, – sakė astrologė.

Nors Europoje kiaulė siejama su taupykle, taupyti kitąmet neteks: tai metai, kai pinigai leidžiami. Reikia būti dosniems, nešykštėti, nevaržyti savęs: kuo daugiau išleisite, tuo daugiau sugrįš.

Vienas sėkmingiausių ir palankiausių Kiaulės metų spalvų derinių – pastelinė gelsva su juoda, mat kiaulė kinų siejama su vandens stichija, o vandeniui priskiriama juoda spalva. Tiesa, tai taps aktualu tik nuo vasario 4 dienos, kuomet pagal Rytų kalendorių prasidės tikrieji Kiaulės metai.

Derėtų įtikti Saturnui

Sutinkant Naujuosius Kiaulės metų atributai dar nebus tinkami – nei geltona spalva, nei puošyba. Atvirkščiai – šiemet išpuolė be galo reta planetų padėtis, pasitaikanti tik kas 29 metus, kai Saulė susijungusi su Saturnu.

„Saturnas – pati griežčiausia planeta, susijusi su griežtumu, askeze, minimalizmu. Saturnas – asketas, kuriam svarbu darbas, reikalai, karjera, disciplina. Saturno užduotis – nukapoti viską, ko nereikia, viską, kas gali trukdyti. Turėti minimumą ir jį taupyti, kad nueitum iki galo ir pasiektum savo tikslą. Simboliškai Saturnas atitinka kalno viršūnę. Kol žmogus ją pasiekia, neretai viską išbarsto“, – vaizdžiai kalbėjo Palmira.

Saulė su Saturnu – labai reta situacija. Manoma, kad labai prieštarauti esamai planetų padėčiai sutinkant Naujuosius metus nereikėtų. Pažeidžiant tuos įstatymus galima sau pakenkti, pritraukti problemas ar bent jau nepasinaudoti siūlomomis galimybėmis.

„Naujuosius sutikite griežčiau, minimalistiškai, bet ypatingų pramogų, be ypatingų kompanijų. Vos ne dalykiškai, su savais, su tėvais, seneliais arba net ir su savo viršininku.

Gerai Naujuosius sutikti su žmonėmis, kurie jums gali padėti padaryti karjerą, kurie jums yra idealas, kurių keliu norėtumėte sekti, į kuriuos norėtumėte būti panašūs. Galima bent jau pasikabinti to, kas jums atrodo idealas versle ar politikoje, portretą“, – patarė astrologė.

Šių Naujųjų metų sutikimo simbolika visai nešventinė – tai karjera, karjeros aukštumos. Be to, šiemet sutinkant Naujuosius Saulė patenka į ypatingą karališką laipsnį. Todėl per Naujuosius geriausia galvoti, o dar efektyviau – užsirašyti ant lapelio norus apie karjerą. Labai palankūs Naujųjų metų sutikimai su darbo kolektyvu.

Apranga ir spalvos

Saturnas – asketas, todėl nei puošyba nepageidaujama nei interjere, nei aprangoje. Jokių blizgučių, nebent jums ant kaklo blizgėtų didelis mėlynas safyras. Šalia safyro dar tiktų dideli deimantai.

Jeigu tokių neturite, su bižuterija nežaiskite, nes Saturnui tinka tik natūralūs akmenys, tik tai, kas yra vertinga, svaru. Geriau vienas didelis ryškus papuošalas, nei daug smulkių.

Mėlyna – pagrindinė Naujųjų metų sutikimo spalva. Tamsiai mėlyna – pati palankiausia. Prie mėlynos spalvos galima derinti juodą ir baltą.

Kalbant ir apie interjerą bei maistą, viskas turi būti stilinga ir labai brangu.

Drąsiai aukitės aukštakulnius batelius – sveikintina viskas, kas padeda suteikti ūgio. Labai tinkami aukšti kėdžių atlošai, aukštos taurės.

Švęsti patartina viršutiniame būsto aukšte, ant stogo, kalno viršūnėje, aplankyti piliakalnį, jeigu yra galimybė.


Komentarai

  • 52CMBI8 www.yandex.ru
    prieš 13 minučių
    52CMBI8 www.yandex.ru
  • Stepas
    prieš 24 minučių
    Na,kaip galima tikėti tokia, kuri tyčiojasi is Jėzaus vardo proxy Palmiros horoskopai komentarų priedanga. Vadinasi, kad lb blogai bus tiems,kurie su ja susitiks.
  • Liudmila
    prieš 5 minučių
    Palmira K. Mokėsi pas P.Globą. Jie abu šių metų neatspėjo. Palmira sake, kad geri bus metai, gausingi, verslingi, keliauti reikia kuo toliau, net pandemijos neįžvelgė. Apie ją sužinome: kontrobandiniai horoskopai,aklieji horoskopistai,dviratininkai kovo septynioliktą ,prognozės siems metams,prezidento rinkimams, straipsniuose. Taip pat kalba MR klausk drąsiai balandzio 25 apie palmirę,straipsnis koronovirusas ir Palmira.
  • Pavojinga ji
    prieš 50 minučių
    Biblija:Įst 18,10-14 10 Nebus tarp jūsų tokių, kurie leistų savo sūnų ar dukterį per ugnį, nei ateities spėjėjų, nei ženklų aiškintojų, nei kerėtojų, nei burtininkų, 11 nei žavėtojų, nei mirusiųjų dvasių iššaukėjų, nei žynių, nei raganių. 12 Visi, kurie taip daro, yra pasibjaurėjimas Viešpačiui, ir už tokias bjaurystes Jis išnaikins tas tautas, prieš tau užimant kraštą.



  • Mch 5,12
    12 išnaikinsiu burtininkus tavo krašte, ir nebebus tavyje žynių.

    Įst 17,2-5
    2 Jei tavo krašte, kurį Viešpats, tavo Dievas, tau duos, būtų vyras ar moteris, kuris nusikalto Viešpačiui, tavo Dievui, sulaužydamas sandorą
    3 ir tarnaudamas svetimiems dievams bei garbindamas juos arba saulę, mėnulį ar kitą dangaus kūną, ko aš jums neįsakiau daryti,
    4 ir apie tai tau bus pranešta, tai rūpestingai ištirk, ar taip iš tikrųjų yra. Jei padarytas toks nusikaltimas Izraelyje,
    5 išvesk vyrą ar moterį, padariusį tą bjaurų nusikaltimą, prie miesto vartų ir užmušk akmenimis.

Parašykite komentarą