Nepatartina pradėti naujų darbų ir rizikuoti

Nepalankus metas tęsiasi, tad geriau vengti griežtų įsipareigojimų ir be reikalo nerizikuoti. Nieko nežadėkite, dėl nieko neįsipareigokite, ypač užsieniečiams. Atidžiai tikrinkite pasirašomus dokumentus. Gali kilti ir nemenkų finansinių problemų, paaiškėti nuostolių. Pavojingas metas finansinėms operacijoms – kritiškai vertinkite naujus pasiūlymus. Ne laikas aiškintis ir ginčytinus piniginius, turto reikalus, ypač su dalykiniais partneriais, taip pat spręsti paveldėjimo privilegijas su giminaičiais. Galimi nemalonumai dėl skolų. Yra realus pavojus likti atpirkimo ožiu dėl finansinės aferos, t.y. vienam atsakyti už visus. Nepatartina pradėti naujų darbų, imtis naujovių ar šiaip rizikuoti veikloje. Tačiau reikėtų būti pasirengusiems netikėtumams, nenumatytoms situacijoms – gali tekti dėl pasikeitusių aplinkybių pasielgti kitaip, nei norėjote. Šiandien gali pakakti nenumatytų kliuvinių, stabdžių, apribojimų. Stenkitės būti geranoriški – nė nepajusite, kaip ką nors užgavę, įžeidę įgysite priešą. Tad neskubėkite pykti, kaltinti, kritikuoti – tai sugrįš bumerangu. Nereikėtų spręsti principinių problemų, ypač susijusių su jūsų veikla. Netiktų ir iš vadovybės ko nors reikalauti, prašyti arba siūlyti. Savo užduotis atlikite atsakingai – nepraraskite vadovybės pasitikėjimo. Nepalanki diena kelionėms į užsienį. Didelė ginčų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, gaisrų, įvairių avarijų (ypač kelyje), katastrofų tikimybė. Nepalankus metas romantiškiems pasimatymams ar meilės santykiams aiškintis – galite nukentėti dėl nelankstaus partnerio mąstymo, egocentrizmo ir pavydo – meilės sukeltos aistros bus pražūtingos iki pat kitos savaitės pradžios.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai nebus reikšmingi jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: užuosti malonius aromatus, pačiam kvepėti, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą ar debesys virš galvos išsisklaidytų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti ir naujiems darbams pradėti; verta nešioti pilkų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Darbe jausitės nesaugiai. Deja, gali tekti net atsakyti už klaidas, padarytas kolegų ar jūsų viršininkų. Geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo ir įtarinėjimų. Pamirškite senas nuoskaudas ir išvysite, kad lengviau pavyks bendrauti su tais, kurių nemėgstate. Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, būkite itin tolerantiški: galite ilgam prieš save nuteikti. Būkite atidesni tėvams, seneliams.

Jautis (04 21–05 20). Venkite tuščių kalbų ir didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį. Jokių ginčų su sutuoktiniu. Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, analizuokite įvairias galimybes. Gali būti, kad jūsų nuomonė iš esmės pasikeis sužinojus naują menką detalę. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš (jei apskritai grįš). Piniginių ir turto reikalų tvarkymą geriau atidėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nederėtų tvarkyti piniginių, turto reikalų – galite viską sugadinti. Beje, galite patirti, ką reiškia pervertinti savo galimybes, – tai metas, kai prarandame tai, ko mums nereikia, ko per daug. Aplinkybės vers visur jausti saiką. Beje, palanku pradėti taupyti pinigus. Bet kokiu atveju vertėtų labiau pasaugoti savo turtą, taip pat sveikatą ir santykius su antrąja puse. Ne laikas aiškintis meilės santykius – būsite linkę pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, nors reikėtų patylėti.

Vėžys (06 22–07 22). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti. Tačiau sveikos nuovokos gali pristigti tiek jums, tiek esantiems šalia jūsų, tad nukrypsite ne ten, kur reikia. Bendrauti draugiškai irgi seksis sunkiai. Nelinkėkite niekam blogo, nedalyvaukite apkalbose, nesivelkite į jokias intrigas. Spręskite savo problemas, niekam neleisdami į jas kištis (taip nedaugindami jų svetimomis). Vertėtų pasisaugoti pavydo, keršto tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Liūtas (07 23–08 22). Sieksite ramybės, norėsis poilsio, tačiau iš jūsų bus reikalaujama kitko. Vis dėlto sutaupysite jėgų ir nervų, jeigu atidėsite savo rūpesčius bei darbus ir ramiai pailsėsite, nes šios dienos pastangos mažai naudingos. Nepervarkite, daug nedirbkite – tiks imtis nebent nepavojingų, nesudėtingų darbų. Ir mažiau tikėkitės pagalbos – jei kas nors jumis pasirūpins, tai bus nelaukta, be išankstinio susitarimo.

Mergelė (08 23–09 22). Atkreipkite dėmesį, ar aplinkiniai jus teisingai supranta. Pasistenkite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu nesugadintumėte gerų santykių su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Beje, tai tinkamas laikas nutraukti ryšius, kenkiančius santykiams šeimoje ar jūsų vardui. Labiau pasaugokite sveikatą – gresia netikėtos traumos, tikėtinas lėtinės ligos paaštrėjimas, gali paaiškėti ir slapta liga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Prisiminkite praeities pamokas – šiuo metu gali atsikartoti sena kvaila situacija. Gali būti, kad viskas susiklostys priešingai, nei siekiate. Savo užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti jūsų klaida. Netiktų prašyti vadovybės padidinti algą ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasto. Net jei pajusite sėkmę šalia, nemanykite, kad ją sučiupote, – ji lengvai išsprūs iš rankų. Būtinas didelis apdairumas piniginiuose reikaluose, ypač jei tai bendri pinigai, – nerizikuokite jais. Kol kas nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, tačiau geras laikas labdarai. Beje, jūsų nuojautos ir sapnai aiškiaregiški, tad verta labiau į tai atsižvelgti. Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti.

Šaulys (11 23–12 21). Bus svarbu neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui – ramiau viską vertinkite. Tai nepalankus metas. Galite padaryti rimtų klaidų, jei šiandien mėginsite ką nors spręsti, keisti ateities planus: ją matote kiek iškreiptai. Kol kas esate neteisūs, tad pamirškite savo ketinimus. Kad ir kuo užsiimsite, likite budrūs. Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė, galimas smurtas dėl meilės ar pinigų. Niekur neskubėkite, būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite senų klaidų ir jas taisykite. Pripažinkite, kur buvote neteisūs, pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote ar nuskriaudėte. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais, – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis ir labiau pasaugoti sveikatą (daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei). Beje, neįtarinėkite sutuoktinio, jūsų pavyduliavimas – nesusipratimas.

Vandenis (01 20–02 18). Saugokite sveikatą ir savo darbo vietą. Daug darbų neplanuokite, imkitės to, ką gerai išmanote, tikrinkite atliekamus darbus. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, atsižvelkite į pastabas, patarimus – šiuo metu gali atsiskleisti slapti jūsų veiklos trūkumai. Kita vertus, gali paaiškėti ir kolegos, draugo, mylimo žmogaus ar vaikų nesąžiningumas. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar reikia atleisti partneriui, draugui, artimam žmogui, – esate pernelyg suirzę ir netolerantiški. Vis dėlto atlaidumas mylimam žmogui tik sustiprins abipusį supratimą.

Žuvys (02 19–03 20). Neskubėkite, nerizikuokite, dėl nieko neišgyvenkite. Galite būti verčiami veltis į avantiūrą spaudžiami kolektyvo, draugų, sutuoktinio, artimųjų. Ne pasiteisinimas šiuo atveju bus ir vaikų laimė, mylimo žmogaus užgaidos – šiomis dienomis negalima rizikuoti. Nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai bus svarbūs. Nepalankus metas romantiškoms pažintims, ypač su žmonėmis iš toli, užmegzti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą