Būtinas atsargumas tvarkant piniginius ir turto reikalus

Pirmadienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti. Tačiau būtinas atsargumas tvarkant piniginius ir turto reikalus, bendraujant su užsieniečiais. Tikrinkite pasirašomus dokumentus. Geriau netvirtinti svarbių finansinių susitarimų. Nepatartina investuoti didelių pinigų, pirkti vertingų daiktų.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs, jei buvo tikroviški, ryškūs – jie pildysis tiesiogiai. Jei matėte savo artimuosius, giminaičius – būkite jiems atidesni, labiau jais pasirūpinkite.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų rankinė, piniginė, vėjas pinigus nuneštų, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų su tuščiu kibiru – nesėkmė finansų srityje, nelaimė, kliūtys; ryte ką nors pamesti – galite praleisti gerą progą šiandien; pamesti raktus, pinigus – galite prarasti mylimą žmogų; blogai ant ko nors pykti, kerštauti, taip pat vakare verkti.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, nešuliais – pelnas, nauda; rasti žiedą su akmeniu – sutiksite gerus partnerius; gauti iš ko nors pinigų – mėnesį lydės finansinė sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti; patartina nešioti tamsiai mėlynus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti, bet ne itin palankus uždarbiui aptarinėti su vadovybe.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis dvilypis – sėkmingas tol, kol daug nenorėsite, nesitikėsite. Kai tik jums pasirodys, kad siūloma per mažai, kad ko nors gaunate nepakankamai, tuoj prasidės problemos.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai – imkitės tik to, ką gerai išmanote, ir pasaugokite pinigus, turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, tik būkite atidesni pasirašinėdami dokumentus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį venkite didelių išlaidų.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį atsigausite, tądien pavyks nemažai nuveikti. Tiesa, būkite atsargesni spręsdami finansinius klausimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, atsakingiems reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienio naujienos gali priversti pakeisti planus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį gali tekti užsiimti tuo, kuo visai nesinori, nes yra žodis „reikia“ bei neapgalvoti pažadai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankesnis ir puikiai tinkamas jums svarbiam klausimui spręsti. Tiesa, jei tai susiję su finansais, vargu ar sulauksite jums palankaus sprendimo.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis sudėtingas, kai gali tekti atsakyti už ankstesnes klaidas, tiek priimant finansinius, veiklos sprendimus, tiek sprendžiant meilės reikalus. Gali tapti aktualus neištikimybės klausimas.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis privers ieškoti kompromisų. Ko gero, tam tikros aukos neišvengiamos. Nepalanku aiškintis meilės santykių su sutuoktiniu, aptarinėti šeimos biudžeto.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą