Dvilypis metas, pakanka sėkmės ir povandeninių akmenų

Dvilypis metas, kai pakanka sėkmės, pučia palankus vėjas, tačiau gausėja ir povandeninių akmenų, – deja, jau bus smarkiai jaučiama Saulės užtemimo (sausio 6 d.Ožiaragio ženkle) įtaka, tad galime tapti neatsargesni, greičiau pasiduoti įtaigai ir virsti geru grobiu sukčiams.

Tad nestigs entuziazmo, bet ir nerimo, įtampos, norėsis ko nors svarbaus, ypatingo ar naujo, atrodys, kad nieko nėra neįmanoma, bet vos tik ko nors rimčiau imsitės, atsiras neaiškių kliūčių, reikalas ims strigti. Ir tai nėra blogai, nes ši diena susijusi su įvairių ciklų užbaigimu – ko nors naujo pradėti, žadėti, įsipareigoti, tvirtinti sutartis netinka. Tad imkitės nebaigtų, atidėtų darbų, spręsti įsisenėjusias, užleistas problemas – pavyks kai ką suprasti, išsiaiškinti ir rasti puikią išeitį, nes tai bus įkvėpimo, savotiško nušvitimo metas.

Jei norite, kad diena būstų sėkminga, mažiau planuokite, nieko nedarykite per jėgą, nesiimkite ko nors siekti dirbtinai. Dabar verta pasiduoti impulsui, naudinga taikytis prie aplinkybių ar žmonių. Siekite bendrauti, sutarti, labiau pritarti nei opozicionuoti... Itin venkite konfliktų, su niekuo nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite taikytis. Ir būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte, neužgautumėte.

Geras laikas imtis seniai suplanuotos reorganizacijos. Palanku dirbti su sudėtinga informacija. Kad ir kuo užsiimsite, nereikėtų skubėti, imtis tvarkyti skubių reikalų – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių.

Šiandien palanku sudaryti sąjungas, ypač kūrybines. Puiki proga bičiuliškiems susibūrimams, naujoms pažintims užmegzti – vyraus optimistinis požiūris į draugystę, partnerystę, tad ieškokite bendraminčių. Labiau pasitikėkite bičiuliais, kolegomis, ypač jei jie sutinka pasidalyti su jumis rūpesčiais, atsakomybe. Puiki proga ko nors prašyti ar reikalauti (tik mandagia forma), ką nors įrodinėti, bet ne pyktis. Geras laikas kelionėms.

Tačiau daugiausia dėmesio derėtų skirti šeimai, namams, santykiams su artimaisiais. Pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šios dienos pokalbiai gali labai suartinti – tik mokėkite girdėti ir jausti kitą, patys irgi nevenkite būti atviri bei nuoširdūs.

Tai susitaikymo metas, kai randama išeitis. Atpalaiduokite fantaziją – kils puikių idėjų. Netinka nieko naujo pradėti ar imtis sunkių, varginančių darbų, tiesa, derėtų baigti senus darbus, net jei tai būtų sunku. Nors ne laikas imtis praktiškai įgyvendinti idėjas, gerai tam ruoštis.

Palanki diena švęsti, kultūros ir meno, labdaros renginiams bei meilės pasimatymams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti; patariama nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Gera diena – turite nemenkų galimybių įgyti persvarą. Verta pasinaudoti šiuo metu gaunamais pasiūlymais, ypač iš užsieniečių (tik neskubėkite jų įgyvendinti). Tinkamas laikas apmąstyti būsimas keliones (dalykines bei asmenines) ir joms pradėti ruoštis, taip pat susitikti su žmonėmis iš toli – dalykiniais partneriais, giminaičiais.

Jautis (04 21–05 20). Pirmas impulsas teisingas, tačiau tvarkydami reikalus nesivadovaukite emocijomis, pataupykite jas meilės pasimatymui – jūsų aistros bus įvertintos. Aktyviai veiklai ši diena nėra labai tinkama – atidėkite savo rūpesčius rytdienai ar kitai savaitei. Beje, tiks prašyti konfidencialios finansinės pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Puiki proga siekti bendradarbiauti, stiprinti partneriškus santykius, tiek dalykinius, tiek santuokinius. Patartina ieškoti ir naujų sąjungininkų, rėmėjų – pajusite, su kuo bus naudingiau bendradarbiauti. Beje, jei negalite iš kelių gerbėjų išsirinkti, su kuriuo būtumėte laimingi santuokoje, atsipalaiduokite, kai būsite alkani, ir įsivaizduokite, su kuo jums bus skanu valgyti, o su kuo ne.

Vėžys (06 22–07 22). Darbui ši diena nėra labai tinkama – rytdienai ar kitai savaitei atidėkite itin sunkių uždavinių sprendimą. Tiesa, diena bus palanki teoriškai spręsti problemas – išvysite anksčiau nepastebėtas išeitis. Tinkamas laikas ir profesinėms konsultacijoms. Palanku tikrintis sveikatą, valyti organizmą (tai reikėtų spėti iki sekmadienio).

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmės metas tęsiasi – aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant bet kokius reikalus. Tik raskite laiko ir meilės pasimatymui. O jei norite sustiprinti santykius su antrąja puse, irgi verta paskirti sutuoktiniui meilės pasimatymą romantiškoje aplinkoje. Beje, naujų romantiškų santykių užmegzti šiandien nepatartina. Derėtų vengti ir neištikimybės.

Mergelė (08 23–09 22). Neužsiimkite atsakingų reikalų tvarkymu. Ir neskubėkite – jums reikia išgirsti save, taip pat artimuosius. Darykite taip, kaip jaučiate, atsižvelkite į artimųjų nuomonę bei pageidavimus ir tikrai neapsiriksite. Spręskite bendravimo šeimoje problemas – jums pavyks susitaikyti ar sutaikyti namuose besivaidijančius artimuosius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gerų sumanymų metas. Tik venkite paviršutiniškumo vertindami situaciją, išgirstas naujienas – dabar iliuzijų metas, kai per daug sureikšminame tai, kas neperspektyvu, ir praleidžiame, neįvertiname to, kas naudinga. Vis dėlto ši diena puiki bendrauti su draugais, giminaičiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Nurimstate, atgaunate jėgas. Šiandien jūsų intuicija tampa aiškiaregiška sprendžiant materialias, finansines problemas, tad pasikliaukite ja. Įsiklausykite į savo nuojautas – jos padės ne tik rasti naują pajamų šaltinį, bet ir išspręsti nesantaiką su mylimu žmogumi ar užmegzti jums svarbią pažintį. Palankus metas teikti dovanas sutuoktiniui siekiant susitaikyti.

Šaulys (11 23–12 21). Dabar daug kas priklauso nuo jūsų valios! Tik tarkite žodį, tik paspauskite ranką tam, kam reikia, ir Sezamas atsidarys... Intuicija jums padės rasti kelią į net labai užsispyrusio ar priešiško žmogaus širdį bei protą, tad jūsų problemos gali imti stebuklingai spręstis. Tiesa, itin svarbius susitikimus bei susitarimus derėtų atidėti rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tiesiog gyvenkite, jauskite. Nedirbkite, patinginiaukite. Galite išgirsti, suprasti svarbius dalykus, apie kuriuos anksčiau nepagalvojote, net atskleisti paslaptį. Vertėtų analizuoti savo sapnus, nuojautas bei nuogirdas, ieškoti dingusių dokumentų, daiktų ar žmonių, kurie nuo jūsų slepiasi. Galite sužinoti ir kai ką svarbaus (gal net slepiamo) iš jūsų šeimos istorijos.

Vandenis (01 20–02 18). Šaunių pasiūlymų bei draugiškos pagalbos metas. Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, nors radikalių sprendimų priėmimo geriau vengti arba atidėti rytdienai. Tiesa, jei gimėte vasario 5–8 d., tai netinkamas laikas imtis ko nors svarbaus, atsakingo, nebent neturite kur trauktis.

Žuvys (02 19–03 20). Intuityviai pajusite, koks darbas jums tinkamas, ko karjeroje jums reikia siekti ir kaip. Nebijokite pasikliauti tėvų arba bendradarbių, šefo nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina. Dabar ateis pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas, reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams (tik venkite įsipareigoti, verčiau atidėkite tai rytdienai). Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą