Tai puiki proga susivokti savyje

Nusiraminimo, susitaikymo, darnos atgavimo metas. Tai puiki proga susivokti savyje. Netinka pykti, ko nors barti ar santykių aiškintis.

Tiks gilintis į neaiškius, nesuprantamus dalykus tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose. Neblogai nutuoksite apie pirmines priežastis, pastebėsite trūkumus, klaidas. Galima imtis ko nors sudėtingo, sunkaus – būsite ganėtinai optimistiški, organizuoti ir sugalvosite efektingų būdų įveikti susikaupusius sunkumus. Vis dėlto netiks pradėti naujų darbų. Būkite atidūs dirbdami su informacija, tardamiesi, dokumentus pasirašydami – galite ko nors nepastebėti, apsirikti.

Nors diena ir palanki dalykiniams reikalams tvarkyti, reikėtų vengti skubotų sprendimų, neapgalvotų pažadų. Palanku tvirtinti sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos, bei kitokius svarbius dokumentus, kuriems deramai pasirengta. Spręskite teisines problemas.

Laukia romantiškas vakaras, geras meilės pasimatymams. Bet kokiu atveju vakarą skirkite atsipalaiduoti – nereikėtų varžyti savo laisvės. Gerai susitikti su draugais, aplankyti mėgstamas pramogų vietas.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas. Saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe, jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu.


Blogas ženklas: jei be priežastie gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis itin palankus intuityviems ar dirbantiems kūrybinį darbą asmenims; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Darbų gausės – nepraraskite kantrybės, būkite atidesni detalėms, instrukcijoms bei kolegų nuomonei. Verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Ir neskubėkite įsižeisti – ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su mylimu žmogumi, vaikais, taip pat su kolegomis, šefu. Palanku tikrintis sveikatą ar pradėti sveikatingumo kursą.

Jautis (04 21–05 20). Smagi diena – jūs kūrybingi, žavūs, įdomūs. Pats laikas ką nors siūlyti vadovybei, pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Geras laikas reklamai. Itin palanki diena laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams. Kad ir kuo užsiimsite, nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras. Ir nepriekaištaukite, nepavyduliaukite sutuoktiniui, žmogui, kurį mylite.


Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atidesni spręsdami reikalus, apie kuriuos jums trūksta informacijos. Aiškinkitės slaptas nesėkmės priežastis, mėginkite painioti intrigų kamuolį. Tik patys į nieką nesivelkite – nebūkite labai patiklūs. Kita vertus, tai tinkamas laikas apibendrinimams, išsamioms išvadoms, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Šiandien imkitės tik to, ką gerai išmanote. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Intuityviai atsirinksite, kas melas, o kas – tiesa. Geras laikas darbui su informacija, pasitarimams, įvairiems susitikimams bei pažintims atnaujinti ar užmegzti. Gali apimti įtarimai be pagrindo, kaip ir kilti pasitikėjimas tuo, kurio reikėtų pasisaugoti. Būkite itin atidūs ir susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite bent kelis kartus gautą informaciją.

Liūtas (07 23–08 22). Nepristigs realybės jausmo vertinant savo bei partnerių finansines galimybes, tad galima priimti svarbų sprendimą. Tinkamas laikas ilgalaikiams finansiniams sprendimams. Palanku spręsti buitines problemas. Tiesa, visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse. Beje, tai gera proga romantiškai vakarienei, mielai dovanai.

Mergelė (08 23–09 22). Gera diena – tvarkykite svarbius reikalus nebijodami rizikuoti. Daug kas priklausys nuo jūsų energingumo bei asmeninio įtaigumo. Tinkama proga ir pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį. Būkite atidesni savo antrosios pusės poreikiams, jausmams. Svarbu būti atidesniems kelyje, taip pat vengti ginčų su įvairiais pareigūnais, vadovybe bei kolegomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori. Atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priimti atsakingų sprendimų, tiek asmeninių, tiek dalykinių. Atidėkite tai artimiausioms dienoms. Vakaras palankus susitikti su senu draugu.


Skorpionas (10 24–11 22). Reikalai tvarkosi, daug padeda draugai. Vis dėlto nereikia skubinti įvykių, dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Jei keliate sau bei aplinkiniams pernelyg aukštus reikalavimus, šiandien dėl to teks pasinervinti. Tiesa, darbe savo užduotis turite atlikti nepriekaištingai. Beje, mažiau planuokite – aplinkybės gali susiklostyti kitaip, nei tikėsitės.

Šaulys (11 23–12 21). Nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, kas kunkuliuoja sutuoktinio širdyje, – suklysite. Galite susidurti su sukčiavimu tvarkydami teisinius, finansinius reikalus – nežiopsokite. Paisykite jums keliamų reikalavimų darbe, priešingu atveju jau kitą savaitę galite patirti nemalonumų dėl nepakankamos kokybės. Vis dėlto tai geras laikas svarbiems dalykiniams susitikimams, susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuotaika giedrėja – jūs vėl tikite sėkme ir ji jus lydės. Geras laikas reikalams tvarkyti, vykti į dalykines keliones, taip pat susitikti su draugais, giminaičiais. Tik nepraraskite savitvardos, ypač spręsdami meilės, taip pat finansines problemas. Vis dėlto turite progą kai ką pakeisti savo naudai, pelnyti įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijas. Tiks susitikti su svarbiais asmenimis.

Vandenis (01 20–02 18). Sunkoka – nerizikuokite turimais pasiekimais, karjera. Dabar prireiks daug ištvermės. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – tai ne išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas. Tad nesivelkite į ginčus, nekritikuokite, nepykite. Verta kur nors išvykti, pakeisti aplinką ir leisti laiką su bičiuliais. Venkite santykių aiškinimosi su artimaisiais. Svarbių reikalų tvarkymą verčiau atidėti.

Žuvys (02 19–03 20). Nurimkite – pats laikas kiek nors atsipūsti. Puiku būtų patikėti savo darbus porininkui, sutuoktiniui ir ramiai pasidžiaugti bičiulių draugijoje. Beje, tai neblogas laikas susitarimams, dokumentams tvirtinti. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite atidesni, labiau susikaupę. Nekritikuokite savo šefo bei sutuoktinio. Dabar palanku taikytis.

lrytas.lt informacija 

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą