Pavyks ir vilką pamaitinti, ir avį apsaugoti

Savotiškas metas – agresija ir gerumas bus suderinami. Pakaks energijos, veržlumo, kovingumo, tačiau neapims pyktis ar keršto jausmas. Norėsis (ir pavyks) ir vilką pamaitinti, ir avį apsaugoti, ypač jei šios užduoties imsitės antrą dienos pusę, po 12 val. 30 min. Toks nebūdingas taikos bei kovos derinys itin veiksmingas sprendžiant lyderystės arba meilės problemas.

Tai neblogas metas trumpalaikiams susitarimams, tiesa, finansiniai susitarimai turi būti griežtai reglamentuoti, kad vėliau nebūtų sąlygų išsisukinėti. Tvarkant reikalus neverta reaguoti į kieno nors kandžias pastabas – tai paikų ambicijų metas.

Būkite atidesni ir atsargesni bendraudami su žmonėmis iš toli, budresni kelionėse – gali suaktyvėti sukčiai, apgavikai. Beje, važiuodami, keliaudami itin venkite pažeidinėti įstatymus, taisykles – tai baigsis nuostoliais, baudomis.

Diena bus tinkama ne tik reikalams tvarkyti (ypač įstrigusiems, kuriuos norima paskubinti), bet ir pramogauti, šventiniams renginiams. Tiesa, bus svarbu dažniau nusileisti, siekti susitarti – ne laikas ginčams: jie nebus produktyvūs, nesibaigs rasta teisybe (nebent įžeidinėjimais).

Tai ir palanki proga romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Beje, antra dienos pusė itin gera meilės dovanoms bei amuletams, talismanams pirkti. Tinka pirkti ametistą, taip pat violetinės, alyvinės spalvos drabužius, aksesuarus ir kt.


Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenančio. Gerai buvo regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai buvo vilkėti baltus drabužius – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: vandentiekio gedimai, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti monetų, žaisliuką, kaukę.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus aktyviam poilsiui, sunkiam triūsui, sekmadienis bei pirmadienis – tiek šventėms, pramogoms, tiek ramiam poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Ar ne per daug skubate? Juk viskas yra gana gerai ir nenorėkite geriau! Kol kas. Šiemet jums dar daug kas prieš akis! Sulaukite bent gimtadienio ir tuomet griebkitės to, kas jums svarbiausia. O šiandien nepersistenkite, venkite kategoriškų bei karštakošiškų sprendimų. Diena palanki ką nors džiuginančio nusipirkti sau, namams, artimiesiems, draugams.


Jautis (04 21–05 20). Nepersidirbkite, dėl nieko nekovokite – aplinkybės jums klostosi palankiai, tad savaime gali išsispręsti opus klausimas. Beje, nuojautos taps vis svarbesnės – atsitiktinis žodis, akimirkos vaizdas, ir suprasite slaptą reikalo pusę, tai, kas nuo jūsų buvo slepiama. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, besislapstančių asmenų.

Dvyniai (05 21–06 21). Norite kai ką keisti, tačiau dar ne laikas radikaliai imtis ko nors naujo. Ieškokite įkvėpimo senuose dalykuose, apmąstykite nueitą kelią – ką praleidote, kuo nepasinaudojote? Kol kas reikia naudotis senais rezervais. Jei gausite naujų dalykinių pasiūlymų, verta sutikti – vėliau jie duos naudos. Pravartu atkreipti dėmesį į draugų abejones, patarimus.

Vėžys (06 22–07 22). Diplomatiškiems Vėžiams pasiseks sprendžiant sudėtingas, užsitęsusias dalykines, finansines problemas ir mikliai sutvarkyti kitus susikaupusius dalykinius reikalus. Nebijokite padiskutuoti su vadovybe, tiesa, jūsų argumentai turi būti gerai apgalvoti. Tiesa, geriau apsidairykite, ar artimieji, mylimas žmogus nepasigenda jūsų jautrumo ir dėmesio.

Liūtas (07 23–08 22). Nesiblaškykite – pasirinkite tik ką nors vieną. Nesistenkite visko suspėti – jums dar pakaks puikių progų ateityje. Galite rasti žmogų, kuris naudingai patarpininkaus jums svarbiu klausimu (ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus) ar tiesiog gerai patars. Tvarkant reikalus galima rizikuoti, jei esate iš anksto pasirengę įvairiems netikėtumams. Geras laikas romantiškiems pasimatymams.

Mergelė (08 23–09 22). Jei ne itin gerai jaučiatės, nesiimkite atsakingų darbų, nevažinėkite automobiliu. Ir nesiimkite nieko, dėl ko nebūsite tikri, abejosite. Beje, šiandien bus sunku rasti vienareikšmišką sprendimą, tad venkite ginčų – vienu metu gali būti visi teisūs (arba neteisūs). Deja, vienas neatsargus žodis, ir jūs galite lengvai susipykti. Neverta rizikuoti nei gerais santykiais darbe, nei namie, tad nesivelkite į diskusijas.


Svarstyklės (09 23–10 23). Tinka spręsti teisines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai dėl bendradarbiavimo lems geras permainas, duos naudos. Mažiau ginčykitės su kolegomis bei sutuoktiniu. Ir mokėkite išgirsti, padėti, įvertinti. Tiks aiškintis teisybę – dabar pavyks rasti siūlo galą, vedantį į tiesą. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui – juk viskas sugrįžta.

Skorpionas (10 24–11 22). Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Tinka užsiimti nemaloniais, bet privalomais darbais – pakaks entuziazmo. Gali užsimegzti tarnybinis romanas. Diena sėkminga, tad įveiksite kliuvinius, išspręsite ankstesnius nesklandumus. Šiuo metu atsiras pagalbininkų, sąjungininkų, tad imkitės to, ko nepavyko anksčiau. Tiktų ieškoti rėmėjų, investuotojų. Palanku skolintis pinigų veiklai arba gydymuisi.

Šaulys (11 23–12 21). Smagus laikas. Tvarkykite reikalus, susijusius su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Net jei ne viskas klostysis taip, kai norisi, net jei kai kurie reikalai strigs vietoje, tai laikina – atsiras galinčių pagelbėti. Pakovokite už save bei šeimos interesus. Vakarą būtinai praleiskite su artimaisiais, tik nepriekaištaukite jiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai. Artimųjų interesai turi būti svarbiausi. Ir neužsibūkite darbe, venkite ginčų su viršininkais. Daugiau laiko skirkite sau asmeniškai bei šeimai – namų rūpesčiai ne slėgs, o atvirkščiai – nuramins, suteiks tvirtumo. Tai mažų džiaugsmų, linksmų netikėtumų metas. Pasikvieskite į svečius šeimos draugų – bus apie ką maloniai pasišnekėti.

Vandenis (01 20–02 18). Susitikite su jums svarbiais žmonėms. Palanku spręsti reikalo finansavimo klausimą. Tinkamas metas veiklai, susitikimams, susitarimams – tai, kam seniai ruošėtės, dabar gali pavykti. Kita vertus, forsuoti situaciją šiandien nepalanku: jei iš karto susidursite su kliūtimis, nesusipratimais – atsitraukite. Ir saugokitės apgavikų – patariama atidžiau tikrinti informaciją, dokumentus. Ši diena itin palanki moterims.

Žuvys (02 19–03 20). Esate kupini vilčių, karštų troškimų, tačiau šiandien nieko negalima daryti neapgalvojus. Gera diena tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buitines problemas – rasite jus pačius bei partnerius ar artimuosius tenkinantį kompromisą. Nusipirkite sau ką nors, ko seniai troškote. Tinka ką nors naudingo įsigyti savo namams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą