Prasideda laimingas metas

Prasideda laimingas metas – ima ryškėti šviesa tunelio gale, pranašaujanti plačius horizontus! Taps svarbu susitelkti dėl esminio tikslo! Pats laikas paskelbti kryžiaus žygį dėl savo svajonės! Padarykite bent ką nors, kad priartėtumėte prie jos. Tad susitelkite, neišvaistykite jėgų niekams. Gero laiko nebus daug – savaitgalis bei kitos savaitės pradžia. Nors darbo savaitės pabaiga, būsite veiklūs, kupini jėgų, apimti naujų sumanymų. Tai naudingas laikas dalykiniams susitikimams, ypač su užsieniečiais, naujos veiklos pradžiai, atsakingiems veiklos dokumentams pasirašyti, taip pat gerai spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tinka dirbti su nauja, sudėtinga profesine informacija. Palanku su prašymais ar pasiūlymais kreiptis į savo šefą, valdininkus, visuomenines organizacijas. Gera diena įsipareigojimams prisiimti ir įvairiems susitarimams tvirtinti. Profesinė sėkmė lydės tuos, kurie susikaupę, neskuba, bet moka neatsilikti, išgirsti naujienas ir prisiderinti prie pakitusių reikalavimų. Gautų rezultatų irgi nesureikšminkite, nesipuikuokite – veiksmas bus svarbiau už pasiekimą. Tai puikus laikas bendrauti, pažintims užmegzti. Atsiras ir gerų patarėjų, net pagalbininkų, tiktai stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, itin svarbūs moterims ir įsimylėjusiems. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti indą, stiklą, stiklinį daiktą – gresia vienatvė, galite netekti draugų; jei saga ištrūktų – liga; jei sugestų spyna, raktas sulūžtų ar jį pamesti – nuskurdimas ar giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei jums kas nors pokštą iškrėstų – sėkmė, laimė; ryte išeinant iš namų išgirsti vaikų juoką ar išvysti juos žaidžiančius – praturtėjimo požymis; jei ant lango paukštis nutūptų ar į namus įskristų – laukia maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus kelionėms, svarbiems susitikimams, įvairiems šventimams, pramogauti, taip pat vertingai technikai įsigyti.

Avinas (03 21–04 20). Pats laikas susiimti ir padaryti tai, ką buvote pažadėję partneriams, sutuoktiniui, draugams, artimiesiems, taip pat atlikti vilkinamus darbus. Sėkmingas metas užmegzti partneriškus santykius su įtakingais asmenimis, užsieniečiais ar turtingais draugais. Tinkamas laikas įvairiems partneriškiems susitarimams. Palanku tvarkyti teisinius reikalus. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus – pats laikas atitaisyti bendravimo klaidas (tik būkite kantrūs, rūpestingi).

Jautis (04 21–05 20). Puikus laikas – verta tvarkyti skubius, svarbius ir atsakingus dalykinius reikalus. Tinkamais šios dienos veiksmais galima užbėgti galimiems nemalonumams už akių, net užkirsti kelią intrigoms. Gera diena tiems, kurių veikla susijusi su užsieniu arba kurie ieško darbo užsienyje. Tinka pasirašyti darbo sutartis (itin gera proga su užsieniu). Verta priimti šios dienos pasiūlymus dėl paaukštinimo, naujos veiklos ar plėtros. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Dvyniai (05 21–06 21). Gali užlieti kilnaus džiaugsmo banga, ateiti suvokimas, kokie laimingi esate su tais, kuriuos mylite. Pasistenkite dėl jų padaryti viską, ką galite. Tai sėkmės diena. Palankus metas kūrybinių, laisvųjų profesijų žmonėms – jų laukia praregėjimas (nušvitimas). Tinkamas laikas teikti vertingas dovanas savo vaikams, mylimam žmogui. Puiki diena, kai pasiseka apgalvotos avantiūros, kai pagaliau pajuda beviltiškas reikalas, kai išsisprendžia įsisenėjusios problemos. Jums seksis!

Vėžys (06 22–07 22). Klausykitės savo vidaus balso, tikėkite nuojauta – ji bus pranašiška. Galima imtis atsakingų dalykinių reikalų, nes puikiai jausite ateities perspektyvas. Vis dėlto šiandien reikėtų pataupyti jėgas darbe – dabar turi būti svarbiau namai, šeima. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus (pasistenkite išpildyti nors vieną artimųjų svajonę). Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais. Puiki diena nuoširdžiam pokalbiui su senu draugu – galite daug ką suprasti apie save ir savo ateitį.

Liūtas (07 23–08 22). Švelnumu, nuoširdumu laimėsite daugiau, nei manote, – jautraus elgesio magija taps akivaizdi. Bendraukite, kalbėkitės apie savo rūpesčius, spręskite emocines problemas su artimaisiais, giminaičiais, draugais ir kolegomis. Neatsisakykite padėti seniems draugams – tai padės ir jums siekti naujų laimėjimų. Palanku su darbdaviu aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Tinka priminti apie žadėtas naujas pareigas, paaukštinimą. Tinka pasirašyti atsakingus dokumentus. Svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi palankus vakaras.

Mergelė (08 23–09 22). Viskas šiandien tik į gera – tai naudos ir sėkmės metas. Gera proga piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, ieškoti pagalbos, paramos. Palanku kreiptis į socialines ir labdaros organizacijas, aukštus, įtakingus asmenis. Šios dienos veiksmai jums padės įgyti stabilumo, įtvirtinti pergales, tad pagalvokite, kaip geriau apdrausti sukauptą turtą, kur geriau investuoti pinigus. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam. Palanku vakare ką nors įteikti sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki diena. Būsite energingi, tiesa, ir gana impulsyvūs, tad svarbu neskubėti daryti išvadų. Vis dėlto tai pergalės ir lyderystės metas, kai galite ilgam įsitvirtinti perspektyvioje pozicijoje. Tad pats laikas pakovoti su neišvengiamybe. Beje, draugai, giminaičiai gali naudingai padėti tvarkant finansinius ar nekilnojamojo turto reikalus. Labiau pasirūpinkite mylimu žmogumi, sutuoktiniu, artimaisiais – jiems gali pristigti jūsų dėmesio. Šiandien labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – į jus bus kreipiama daug dėmesio.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite atidūs nuojautai, nedarykite to, ko nesinori. Dabar svarbu nepersidirbti, nepervargti, nebendrauti su tais, su kuriais nesinori. Kita vertus, pajusite, kas jums išties gali padėti, kuo galite tikėti, pasikliauti. Būkite atidesni sutuoktinio žodžiams, nuomonei, patarimams. Gera diena susitikimams su partneriais, kuriais pasitikite, ir svarbioms sutartims, kurios tinkamai parengtos, pasirašyti. Palankus metas sveikatai stiprinti, gydymosi kurso pradžiai.

Šaulys (11 23–12 21). Puiki diena – žvaigždžių laikas, kai viskur ima sektis, kai galima pakreipti įvykius norima linkme. Dabar tapsite stipresni, laisvesni, daug kas priklausys nuo jūsų valios ir įkvėpimo. Verta priimti svarbius sprendimus tiek dėl darbo, karjeros, tiek dėl gyvenamosios vietos ir šeimos – tai gerųjų permainų metas. Dabar jus parems draugai, įtakingi asmenys. Jūsų laukia džiugūs susitikimai, malonios staigmenos, tad verta daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei būsite užsispyrę, pasieksite viską, ypač tvarkydami reikalus, susijusius su darbu, karjera. Gera proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, tiesa, duoti pažadai nebus greitai ištesėti. Per darbus neužmirškite savo artimųjų – pasistenkite jiems labiau pasitarnauti, pareikšti savo dėkingumą. Tai tinkamas laikas ir ryžtingam pokalbiui su mylimu žmogumi, nenorinčiu suprasti jūsų norų, svajonių, nesutinkančiu su jūsų planais.

Vandenis (01 20–02 18). Palanki, sėkminga diena, kai apima azartas ir norisi vis daugiau. Norėkite, šiandien būsite teisūs, nes dabar puikiai nutuokiate, kuria linkme judėti, ką daryti, kad laimėtumėte savo didįjį prizą! Tai puikus laikas dalykinėms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, svarbiems susitarimams ir sandoriams tvirtinti. Jei vargstate kurį laiką su kokiu nors užsispyrėliu, pasikalbėkite su juo šiandien – pavyks įtikinti savo nuomonės teisingumu. Beje, tai, ko jums reikia, toli neieškokite: stebuklai visai šalia, panosėje!

Žuvys (02 19–03 20). Tai finansinių problemų sprendimo (rasite tinkamiausią išeitį) ir skolų grąžinimo metas – sąžinė primins, kam ir ką esate skolingi (ne tik materialiai). Laimėsite, jei kam nors skolą atleisite, jei duosite prašančiam. Nebūkite šykštūs nei svetimiems, nei saviems. Palanku tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus, tinka ieškoti investuotojų, ypač užsieniečių. Rizikuoti šiandien (taip pat rytoj, poryt) galite – drąsūs sprendimai pasiteisins. Beje, šiandien svarbu ką nors gero padaryti sutuoktiniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą