Tai iliuzijų diena

Sudėtinga diena, kai bus svarbu susitelkti į tai, ko reikia, ir atsiriboti nuo visko, kas nereikalinga, kas gali išblaškyti, suklaidinti. Tai iliuzijų diena, kai ne viską matysime, ne viską suprasime taip, kaip yra iš tiesų, kai nereikia skubėti niekuo patikėti, nieko teigti. Tad mažiau vilkitės, mažiau tikėkitės. Kad ir ką išgirsite, nuspręsite, kad ir kas jums bus pasiūlyta, tai neatneš laukiamų ar žadamų rezultatų.

Nebus lengva logiškai vertinti situaciją ir priimti racionalius sprendimus, tačiau šiandien reikia stengtis būtent taip pasielgti. Pakaks painiavos, nesusipratimų, vis dėlto ant nieko nepykite, nieko nebauskite, apskritai venkite konfliktuoti. Niekam nieko nežadėkite, už nieką nelaiduokite. Atidžiai analizuokite jus pasiekiančią informaciją – nebūkite lengvatikiai. Daugiau dėmesio skirkite savo bei tų, su kuriais atliekate bendrą darbą, klaidoms ieškoti. Beje, melagiai, sukčiai šiandien bus aktyvesni.

Bus didelė automobilių avarijų, vagysčių tikimybė. Itin reikėtų pasisaugoti sukčių bei ilgapirščių prekyvietėse, transporte. Neužmegzkite naujų pažinčių, ypač venkite iš toliau atvykusių žmonių. Niekam nepatikėkite savo pinigų, dokumentų, taip pat venkite įvairių tarpininkų, ypač skambinančių telefonu.

Tai gana nepalanki diena transporto, informacijos tarnyboms, taip pat tiems, kurie mokosi, bei jų pedagogams, prekybininkams, dirbantiems protinį darbą. Išaugs nelaimingų atsitikimų einant, važiuojant tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus – galite arba ką nors svarbaus pamesti, arba vagį suintriguoti.

Dirbant su aštriais, pavojingais instrumentais bus svarbu labiau pasaugoti rankas, pirštus. Problemos laukia ir per apsvaigusius asmenis, tad bent jau patys svaigalų venkite. Diena bus netinkama pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs sapnai saulei tekant. Pranašiški tik konkretūs sapnai arba košmarai. Gerai buvo skristi virš žemės, savo vardą išgirsti. Blogai atsidurti rūsyje, kristi, būti žemėmis užpiltam, medžius kirsti, valtimi plaukti – gresia liga, jėgų praradimas, nelaimė šeimoje, netektys. Blogai buvo regėti banknotus – nuostoliai, tačiau monetas – gerai, tai pinigai bei sėkmė, tiesa, toli nuo namų.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas, gresia materialiniai nuostoliai, ant kelių netyčia vandens užsipilti – apkalbos, jei nagas nulūžtų – konfliktas, muštynės, įstrigti kur nors judant, apsivilkti drabužį išvirkščiai.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti, rasti gatvėje odinį daiktą, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, sutikti baltą katiną (juolab gauti dovanų).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis po 11val. palankus įvairiems reikalams tvarkyti; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės jums bei aplinkiniams blaiviau pažvelgti į situaciją ir neapsirikti. Tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti daiktų (ypač telefonų), transporto priemonių, taip pat pinigų (jų investuoti irgi) ir pasirašyti svarbių dokumentų. Tiesa, pasistenkite skolas grąžinti. Beje, dėl neatidumo, išsiblaškymo irgi galite patirti nuostolių, tad niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai.


Jautis (04 21–05 20). Iš jūsų gali būti daug pareikalauta, tačiau nepamirškite, kad tai – kritinė diena. Ne laikas dabar aiškintis santykius su vadovybe, tėvais ar artimaisiais. Tai apgaulingas laikas, kai maža klaida bendraujant su vadovybe ar veikiant gali atnešti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Ir netikėkite tuo, ką girdite, ką matote, – nuosavos ausys bei akys ir net nuojauta gali apgauti. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Sudėtingas metas vairuotojams – elkitės apdairiau, santūriau.

Dvyniai (05 21–06 21). Pavojingas metas. Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų, skubotų veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais, jų nuomone – jūsų pavojaus nuojauta gali snausti. Neverta imtis atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip padarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą, taip pat savo rankines, pinigines, mobiliuosius telefonus. Neatidumas, greičio viršijimas prie vairo gali būti lemtingas.

Vėžys (06 22–07 22). Būtų protinga atsisakyti bendravimo (ypač su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais), ilgiau vieniems pabūti – taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką pasiduosite spaudimui ir priimsite kompromisinį sprendimą. Beje, nuo jūsų diplomatiškumo priklausys, ar kilsite toliau karjeroje. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Šefas bus linkęs jums priekaištauti – jo šiandien verta vengti, svarbų pokalbį su vadovybe atidėti rytdienai. Jei gausite iš jo vertingų pasiūlymų, neskubėkite apsispręsti (bent iki rytdienos). Kita vertus, šiandien duotą žodį šefas gali tiesiog pamiršti ar vėliau kitaip interpretuoti. Bus sveika labiau atsiriboti, likti nepriklausomiems nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir į juos nesikreipkite. Saugokitės vagių, liežuvautojų, netikėkite paskalomis. Būkite itin atidūs kelyje – ne laikas rizikuoti.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Jūsų reputacijai gali būti suduotas smūgis. Profilaktiškai geriau vengti savo viršininko – galite patekti į nemalonę. Reikėtų saugotis ir norinčių jus nupirkti, patiems taip pat ne laikas siūlyti kokias nors „gėrybes“, kad laimėtumėte reikiamo asmens palankumą. Nukentėsite ir tuomet, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laisvo laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.


Svarstyklės (09 23–10 23). Nuovargis, susierzinimas gali rimtai išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Svarbių sprendimų priimti netinka – tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti sprendžiant ne tik finansinius klausimus, bet ir meilėje. Neforsuokite jokių problemų sprendimo. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams irgi nepalankus metas. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu ir priekaištauti.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite sąmoningi bet kurioje situacijoje. Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Beje, nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Blogas laikas teisiniams reikalams tvarkyti, susitarimams, sandoriams tvirtinti. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Pagarbiai vertinkite antrosios pusės žodžius, net jei jie atrodys nepriimtini. Itin būkite apdairūs prie vairo – galimi netikėti automobilio gedimai. Beje, ypač nereikėtų pažeidinėti eismo taisyklių.

Šaulys (11 23–12 21). Jums keliami reikalavimai vargu ar bus teisingi ir įvykdomi. Tačiau neverta dėl to ginčytis – nieko neįrodysite. Tad nurimkite – jau rytoj aplinkiniai bei jūs atgausite sveiką protą, o šiandien galite būti priversti nuveikti daug kvailų ir nereikalingų dalykų namuose ir darbe. Tačiau būkite kantrūs – nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite ir būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu – galite padaryti bjaurokų klaidų. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Galimi buitinės technikos gedimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubinkite įvykių eigos, dar ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kalbėti, rašyti. Nepalanku aiškintis meilės santykių. Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto klausimų. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite finansų srityje. Nesipykite su savo vaikais – taip galite juos pastūmėti negeriems žingsniams.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankus metas svarbiems reikalams (ypač finansiniams) tvarkyti, deryboms, susitarimams. Su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite – galimas dalykas, kad esate per skubėjimą pražiopsoję daug svarbių dalykų tvarkydami savo reikalus. Nieko naujo nesiimkite, darykite tai, ką geriau žinote. Ieškokite senų klaidų, taisykite jas. Galimos problemos (bei išlaidos) dėl vaikų, bet neskubėkite ant jų pykti. Nuostoliai tikėtini ir kelyje. Saugokitės vagių bei melagių. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių.

Žuvys (02 19–03 20). Bus sunku išlikti santūriems – kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis būti objektyviems. Tai sudėtingas metas, kai galite likti neišgirsti, nesuprasti, neįvertinti. Deja, galimi apmaudūs nesusipratimai su aplinkiniais, tad kuo mažiau bendrausite, ką nors teigsite, aiškinsite, tuo geriau. Geriausia elgtis pagal trijų beždžionėlių principą: „Negirdžiu netikusių žodžių, nematau netikusių vaizdų, nekalbu netikusių žodžių.“ Ir nepasirašinėkite atsakingų dokumentų. Būkite itin atsargūs kelyje. Saugokitės vagių, melagių, sukčių.


lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą